Vrienden van Sarah

Vrienden van Sarah

Super blij en trots zjn wij! Het is nog zoiets kleins maar voor ons een wonder! Joepi nu heerlijk gaan genieten van mijn zwangerschap!

Ik ben 30 jaar en wij zijn in verwachting van ons eerste kindje!

Op 3 juni is onze dochter Sylvie geboren! Helemaal trots :-)

Hallo! Vorig jaar ben ik bevallen van een super lief en eigenzinnig mannetje. Nu hebben we een 2e kinderwens en zijn sinds 1 mei gestopt met anticonceptie.

Zwanger van ons kindje samen, zijn allebei al een keer getrouwd geweest, ik heb al een dochter van 21 en een zoon van 18 jaar. Mijn lief heeft een dochter van 17 en een zoon van 14 jaar. Dus dit kindje beschouwen we als ons wondertje!

Beste MamaCynthia1987, welkom op brabbels. Dit is jouw persoonlijke pagina op brabbels. Ik ben 25 jaar, heel gelukkig met mn ventje want op 2 mei 2012 werden wij rond 01u12 gelukkige ouders van een prachtzoontje Mathis.. Nu hij 4 maandjes oud is hebben wij ontdekt dat er onverwachts een 2de kindje opkomst is! Het zou me heel tof lijken om met jullie hier mn verhalen te kunnen delen ! Liefs Cynthia

Na meer dan 1,5 jaar is het dan eindelijk gelukt! Ik ben zwanger! En nog zonder hulp ook! 24 december 1e echo.... Kijk er naar uit!

Ik ben 24 jaar en mijn vriend en ik gaan voor onze eerste!

 
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan