Vrienden van D.C.B & G Love♥♥♥♥

Vrienden van D.C.B & G Love♥♥♥♥

Joepieeee ik ben zwanger!!! wij verwachten een 2de wondertje!!! we zijn superblij!!! Wij krijgen een zusje voor ons engeltje!!!

Yes! Combitest, 20 weken echo waren goed... nu nog even wachten op dit kleine meisje... ongeduldig!

Ik heb er zin in!

Beste d0nnaxx, welkom op brabbels. Dit is jouw persoonlijke pagina op brabbels. Schrijf hier iets leuks over jezelf en voeg een mooie profielfoto toe !

hallo, ik ben dus stefanie een dame van 28 jaar en zwanger van onze twee spruit. Na een paar jaar en een hele weg begaan te hebben zijn we dan toch nog zwanger geraakt en daarmee hebben we ook onze koningswens meer moeten we niet hebben ons geluk kan dus niet op 16.04.2014 36.3 weken zwanger jaja we zijn aan het aftellen. Afgelopen maandag hebben we effe gedacht dat ons kleintje zat aan te komen, ik had gedurende 2u en half krampen die erg naar mijn rug trokken . Na twee uur in een lekker badje geweest en alles was weg. Ik ben blij ze mag toch nog 2 weken blijven zitten.

 
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan