Icsigirl icsigirl icsigirl

Hoi,

Ik ben Icsigirl ookwel Patricia genoemd in het dagelijkse leven
Kom uit rotterdam en geboren in 1985. In 2009 ben ik in het huwelijksbootje gestapt.
Mijn man en ik zijn gestart met onze kinderwens in januari 2008 na een jaar naar de huisarts gestapt en zo geschiede.
We hebben 5 iui behandelingen gehad waarvan er 1 is gecanceld ivm 0 zaad en stapte na iui 5 vrijwillig over naar icsi omdat we wisten dat iui het niet ging worden.
Ik okt 2010 heb ik punctie 1 gehad met 5 bevruchtingen. Feb 2011 was ik zwanger van een terugplaatsing van 2 embryoos maar eindigde in een miskraam al in week 5. Geen van de embryoos hebben het gehaald uiteindelijk.
In december 2011 volgde punctie 2 met 3 bevruchtingen. Er werden 2 verse blastocysten terug geplaats en was zwanger, helaas bij 4,3 weken zette het af
De cryo bleef ingevroren en in april 2012 onderging ik mijn laatste punctie met 4 bevruchtingen. 2 werden er geplaatst maar geen zwangerschap. Afgelopen augustus werd er 1 terug geplaats zonder zwangerschap.

Op dit moment zitten we in een lange pauze ivm gezondheidsproblemen. We hebben nog 2 cryoos maar weinig hoop.

Zullen onze armen leeg blijven?

Laat een berichtje achter voor icsigirl

 

Voeg zelf een leuke reactie toe !

Jouw naam:
 
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan