Vrienden van Carpje

Vrienden van Carpje

Spannend hoor! Na 6,5 jaar weer zwanger!

Na meer dan 1,5 jaar is het dan eindelijk gelukt! Ik ben zwanger! En nog zonder hulp ook! 24 december 1e echo.... Kijk er naar uit!

Wachtend op ons kleine wonder, voor ons ben je nu al heeeel bijzonder!!!

Ik ben nana en sinds jan 2014 bezig om zwanger te worden. Helaas wil dat nog niet lukken. Wij hebben alle onderzoeken gehad en zijn helemaal gezond. In het begin natuurlijk heel blij, maar nu heel gefrustreerd waarom het niet wil lukken. Zit jij in zelfde schuitje of heb je gezeten, dan lijkt me leuk om met je hierover te kletsen en wie weet kunnen we elkaar steunen! Lijkt me leuk als je me toevoegt in je vriendenlijstje! We geven de hoop niet op en hopelijk is 2016 ons jaar!

 
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan