Kinder regenbroek Happy Rainy Days donkerblauw 152

Brabbels vergeleek de pijzen van Kinder regenbroek Happy Rainy Days donkerblauw 152 en vond 1 prijs. De prijzen van alle producten worden dagelijks geupdate.

Happy Rainy Days

Waar te koop ?

Winkel Prijs
presentsathome.nl € 49.95

Verlanglijst

toevoegen

Korting ?

kortingscode zoeken

Kinder regenbroek Happy Rainy Days donkerblauw 152

Have a Happy Rainy Day Unieke regenbroek door aan zijkant volledig te openen ritsen van beneden naar boven.Buitenstof :Gecoat nylon, waterdicht en ademend. Naden getaped om doorlekken te voorkomen. Binnenstof :100 % nylon voor extra aantrekcomfort Extra's:Ritsen aan beide zijkanten van beneden tot boven om heel makkelijk en snel aan en uit te trekken. Elastiek in de taille met extra verstelbaar koord. Reflectiestrepen langs zijnaden. Verstelbare band met reflectie aan de onderkant van de broekspijpen.
Informatie over de stof







Bij HappyRainyDays hebben ze lang gezocht naar de ideale samenstelling van de vrolijke stoffen. De stof moest voldoen aan de wens van 100% waterdichte en toch goed ademende kleding. Daarbij moet het ook heerlijk comfortabel zitten. Met HappyRainyDays kun je echt elke en langdurige regenbui aan! En er een stevige wandel- of fietstocht in maken, zonder dat de kleding van binnen vochtig wordt door transpiratie.
Stofgebruik buitenkant: 
Buitenkant van de regenkleding is gemaakt van 100% nylon (naast ademend, ook minder milieubelastend dan een jas van pvc) en aan de binnenzijde voorzien van een coating, waardoor de kleding  gegarandeerd waterdicht is. Door deze coating  is het materiaal ook winddicht, om afkoeling tegen te gaan en ademend om warmteophoping te voorkomen. Technisch gezien heeft de stof de waarden van 50005000. Hetgeen betekent dat de stof bestand is tegen de druk van een waterkolom van 5000 mm - absoluut waterdicht-  en een waterdampdoorlaatbaarheid heeft van 5000 gramm²24 uur - zeer goed ademend -
Naden getaped 
Alle naden zijn getaped d.w.z. dat de naden aan de achterzijde zijn voorzien van een “plakstrook”, waardoor er geen water door de naden kan komen.Kortom: Dit betekent dat u met HappyRainyDays met een gerust hart in langdurige regenbuien kunt fietsen en stevig kunt wandelen.
Stofgebruik binnenkant 
Vrolijke gevoerde voering van 100% katoen voor extra draagcomfort.
Alle jacks, trenchcoats en regenbroeken en zuidwesters zijn gevoerd met 100% katoen, voor extra draagcomfort. Om de jassen nog makkelijker aan te trekken hebben we de mouwen speciaal gevoerd met nylon, waardoor je arm als het ware door de mouw glijdt.De broeken zijn aan de binnenzijde voorzien van nylon om het aantrekken nog makkelijker te maken.
NB: De regencapes zijn niet gevoerd, omdat deze meestal over een jas worden gedragen. Voering heeft bij dit gebruik geen toegevoegde waarde.







 

Type:
Merk: Happy Rainy Days

 

Prijsverloop van de 'Kinder regenbroek Happy Rainy Days donkerblauw 152'

Prijsalarm

Brabbels kan voor jou bijhouden waneer de Kinder regenbroek Happy Rainy Days donkerblauw 152 onder een bepaalde prijs komt.

Email Prijs KortingsMailing *

*) Brabbels kan jou wekelijks kortingscodes en aanbiedingen versturen van interessante artikelen !

 

Persoonlijke ervaringen met Kinder regenbroek Happy Rainy Days donkerblauw 152

Helaas, nog geen persoonlijke ervaringen gevonden voor Kinder regenbroek Happy Rainy Days donkerblauw 152

 

Vertel wat jij van Kinder regenbroek Happy Rainy Days donkerblauw 152 vind

Jouw naam:
 

Misschien zocht je ook

Kinderwagen Joolz Day Silver Silver Kinderwagen Joolz Day Silver Silver
Wasgij? Destiny 6 - Kinderspel 1000 stukjes Wasgij? Destiny 6 - Kinderspel 1000 stukjes
sporty kinder 'xtreme chill' zonnebril sporty kinder 'xtreme chill' zonnebril
Kinderhelm konijn roze (Crazy Stuff) Kinderhelm konijn roze (Crazy Stuff)
Kinderzwembad neon Kinderzwembad neon
Kinderstoel Chicco Polly Magic Grijs Kinderstoel Chicco  Polly Magic Grijs
Verstelbare kinderhelm M/L Verstelbare kinderhelm M/L
Kinderautostoeltje "Pearl" Spicy Pink Design 2013 Kinderautostoeltje
Shoppen in entertainment
Media
Feest
Kleding
Kleding
Meubels
Meubels
Speelgoed
Speelgoed
Shoppen in entertainment
Voeding
Shoppen in entertainment
Veiligheid
Vervoer
Shoppen baby verzorging
Verzorging
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan