Vrienden van Verwijderd

Vrienden van Verwijderd

Op naar de volgende keer. Het gaat ons lukken

"Binnen in me,diep in mij" Een deel van jou,was al bij mij maar pas toen hij ook zijn deel jou compleet makend,aan mij schonk zijnde uit liefde: kon ik je wikkelen in de warme mantel binnen in me, gewiegd wordend in de poel die jou draagt op onze hoop en verlangen. Een magische kracht niet langer door mensen erkend, zo ver en toch dichtbij, zorgd ervoor dat je groeit diep in mij. De kracht die ons ooit samenbracht Zorgt er nu voor dat jij kan worden verwacht. Ons geluk krijgt weldra een naam.

Super blij en trots zjn wij! Het is nog zoiets kleins maar voor ons een wonder! Joepi nu heerlijk gaan genieten van mijn zwangerschap!

Helemaal happy! Dit is mijn eerste zwangerschap. Ben nu 9 weken en heb vorige week het hartje van ons eerste kindje horen kloppen. Echt fantastisch om te horen. Dat dat kleintje nu al zo'n krachtige hartslag heeft! Volgende week (dinsdag 11/09/2012) mijn eerste termijnecho. Ook heel spannend, maar ik heb er een goed gevoel bij. 9/11 krijgt voor ons dus een hele andere betekenis...

<3Eens waren er voetjes die schopten die schopjes maakte ons blij! Eens waren er handjes die klopten maar dat is voor altijd voorbij Eens konden we slechts van je dromen en denken aan hoe het zou zijn... Maar nu ben je bij ons gekomen zp tastbaar, zo lief en zo klein!<3 <326 Januari 2013<3 Omstreeks 21.46uur mochten wij onze Pracht van een dochter verwelkomen! Nyana is haar naam. Ze woog 2,930kg en is 49cm groot! Lieve kleine meid mama en papa houden van jou!<3

Beste Esraa, welkom op brabbels. Dit is jouw persoonlijke pagina op brabbels. Schrijf hier iets leuks over jezelf en voeg een mooie profielfoto toe !

Account verwijderd

Beste nancy , welkom op brabbels. Dit is jouw persoonlijke pagina op brabbels. Schrijf hier iets leuks over jezelf en voeg een mooie profielfoto toe !

Beste margaretha, welkom op brabbels. Dit is jouw persoonlijke pagina op brabbels. Schrijf hier iets leuks over jezelf en voeg een mooie profielfoto toe !

Hallo iedereen, Ik ben Kapinga, 21 jaar en mijn vriend die 25 jaar is verwachten eind Juli 2013 ons tweede kindje We hebben al een zoontje van 2,5 en hij kijkt enorm uit naar zijn broertje of zusje! Veel succes meiden!

 
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan