Vrienden van hartje

Vrienden van hartje

Welkom op brabbels. De site van en voor ouders. Hier kun je alles lezen over je zwangerschap en je baby

Zo onverwacht, zo ontzettend welkom!

27-12-2012 mama geworden van Dalyan Ray Bras. Nu zwanger van een tweeling. Groetjes IvyB

Beste Daisjj, welkom op brabbels. Dit is jouw persoonlijke pagina op brabbels. Schrijf hier iets leuks over jezelf en voeg een mooie profielfoto toe !

Mam to be! Benieuwd naar onze kleine spruit!

Super blij en trots zjn wij! Het is nog zoiets kleins maar voor ons een wonder! Joepi nu heerlijk gaan genieten van mijn zwangerschap!

Beste Lexie, welkom op brabbels. Dit is jouw persoonlijke pagina op brabbels. Schrijf hier iets leuks over jezelf en voeg een mooie profielfoto toe !

<3Eens waren er voetjes die schopten die schopjes maakte ons blij! Eens waren er handjes die klopten maar dat is voor altijd voorbij Eens konden we slechts van je dromen en denken aan hoe het zou zijn... Maar nu ben je bij ons gekomen zp tastbaar, zo lief en zo klein!<3 <326 Januari 2013<3 Omstreeks 21.46uur mochten wij onze Pracht van een dochter verwelkomen! Nyana is haar naam. Ze woog 2,930kg en is 49cm groot! Lieve kleine meid mama en papa houden van jou!<3

Beste Claudia De Buck, welkom op brabbels. Dit is jouw persoonlijke pagina op brabbels. Schrijf hier iets leuks over jezelf en voeg een mooie profielfoto toe !

Hallo welkom op mijn pagina!

Juuuuhuu eindelijk zwanger na een zware periode :):)

Nou, ook mijn man en ik zijn begonnen;) Ik ben 23 jaar en mijn man 27. We zijn afgelopen augustus getrouwd. Een kindje zou ons gezinnetje helemaal compleet maken en we hopen dan ook snel een positieve test in onze handen te hebben! ♥

Hallo ! Ik ben een jonge mama van 20j Heb een dochtertje genaamd Evita geboren op 23 juni 2012 En ben in verwachting van ons tweede dochtertje die we voorlopig nog kleintje noemen. Haar verwachten we op 8jan. 2014. Ik woon in BE en hoop hier nog een hele hoop super toffe mensen te leren kennen !

Hallo!! welkom op mijn profiel, ik ben 24 jaar, heb een hele lieve vriend en op 18-2-2015 een positieve test gehad! Wij Zijn ZWANGER <3 inmiddels alweer in het laatste trimester en al flink aan het aftellen! kan niet wachten tot de kleine meid er is <3

Nod 7 januari..... 11 januari ongesteld geworden..

5-2016 zijn we trotse ouders geworden van JT Sinds maart 2017 zijn we begonnen voor een 2e kindje. Helaas nog geen plakkertje. 1e onderzoeken in het zh waren goed. Begin volgend jaar mogen we de gyn weer bellen voor vervolg als dat nodig is. Inmiddels gebeld en langs geweest. In maart wordt er een baarmoederfoto gemaakt en in mei starten we met iui. Bm foto wees uit links een verstopping en rechts goed. Iets minder kans, maar nog wel voldoende. 2x iui met hormoonstimulatie achter de rug zonder resultaat. Erg veel last van bijwerkingen vd menopur. Na de pauze nog 4x iui gedaan met menopur. Helaas zonder resultaat. Nu eerst pauze tot de zomer en dan beslissen of we wel of geen ivf gaan proberen. Ivf durven we (nog) niet aan. We hebben nog een keer doorgezeurd over een kijkoperatie en nu mag het toch wel. Resultaat van de kijkoperatie: 1 eileider pot dicht en een niche (defect) in het litteken van de baarmoeder. Doorgestuurd naar het AMC. Na 3,5 jaar bevestiging van onze vermoedens. Nog even afwachten wat nu.

Hallo allemaal ik ben 26 jaar heb 4 kinderen nu 17weken zwanger van 5e kind

Hallo lieve meiden, Ik ben nicole, ik ben trotse mama van ons mooie meisje Jailey Zinzy Emmy geboren op zondag 16 juli 2017. ik ben 37 jaar en mijn man 39 jaar. We zijn nu alweer ruim 11,5 jaar getrouwd en ruim 18,5 jaar samen We gaan voor nummertje 2 Wij zijn nu bijna 2 jaar bezig en hebben we 2 miskramen gehad. Inmiddels na lang zeuren eindelijk naar het ziekenhuis doorgestuurd en 13 juli hebben wij onze 3e afspraak - 17 augustus 2014 gestopt met microgynon - juni 2015 miskraam - na 1e miskraam is me cyclus een zooitje, onregelmatig en de ene keer heel heftig en de andere keer bijna niks - augustus 2015 miskraam - 2015 inwendige echo gehad alles was prima - december 2015 waarschijnlijk miskraam - april 2016 1e Z-H bezoek: Gyneacologische echo gehad, bm zag er perfect uit. Va nu moet ik 3 maanden lang elke dag mezelf temperaturen - juni 2016 2de Z-H bezoek: gyneacoloog kon duidelijk zien aan de hand van mijn temp lijst dat ik echt een eisprong heb elke maand. Ze stelde nu voor dat ik een baarmoederfoto ga laten maken (hsg) ik heb daar even bedenktijd voor gevraagd - juli 2016 3de Z-H bezoek: uitslag semenonderzoek was goed, we zijn enorm opgelucht nu en hebben besloten effe met Z-H bezoeken te stoppen 24 Oktober 2016 POSITIEVE test (kruidvat) 29 oktober 2016 POSITIEVE test (kruidvat) en Clear Blue test 2-3 weken 2 november 2016 knal POSITIEVE test voor Moeders voor Moeders 14 november 1e vroege echo, we hebben je hartje zien kloppen en je bent ongeveer 6 mm 7 december termijn echo, je was zeer bewegelijk 25 december gaan we het bekend maken, dmv een zelfgemaakt filmpje in combinatie het liedje Slaap Maar van MB 2 januari 2017 verloskundige toe, voor het eerst je hartje gehoord 24 januari 2017 geslachtsecho (zelf geregeld) 30 januari 2017 weer naar verloskundige toe 18 februari 2017 20 weken echo 6 maart 2017 3D echo (doen mee aan onderzoeken) 26 april 2017 3D echo (doen mee aan onderzoeken)

Na 3 missed abortions in 2015 hadden we een positief test in handen we hebben er lang op moeten wachten we hebben je 9 maanden voldragen nu ben je bij ons althans dat dachten we maandag de 13e werd het een hel waarin we nog steeds zitten met spoed ben je opgenomen een week lag je in het ziekenhuis in de hoop je daarna weer thuis te hebben totdat we te horen kregen dat de kinderarts ons bij kinderbescherming aangemeld heeft nu zijn we alleen maar aan het strijden voor jou en dat zullen we blijven doen tot het bittere eind. Papa en mama missen je en houden heel veel van jou kleine man.

hoi ik ben madelene 28 jaar en heb 2 lieve prinsesjes van 4 jaar en 6 jaar oud. ik vind brabbels een super gezellig forum vandaar dat ik ook hier gezellig kom kletsen en ervaringen uitwisselen rond het moederschap.

Hallo, Ik ben 29, heb een mooie dochter van 3 en bevallen van een 2e mooie dochter op 25.02.2016. Groetjes!

Hai, Mijn naam is Myrna. Ben 28 jaar en ben ruim 8 jaar samen met mijn vriend Sander van 31. Wij zijn begin 2015 gestopt met de pil en hopen snel ons eerste kindje te mogen verwelkomen. We vinden het heel leuk om andere stellen te leren kennen die ook bezig zijn met hun eerste kindje. Dus stuur een berichtje of voeg me toe! Liefs Myrna

Ik ben Liz. We hebben al een dochter van 6. En na turbulente jaren willen nu graag proberen voor een tweede.

Hallo Allemaal, Moeder van een super schattig meisje van 9 maandjes!

1e kindje, 1e ronde raak! Je bent een meisje! <3 24-01-2016 uitgerekend

Ben 29 kom uit zaandam heb 2 jongens 1 van 8 jaar oud en 1 van 10 jaar oud en nu zwanger van een wonder ben uitgerekend op 1dec

27 jaar, woon vlakbij Rotterdam in april 2013 zijn wij getrouwd en sinds oktober 2014 gestopt met de pil.... Hopen dat het ons gegund is om een kleintje te krijgen

Hallo ben een trotse mama van een zoontje dat nu 20 maanden oud is en nu zwanger van een prinsesje!

Ik ben Marcella, 23 jaar, woon in Limburg. Verloofd met mijn liefste mannetje en al 7 jaar, gelukkig samen! Ik ben 25 april 2015 gestopt met de pil, hopende dit jaar zwanger te kunnen raken van ons eerste kindje. ❤ ● Op 14/04/2016 Onze eerste positieve zwangerschapstest in handen! Wat een onbeschrijfelijk gevoel.. Zo gelukkig!

Hoi ik ben Shelly, 25 jaar en woonachtig in de provincie Utrecht. Ik ben getrouwd al bijna 3 jaar. We zijn eind januari gestopt met anticonceptie. En had eind juli een positieve test in mijn handen. Het is ons eerste kindje, ik hoop dat alles goed mag gaan.

Ik ben Mandy, 39 jaar en samen met mijn partner proberen wij zwanger te worden. Onlangs een miskraam gehad en we hebben besloten het nog een keer te proberen.. Ik hoop dat ik hier verhalen van anderen kan lezen die hetzelfde mee hebben gemaakt of mensen die op latere leeftijd zwanger proberen te worden of zijn geweest..

mama van een dochter '2011 een zoontje '2016 En afgelopen zomer 2017 nog een klein prinsesje mogen krijgen ❤️

Eind oktober gestopt met de pil, Wij zijn klaar voor ons eerste kleintje! M'n lichaam moest even op gang komen, Na een aantal onregelmatige cyclussen nu een vrij regelmatige cyclus. (Als ik op de ovulatie testen af ga.) Nu in ronde 9 Nod 20 aug.

Trotse mama van 4 hele lieve kindjes en nummer 5 is onderweg

09-08-15 mk :-(

Welkom , wij zijn Kim 17 jaar en Maurice 19 jaar:) op 1 maart 2016 uitgerekend van onze tweeling !!

Hallo allemaal! Ik ben Miep, een 30+ moeder van een geweldige dochter en nu in verwachting van de 2e. Helaas lig ik in scheiding, maar daarom is Ukkie niet minder welkom in mijn huisje! De termijnecho heft aangegeven dat Ukkie mooi op schema ligt en een druktemakertje is. De verloskundige heeft een hele mooie nub foto gemaakt, wat ze met 10+3 niet verwacht had. Bij de echo van 10-12 bleek dat de echte jongens-nub foto niet klopt en Ukkie een meisje is. Met de 20-weken echo vanmiddag (6-1) was het ze nog steeds een meisje! Ze is helemaal goedgekeurd en enorm druk. Lag nog wel in stuit dus dat is even in de gaten houden. Sowieso nog 2 echo´s in het vooruitzicht ivm onderzoek van het VU en dan waarschijnlijk nog een liggingsecho. Groetjes Miep

Hallo allemaal, Yes!Ik ben zwanger van ons 2e kindje. Zoals ik nu heb berekend uitgerekend op 17 mei 2016.Kom maar op met het voorjaar 2016 ;) Inmiddels via een Natuurlijke Keizersnede bevallen van een kanjer van een zoon met een gewicht van 4525 gram.

Day - 29 jaar - wensen voor een 3de wonder <3 mama van een zoontje - maart 2018 <3 mama van een zoontje - juni 2019 <3 hopen op een derde wonder - na 3 miskramen

Ik ben moeder van 2 jongens ❤️

 
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan