Fles Iiamo Go Green - Blue

Brabbels vergeleek de pijzen van Fles Iiamo Go Green - Blue en vond 2 prijzen. De prijzen van alle producten worden dagelijks geupdate.

iiamo

Waar te koop ?

Winkel Prijs
babypark.nl € 29.95
BabyPark € 29.95

Verlanglijst

toevoegen

Korting ?

kortingscode zoeken

Fles Iiamo Go Green - Blue

Fles Iiamo - GoDeze iiamo - go babyfles met verwarmingscapsule en speen is gemaakt om een volle fles (180 ml) melk in slechts vier minuten op te warmen van kamertemperatuur (18-21°C) tot de ideale temperatuur van 37°C, zonder gebruik van snoeren of elektriciteit. De iiamo - go babyfles heeft een inhoud van 180 ml en een iiamo flow speen. De iiamo - go babyfles is voorzien van een antikoliek ventiel en is een getest product. De producten van iiamo zijn conform EN 14350 en bevatten geen Bisphenol A. Veiligheid: Klasse A. Gebruik:Vul de babyfles helemaal. Haal de verwarmingscapsule uit de verpakking en steek ze onderaan in de fles. Draai het onderstuk weer goed vast. Schud vervolgens zachtjes met de fles en wacht ongeveer vier minuten. Controleer altijd de temperatuur van de melk voordat u de baby voedt. De iiamo -go is zowel vaatwasmachine- als kookbestendig, maar is niet geschikt voor gebruik in de magnetron. Als de melk of het water kouder is of als de fles niet helemaal gevuld is, is er afwijking mogelijk. Daarom is het belangrijk om de temperatuur van de melk te controleren voor dat u de baby gaat voeden.Voor de veiligheid en gezondheid van uw kind maakt u de fles voor ieder gebruik schoon. Wanneer het product op de grond valt of uit elkaar wordt gehaald, kunnen er ongelukken plaatsvinden. Daarom is het belangrijk het product enkel te gebruiken onder toezicht van een volwassene.

Type:
Merk: iiamo

 

Prijsverloop van de 'Fles Iiamo Go Green - Blue'

Prijsalarm

Brabbels kan voor jou bijhouden waneer de Fles Iiamo Go Green - Blue onder een bepaalde prijs komt.

Email Prijs KortingsMailing *

*) Brabbels kan jou wekelijks kortingscodes en aanbiedingen versturen van interessante artikelen !

 

Persoonlijke ervaringen met Fles Iiamo Go Green - Blue

Helaas, nog geen persoonlijke ervaringen gevonden voor Fles Iiamo Go Green - Blue

 

Vertel wat jij van Fles Iiamo Go Green - Blue vind

Jouw naam:
 

Misschien zocht je ook

Potje met Luier-Flesje Potje met Luier-Flesje
Antikoliek-flessen 260 ml Antikoliek-flessen 260 ml
Mepal Campus Drinkfles Pop-Up Hello Kitty Balloon Mepal Campus Drinkfles Pop-Up Hello Kitty Balloon
Grepen voor flesjes met brede hals "Step Up" turquoise/blauw Grepen voor flesjes met brede hals
Beaba Zuigflessenborstel Met Houder Pastel Blue Beaba Zuigflessenborstel Met Houder Pastel Blue
Reer fleshouder Click It Reer fleshouder Click It
Chicco STEP UP 2 Zuigfles 4m+ 250ml Chicco STEP UP 2 Zuigfles 4m+ 250ml
Flessenrekje Flessenrekje
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan