Vrienden van karen

Vrienden van karen

Hoi! Ik ben Marlies (schuilnaam), ik ben 24 jaar oud. En ik ben zwanger van mijn eerste kindje, uitgerekend op 18 december 2016. Onze werknaam is Tijgertje, omdat hij ontzettend druk is in mijn buik. Hij heeft al twee grote broers als hij geboren wordt; de twee zoontjes van mijn vriend van 5 en 9 jaar oud.

Hallo mijn naam is samantha ik ben nu 4 5 dagen overtijd al is mijn menstruatie soms wisselend was de afgelopen maand vanaf 24 dec 2.5 week ongesteld het is nu 29 januari en ben het nogsteeds niet hoe kan dit? Mijn verschijnselen zijn: Misselijk vooral ochtend en avond, iets verhoging, soms heel drukkend gevoel in me buik vanbinnen, hoofdpijn, Veel moe en veel plassen, laat van me onderrug, en me vagina is ook natter vanbinnen. ook had ik een buldje op me tiet zitten ben ik voor naar de dokter geweest en die zei dat het me melkklieren waren. Ik heb ook test gedaan maar daar kwam negatief uit weten jullie misschien meer?

Wij proberen zwanger te raken sinds 1 januari 2016. 6 mei eileider operatief verwijderd wegens een buitenbaarmoederlijke zwangerschap.

Mama van: Judah lucas 14-03-2017 Moses Marcus 12-11-2018

Zwanger♡

Eind Augustus gestopt met de pil. Hopelijk mogen wij snel ons 1e kindje verwelkomen :)

bezig voor eerste kindje ale voor mij dan toch mijn partner heeft er al 3 en die zie ik natuurlijk ook graag maar moet speciaal zijn je eigen vlees en bloed in je handen kunnen houden! kijk er zo naar uit zijn nu aan ronde 6

Hoi, ik ben pixy1989 ben nu 30 jaar. Mijn zoontje is december 2017 geboren na exact 1 jaar proberen. Toen heb ik een hsg gekregen en een baarmoederbiopsie dewelke beide normaal waren. Nu zijn we terug 18 maanden bezig voor ons volgende wonder en wil het weer niet vlot gaan. Nu dus mmm in en gestart met iui.

Ik heb 2 geweldige zoontjes van 8 en 10 jaar. Zelf ben ik 39 jaar. Ik heb al jaren een wens voor een derde. Een paar maanden geleden vertelde mijn man dat hij dit toch ook wel heel graag wilde! Na 2 rondes raak!!! Helaas op de echo van 28 juni geen kloppend hartje te zien... (7 1/2 week zwanger) 30 juni een curettage. Wat een verdriet... Nu gelijk er weer voor gaan... In november (16) paar dagen licht positieve zwangerschapstest gehad. Helaas geen plakkertje. 12 december een duidelijk positief zwangerschapstest. Je bent zo welkom, Hopelijk blijf je bij ons... Helaas... 9 januari te horen gekregen dat het hartje niet meer klopt (vorige week nog wel). Bijna 8 weken zwanger geweest. Pfff...intens verdrietig..

 
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan