Innestelingspijn - Zwangerschapsforum

lin - schreef op 17-05 om 10:42
Innestelingspijn kent iemand dat....??

Ik heb nu een wee-ig / menstruatie achtig gevoel met steekjes in me onderbuik.
Als het goed is heb ik net me eisprong gehad.
Uiteraard geklust en nu dat gekke gevoel...
Kan het niet plaatsen..

Is het de eisprong wat ik voel of de innesteling....
Ik heb het nog nooit gevoeld..
60 antwoorden en 26394928x bekeken
Monkey - schreef op 17-05 om 11:05
Hey,

Ik had ook last van innestelingspijn.
Maar ik moet zeggen dat ik het niet echt kon omschrijven als menstruatie-achtig met steekjes, bij mij leek het eerder of iemand met messen in mijn buik aan het steken was.
Ik heb toen toch een uur in de zetel moeten liggen, ik werd echt ziek van de pijn. Ik heb die pijn toen 3 x op een week gehad, geloof ik.

Maar mischien dat dit bij iedereen anders aanvoelt, ik had er in ieder geval geen leuke ervaring mee 
lin - schreef op 17-05 om 11:16
Oh 8( dat klinkt niet fijn.....

Nou ik ervaar het wel als naar ,maar niet heel pijnlijk...
Afwachten...

Is je.zwangerschap toen goed verlopen???
Monkey - schreef op 17-05 om 13:52
Het was ook niet fijn
Wat ik me wel nog herinner, de dag nadat ik de eerste keer die innestelingspijn had, had ik mijn moeder gevraagd of zij wist wat dit kon zijn en het enige wat ze toen zei is 'Ga maar meteen een zwangerschapstest halen!' En een aantal dagen later, bij de eerste test, patat. Positief!

Mijn zwangerschap is supergoed verlopen, helemaal geen complicaties.
Ik had niet beter kunnen wensen 

Laat je in elk geval weten hoe't afgelopen is? Ben wel eens benieuwd!
lin - schreef op 17-05 om 14:55
Fijn om te horen dat het allemaal goed is verlopen!

Ik zal het laten weten als ik meer weet.
Sanne - schreef op 17-05 om 15:13
Ik had geen innestelingspijn, wel een een week lang het gevoel dat ik ontzettend ongesteld moest worden wat dan aan de vroege kant zou zijn, elke keer op de toilet kijken of ik nu dan werd, werd er chagerijnig van ;-) Toen ik na 8 dagen nog niet ongesteld was heb ik maar een test gehaald.

Maar hier geen specifieke innestelingspijn ook geen lichte bloeding wel het gevoel dat ik ongesteld moest worden, dit is ook het verradelijke het voelt hetzelfde als ongesteld worden.
lin - schreef op 17-05 om 15:22
Nou inderdaad zo voelt het!
Heel irritant.
Ga ook maar vaker naar de wc of ik niet toch ongesteld ben geworden..

En je test???? Zwanger????
* - schreef op 17-05 om 17:53
@Lin,

Ik denk wel zeker dat  Sanne zwanger is want er staat dat ze nu 23 weken zwanger is..
Ik heb dit gevoel zelf nog niet eerder gehad en kan het me ook niet herinneren..
Het lijkt me apart om te voelen..
Ik hoop voor je dat je ook zwanger bent..

Liefs Ju
lin - schreef op 17-05 om 18:39
@mavanmi oh dat kan ik niet zien.
Stuur berichten via me telefoon misschien dat het daar.door komt..
.. - schreef op 17-05 om 18:00
Hoii,

Ik heb echt heel erg pijn gehad, ik kon amper rechtop staan! Ik wist niet wat het was, aangezien we er niet echt mee bezig waren. Uiteindelijk was het dus de innesteling wat zo'n pijn had gedaan. Verder nergens geen last van gehad in mijn zwangerschap, moet nog 6,5 week nu!

Liefs,
Angelique
* - schreef op 17-05 om 18:27
@Angelique,

Hey hey meis dat moet goed vervelend hebben gevoeld..
OOh wat spannend nog even en dan.....

Ik hoop dat je een mooie laatste paar weken hebt met je zwangerschap.

Dikke knuf Ju of terwijl mavanmi
lin - schreef op 17-05 om 18:40
Oh spannend dan als je nog zo ff moet...
lin - schreef op 17-05 om 18:43
Ik was te nieuwsgierig dus heb al getest.... Negatief... Maar het is natuurlijk ook wel erg vroeg. Toch nog maar even afwachten. Nod is rond 29mei..
RJ - schreef op 18-05 om 17:24
Ook ik had last van menstruatieachtige steekjes/krampjes. Ik kon heel duidelijk voelen dat er iets gebeurde in mijn baarmoeder. Stonden op dat moment bij de patatzaak en zei zei toen al tegen mijn man, volgens mij zou ik wel eens zwanger kunnen zijn. Het was nog veel te vroeg voor een menstruatie en ik ken mijn lichaam behoorlijk goed. een week later had ik mijn eerste positieve test en nu 30 weken zwanger. Als je net je eisprong gehad hebt zou het ook veel te vroeg zijn om al te testen. Spannend voor je!
lin - schreef op 18-05 om 18:16
Oh kijk... Van harte gefeliciteerd met je zwangerschap!!

lin - schreef op 21-05 om 09:12
Ik heb nog steeds wat pijn, maar het is al veel minder dan dat het was....
Nog steeds afwachten.... haat dit...
RJ - schreef op 21-05 om 10:38
Wanneer verwacht je je menstruatie? Bij mij begon het zo een 4 dagen na de eisprong en een week later had ik de eerste positieve test, dit was een test die je 4 dagen voor je nod kan doen. drie dagen na die test had ik een positieve digitale test. Wachten is spannend en kan heeel lang duren! Hopelijk heb je snel duidelijkheid.
lin - schreef op 21-05 om 10:47
Ja dat weet ik dus nog niet precies...
Ik ben pas net gestopt met de pil (1 april) tussen mijn onttrekkingbloeding en de eerste menstruatie zat 32 dagen.. Maar ja dat zegt niet zoveel denk ik.... Maar als er weer 32 dagen tussen zou zitten zou het 3 juni zijn...
Bij mijn eerste zwangerschap was ik ook na de eerste menstruatie gelijk zwanger...
Daar ga ik nu niet weer van uit, maar...
Cherry (Gast) - schreef op 22-05 om 12:33
Hoi allemaal,

Ik heb ook last gehad van 'innestelings krampjes' zo rond 3/4 dagen na mijn eisprong. Mijn vriend en ik zijn wel bezig met kinderen, maar omdat het de tweede keer is dat ik natuurlijk ongesteld moet worden zijn we er nog niet heel actief mee bezig. Nu ben ik al twee weken overtijd en ben continu moe, misselijk en ziekig. Sinds een paar dagen heb ik onrustige darmen en een trekkend gevoel aan beide kanten van mijn schaambeen. Ook begin ik nu steeds meer last te krijgen van oprispingen rn maagzuur. Ook heb ik het idee dat mijn tepels veranderd zijn (groter/soort witte stipjes eromheen. Bijzonder is dat ik keer op keer negatief test!! Ik wordt er gek van, heb nu voor morgen maar een afspraak gemaakt bij de HA.

Komt dit iemand bekend voor? Ik moest sowieso even mijn verhaal kwijt, want mijn vriend wordt er indertussen al gek van ;-)

lin - schreef op 30-05 om 19:57
weet niet wat het was, maar in elk geval geen innesteling. Vandaag weer ongi geworden...
felicia (Gast) - schreef op 09-10 om 16:13
ik hat een pijnlijke erg pijnlijke steek in mijn buik toen 3 dagen later positief getest ik heb dus duidelijk de innesteling gevoeld leek ook op een steek die je voelt als je ongesteld word eerst dacht ik dat maar toen het niet doorzette begreep ik gelijk intuïtief dat er een eitje zich aan het inestellen was in mijn baarmoeder ik heb dit alleen ervaren bij mijn eerste dochter bij mijn 2 de kindje helemaal geen innesteling gevoeld ik heb ook
felicia (Gast) - schreef op 09-10 om 16:18
ik heb ook gevoeld hoe mijn dochter draaiden indaalde deet pijn en was tegelijk een vreemd gevoel 2 de dag hat ik een afspraak bij de verloskundige om te kijken of yara zich gedraaid hat en ja hoor ze zij ze licht netjes gedraaid ik zij meteen zie je dat heb ik gisteren gevoeld dat zei ik tegen mijn man
joo (Gast) - schreef op 18-02 om 22:24
Hpi
Esther - schreef op 02-06 om 09:21
Hoi allemaal ,

Ik zal me even voorstellen .Esther is mn naam dus en ik ben midden december gestopt met de pil .Heb verder een regelmatige menstruatie gehad .Mn laaste eisprong zou rond 28 mei geweest zijn .Nu heb ik sinds gisteravond zo erge buikpijn ,met steken en krampen .Moest mn adem soms inhouden om ff geen pijn te voelen als die steken kwamen ,als ze weer weg waren ging het wel weer ,maar dat ging zo ruim een uur door .Ben toen wel in slaap gevallen maar erg onrustig geslapen .Vanmorgen weer met pijn opgestaan .Het straalt ook door naar mn rug en vagina en voel het meete als ik ga zitten .Kan dit een innesteling zijn ?Mijn NOD moet rond 12 juni zijn .

x Esther
Anoniem (Gast) - schreef op 27-07 om 10:17
Hallo,

Esther ben je ondertussen zwanger? Ik heb vorige week zaterdag een inseminatie gehad en eerst heel misselijk geweest, maar dan vanaf de vierde dag erna een zeer opgeblazen gevoel in onderbuik, plofjes, krampen, steken en autogordel omdoen was zeer vervelend. Dit opgeblazen gevoel is sinds gisteren echt veel minder. Maar heb veel last van mijn borsten en onderrug en zo een brandend gevoel in mijn keel. Misselijk ben ik nog niet echt. Mag volgende week vrijdag pas bloed laten trekken. Spaaaaannend, zou dit een innestelling geweest zijn?

Eva
Vlinder01 (Gast) - schreef op 20-08 om 11:14
Hoi ik ben Eliza en sinds December 2013 zijn mijn vriend en ik vol vreugde bezig voor een kleintje.
Mijn cyclus loopt heel perfect, wordt het elke maand precies op de dag dat ik het moet worden.. Heel fijn, maar liever ben ik natuurlijk zwanger
Elke maand zo'n teleurstelling!!
Nu heb ik sinds deze week iets vreemds; ik heb onder in mijn buik een weeig gevoel, en het gevoel van een soort volle blaas, zeurderig gevoel. Ik heb dit nog nooiy eerder ervaren in mijn lichaam. Iemand een idee wat dit kan zijn? Mijn nod is over 7 dagen.

Liefs, Eliza
D v (Gast) - schreef op 30-08 om 20:35
Heey allemaal,
Ik ben diana 23 jaar en ben volgend mijn huisarts nu net net zwanger maar .. Ik heb al een keer een buitenbaarmoederlijke zwangerschap geha in me linker eileider daarna een miskraam.. Nu moet ik over 5 dagen ongesteld worden en zijn mijn hcg waardes iets verhoogt ik heb best veel last van een drukkend gevoel in me onderbuik en steken die voor mijn gevoel echt uit het "gat" van me vagina komen,, natuurlijk kan ik hiermee nog een keer naR de huisarts (wat ik ook gedaan heb) maar wilde weten of er vrouwen zijn die hetzelfde soort pijn ervaren als wat ik doe ??

Groetjes en alvast bedankt !!
dolfijntje (Gast) - schreef op 15-02 om 09:53
Ik heb nu ook al sinds maandag het gevoel van steken in mijn onderbuik soms messteken en het straalt Door naar mijn rug en mijn vagina ik ben helaas alleen erg onregelmatig ongesteld. Heeft iemand een idee? Had op 8 februari mijn eisprong.
RJ - schreef op 15-02 om 09:55
Dat zou dan een dag na je eisprong zijn begonnen. Dan kan het gevoel wat je beschrijft iig niet van een innesteling zijn. die volgt pas een paar dagen later
dolfijntje (Gast) - schreef op 15-02 om 11:04
Oké bedankt voor de reactie. .

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Innestelingspijn' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan