Luvion Itzbeen Babycare Timer Blauw

Brabbels vergeleek de pijzen van Luvion Itzbeen Babycare Timer Blauw en vond 2 prijzen. De prijzen van alle producten worden dagelijks geupdate.

Luvion

Waar te koop ?

Winkel Prijs
babypark.nl € 28.95
BabyPark € 28.95

Verlanglijst

toevoegen

Korting ?

kortingscode zoeken

Luvion Itzbeen Babycare Timer Blauw

ITZBEEN Baby Care Timer - BlauwDe ITZBEEN Baby Care Timer is een multifunctioneel, maar eenvoudig te bedienen hulpmiddel.Weg met de Post-It's, schriftjes of voor de dames met borstvoeding: een strikje om het bh-bandje van de kant waar het laatst mee gevoed is!Wij introduceren u de ITZBEEN.Met één druk op de knop van de ITZBEEN weet u precies hoe lang het geleden is (it's been) dat uw baby is gevoed, heeft geslapen, is verschoond of bijvoorbeeld wanneer de laatste medicatie is toegediend. Helemaal gemakkelijk als uw vermoeid bent of wanneer de partner of oppas de verzorging overneemt.Een optioneel alarm geeft gewoon aan wanneer het weer tijd is voor de volgende ”verzorgingsactie”. Ook kan met één druk op de knop worden onthouden met welke borst als laatste gevoed is. De ITZBEEN, hét hulpmiddel voor consistentie in baby verzorging en een genot voor ouder en kind.De ITZBEEN is een doorbraak in modern ouderschap en immens populair onder nieuwe ouders.De ITZBEEN is de winnaar van vele awards waaronder de prestigeuze JPMA innovation award 2007 en bovendien genomineerd voor Best Baby & Infant product 2009 voor Nederland!Specificaties:- Optioneel alarm: Geeft u de mogelijkheid een herinneringsalarm in te stellen voor iedere afzonderlijke klok.....als de tijd bereikt is zal het knopje oplichten en een alarm zal kort afgaan;- Riemclip: Maakt de ITZBEEN portable zodat u deze overal gemakkelijk mee kunt nemen;- Zacht lampje: Helpt u de weg in het donker te vinden;- 4 Buttons geven aan dat het tijd is voor:      1: Verschonen;     2: Eten;     3: Slapen of Wakker;     4: En meer: medicatie, oefening, et cetera. - Schermlampje: Waarmee u de tijden in het donker kunt zien;- Borstvoeding: Geeft de moeder de gelegenheid te herinneren van welke borst het laatste gevoed is.De ITZBEEN Baby Care Timer, het ideale geboortecadeau!

Type:
Merk: Luvion

 

Prijsverloop van de 'Luvion Itzbeen Babycare Timer Blauw'

Prijsalarm

Brabbels kan voor jou bijhouden waneer de Luvion Itzbeen Babycare Timer Blauw onder een bepaalde prijs komt.

Email Prijs KortingsMailing *

*) Brabbels kan jou wekelijks kortingscodes en aanbiedingen versturen van interessante artikelen !

 

Persoonlijke ervaringen met Luvion Itzbeen Babycare Timer Blauw

Helaas, nog geen persoonlijke ervaringen gevonden voor Luvion Itzbeen Babycare Timer Blauw

 

Vertel wat jij van Luvion Itzbeen Babycare Timer Blauw vind

Jouw naam:
 

Misschien zocht je ook

Luvion Thermometer Set Exact-70 Blauw Luvion Thermometer Set Exact-70 Blauw
Veiligheidsartikel Luvion Thermometer Set Exact-70 Blauw Veiligheidsartikel Luvion Thermometer Set Exact-70 Blauw
Luvion Kinderwagenhaak Luvion Kinderwagenhaak
Luvion Nachtlampje Mouse Luvion Nachtlampje Mouse
Bad thermometer Luvion Kamer Blauw Bad thermometer Luvion Kamer Blauw
Luvion Bad / Kamer Thermometer Blauw Luvion Bad / Kamer Thermometer Blauw
Luvion Itzbeen Babycare Timer Groen Luvion Itzbeen Babycare Timer Groen
Luvion Grande Elite babyfoon Luvion Grande Elite babyfoon
Shoppen in entertainment
Media
Feest
Kleding
Kleding
Meubels
Meubels
Speelgoed
Speelgoed
Shoppen in entertainment
Voeding
Shoppen in entertainment
Veiligheid
Vervoer
Shoppen baby verzorging
Verzorging
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan