Vrienden van Lief Heksje -V

Vrienden van Lief Heksje -V

Na ruim drie jaar begonnen met het KID-Traject. Poging nr 4

Hallo, Ik ben 29, heb een mooie dochter van 3 en bevallen van een 2e mooie dochter op 25.02.2016. Groetjes!

Ik ben Liz. We hebben al een dochter van 6. En na turbulente jaren willen nu graag proberen voor een tweede.

Hai dames! Ik ben Elfje, 27 jaar en eind maart 2015 hebben wij besloten om voor ons 1e kindje te gaan! Na een jaar lang onregelmatige cyclussen, hebben wij iets langer gewacht met het starten van onderzoeken. December 2016 zijn we daarmee begonnen, en eigenlijk is er niks mis en zou het in theorie moeten kunnen. Helaas gebeurt dit niet vanzelf en starten wij de eerstvolgende ronde (eind sept '17) met iui.

Ik ben Marcella, 23 jaar, woon in Limburg. Verloofd met mijn liefste mannetje en al 7 jaar, gelukkig samen! Ik ben 25 april 2015 gestopt met de pil, hopende dit jaar zwanger te kunnen raken van ons eerste kindje. ❤ ● Op 14/04/2016 Onze eerste positieve zwangerschapstest in handen! Wat een onbeschrijfelijk gevoel.. Zo gelukkig!

Hoi ik ben Shelly, 25 jaar en woonachtig in de provincie Utrecht. Ik ben getrouwd al bijna 3 jaar. We zijn eind januari gestopt met anticonceptie. En had eind juli een positieve test in mijn handen. Het is ons eerste kindje, ik hoop dat alles goed mag gaan.

Hoi Hoi! Mijn 1e echte zwangerschap! ik vind het enorm spannend.. met vele tegelijk denk ik dan.. hoop op deze manier elkaar te kunnen helpen!!

Hallo dames! Wij zijn bezig Voor ons tweede kindje 3é ronde cyclus : 6/27juni. : 21 dagen eisprong op cd 10?? Positieve ovulatie test 9 juli cd 12 11:30

actie voor ons 4de kind

mama van een dochter '2011 een zoontje '2016 En afgelopen zomer 2017 nog een klein prinsesje mogen krijgen ❤️

Na twee jaar proberen hebben wij aan de bel getrokken en na een aantal ziekenhuis bezoekjes hebben ze besloten ons een beetje te helpen. Helaas nog steeds zonder resultaat, maar we houden hoop! Op naar de 5e IUI 03-03-2016.... een positieve test in handen! En nog een, en nog een, en nog een :) Heb nu 6 testen gedaan en geloof het nog steeds niet. 24 maart de eerste echo, zo spannend! 10-04-2018 Het forum even uit het oog verloren. Ondertussen een super trotse mama van een geweldig meisje!

 
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan