?De Kleine vegetarier? (Antoinette Hertsenberg, Marion Pluimes)

De kleine vegetarier is een terechte opvolger van de boeken ?de dunne vegetarier? en ?de dikke vegetarier?. In ?de kleine vegetarier? hebben de schrijfster geprobeerd om zoveel mogelijk tips, adviezen en recepten te geven voor kinderen van alle leeftijden. Het boek begint met een inleiding naar het neerzetten van een volwaardige vegetarische maaltijd (met aandachtspunten voor vegetarisch eten tijdens de zwangerschap) en wordt vervolgt door een keur aan recepten voor kinderen tot 15 jaar.

?De Kleine vegetarier? (Antoinette Hertsenberg, Marion Pluimes) De recepten zijn toegankelijk en nodigen, mede door de mooie foto?s, uit om geprobeerd te worden. Wat ik echt ontzettend jammer vind is dat er maar een vijftal recepten in staan voor de leeftijdsgroep 0 tot 1 jaar. Tijdens dit eerste levensjaar wordt de basis gelegd voor de verdere eettradities die het jonge kind mee gaat krijgen en persoonlijk vind ik juist dat er voor die leeftijd veel recepten in hadden moeten staan om het voor de ouders zo makkelijk mogelijk te maken om zijn of haar kind gezond en vegetarisch op te kunnen voeden.

Het is een leerzaam en uitnodigend boekn wat mede door de prachtige foto?s ervoor zorgt dat je met goede moed de (vegetarische) keuken in stapt!

 

Reacties op 'De Kleine vegetarier (Antoinette Hertsenberg, Marion Pluimes)'

Reacties

Jouw naam:

Lees meer ... !

Baby (Desmond Morris)

Het boek ?Baby? van Desmond Morris gaat over het leerproces en de lichamelijke, emotionele en sociale ontwikkeling van de baby in de eerste twee levensjaren, met terugblikken naar het leven in de baarmoeder.

Babysignalen (Kjille Soeting)

Het boek babysignalen is niet geschreven om de ontwikkeling van de baby uit te leggen maar om handgrepen te geven om de ontwikkeling van de baby te motiveren en te stimuleren.

De Kleine vegetarier (Antoinette Hertsenberg, Marion Pluimes)

De kleine vegetarier is een terechte opvolger van de boeken ?de dunne vegetarier? en ?de dikke vegetarier?. In ?de kleine vegetarier? hebben de schrijfster geprobeerd om zoveel mogelijk tips, adviezen en recepten te geven voor kinderen van alle leeftijd

Je baby natuurlijk, puur en eerlijk grootbrengen (Claire Gillman)

?Je baby natuurlijk, puur en eerlijk grootbrengen? is een uitgebreid boek met 101 tips over hoe je je kind zo puur en eerlijk mogelijk op kunt laten groeien.

Zie je wat ik zeg (Nadine Meijer Moller)

Een prachtig full color boek met meer dan 100 foto's over de gebaren die je kindje maakt om jou duidelijk te maken wat je kindje denkt.

 


 
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan