Vrienden van Elsbeth

Vrienden van Elsbeth

Hallo iedereen, Mijn vriend en ik willen dolgraag een kindje in ons leven. 5 juli begon mijn 1e 'eigen' menstruatie. 30 juli had ik een positieve test in handen, helaas te vroeg getest en het vruchtje is niet blijven plakken. Wel keurig op mijn NOD ongesteld geworden. 2e ronde helaas ook geen geluk. Op naar de 3e ronde, mijn nod is 29 september. <3

Welkom, ik ben een jonge moeder van 2 kindjes, een flinke jongen van 4 jaar oud, en een meisje van 06-06-2018. Inmiddels in de verwachting van mijn 3de WOOOOOOOOOW! shocked maar zeker welkom deze kleine wonder :love:

Hallo allemaal, Wij zijn in november na 1,5 jaar te 'klussen' er achter gekomen dat onze grote wens helaas niet op de natuurlijke manier gaat lukken. Dit gaat het Icsi project worden. Ik ben nu net klaar met 3 weken 'de pil' slikken, en vanaf dit weekend begin ik met het spuiten. Wat ik wel echt heel spannend vind. Ook het feit dat het misschien niet lukt.. hoe positief we ook zijn.

Hoi Allemaal! Ik en mijn man zijn 7,5 jaar samen en hebben al twee kindjes! Sinds 28 augustus weet ik dat ik zwanger ben van mijn derde kindje en als alles goed blijft lopen worden wij voor de 3de keer mama & papa in mei !!

 
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan