BabyBjorn Buikdrager Miracle Cotton Mix Zwart/Paars

Brabbels vergeleek de pijzen van BabyBjorn Buikdrager Miracle Cotton Mix Zwart/Paars en vond 1 prijs. De prijzen van alle producten worden dagelijks geupdate.

BabyBjörn

Waar te koop ?

Winkel Prijs
babyhuyswebshop.nl € 139.95

Verlanglijst

toevoegen

Korting ?

kortingscode zoeken

BabyBjorn Buikdrager Miracle Cotton Mix Zwart/Paars

BabyBjorn Buikdrager Miracle Cotton Mix



Innovatief en afstelbaar ontwerp voor buitengewoon draagcomfort

Het geheel nieuwe, flexibele en unieke ontwerp met royaal gewatteerde, afstelbare tailleband, comfortabele ruggensteun en brede schouderbanden maakt verschillende manieren van dragen mogelijk. Aan de voorzijde kunt u de draagzak afstellen om het gewicht van uw kind naar wens te verdelen over uw taille, heupen en schouders. Dankzij dat makkelijke afstellen vindt u snel de perfecte positie, ongeacht uw lengte of lichaamsbouw.



De BABYBJÖRN Draagzak Miracle is zo ontworpen dat hij perfect bij uw baby past vanaf de eerste dag, zonder kussen of extra inzetstuk. U draagt uw pasgeboren baby dicht bij uw hart – hoog op uw borst en met het gezicht naar u toe. Zo schenkt u uw kindje die essentiële nabijheid en kunt u tegelijk zijn of haar ademhaling in de gaten houden. De draagzak is ontwikkeld in samenwerking met kinderartsen en af te stellen op de anatomische ontwikkeling van uw kind. Dat betekent dat hoofdje, nek en rug van de baby goed worden ondersteund en dat beentjes en heupen in de juiste positie worden gehouden – direct vanaf de eerste dag.



Samen de wereld ontdekken

Als de nekspieren van de baby sterk genoeg gegroeid zijn (rond de 4 maanden) en hij of zij er klaar voor is de wereld te leren kennen, kunt u uw kindje met het gezicht naar voren gaan dragen, zonder het veilige contact met uw lichaam op te hoeven geven. Voor de meeste kleintjes is het ontdekken van een opwindende wereld, terwijl ze met hun rug veilig tegen papa's of mama's borst rusten, een bron van veel plezier.



Ondersteuning

De hoofdsteun speelt een cruciale rol bij het ondersteunen van de nek van de pasgeboren baby. De steun is verstelbaar en kan omlaag worden gevouwen wanneer het kindje zijn hoofd zelf overeind kan houden (rond de 4 maanden) en met het gezicht naar voren gedragen kan worden.



Vrij ademen

Wanneer u uw kind rechtop en met het gezicht naar u toe draagt, is er alle ruimte om vrij te ademen. U kunt oogcontact maken en de ademhaling van uw baby in de gaten houden.



Zacht en mild voor de baby

Voor iemand die nieuw is in deze wereld moet het verblijf in een draagzak knus en plezierig aanvoelen. Daarom bevinden de naden op de BABYBJÖRN Draagzak Miracle zich aan de buitenkant, zodat ze niet langs baby's armpjes en beentjes kunnen schuren. De stof aan de binnenkant van de draagzak voelt heerlijk glad en zacht aan op de gevoelige babyhuid. Alle gebruikte materialen zijn getest en gegarandeerd vrij van schadelijke stoffen, en voldoen aan de eisen van de Oeko-Tex Standaard 100 klasse 1 voor babyproducten. Wij vinden dat belangrijk!



Wat medische deskundigen zeggen over BabyBjorn draagzakken

BabyBjörns samenwerking met artsen omvat momenteel een netwerk van toonaangevende kinderartsen uit Zweden, Duitsland en de VS. Lees wat enkelen van hen zeggen over de BabyBjorn draagzakken:



Dokter Avroy Fanaroff (VS)

“De draagzakken van BABYBJÖRN houden het kind in een comfortabele positie en bieden tegelijkertijd veilige ondersteuning voor de ruggengraat en heupen van het kind…”



Professor Ragnar Olegård (Zweden)

“BABYBJÖRN Draagzakken zijn praktisch en ergonomisch ondersteunend en voldoen daarnaast aan de behoefte van je baby aan lichaamscontact, veiligheid en stimulering…”



Dokter Amanda Weiss Kelly en dokter Allison Gilmore (VS)

“BABYBJÖRN Draagzakken zijn ontwikkeld om de band tussen ouder en kind te versterken en kunnen direct vanaf de geboorte gebruikt worden…”



Professor Klaus Parsch, M.D. (Duitsland)

“BABYBJÖRN Draagzakken bieden een ideale positie van de benen voor pasgeborenen en kleine kinderen…”



Stefanie Gernhard, verloskundige (Duitsland)

“Door mijn praktische ervaring als verloskundige kan ik zonder twijfel zeggen dat de meeste moeders de BABYBJÖRN Draagzakken heel makkelijk in gebruik vinden...”



Specificaties



Leeftijd

Van pasgeboren (minimaal 3,5 kg) tot 12 kg.



Materiaal

60% katoen en 40% polyester.



Veiligheid

BABYBJÖRN Draagzak Miracle voldoet aan de veiligheidsnormen van EN 13209-2:2005.



Onderhoudsadvies


In de machine wassen op 40 °C. Apart wassen met een zacht, bleekvrij wasmiddel.

Type:
Merk: BabyBjörn

 

Prijsverloop van de 'BabyBjorn Buikdrager Miracle Cotton Mix Zwart/Paars'

Prijsalarm

Brabbels kan voor jou bijhouden waneer de BabyBjorn Buikdrager Miracle Cotton Mix Zwart/Paars onder een bepaalde prijs komt.

Email Prijs KortingsMailing *

*) Brabbels kan jou wekelijks kortingscodes en aanbiedingen versturen van interessante artikelen !

 

Persoonlijke ervaringen met BabyBjorn Buikdrager Miracle Cotton Mix Zwart/Paars

Helaas, nog geen persoonlijke ervaringen gevonden voor BabyBjorn Buikdrager Miracle Cotton Mix Zwart/Paars

 

Vertel wat jij van BabyBjorn Buikdrager Miracle Cotton Mix Zwart/Paars vind

Jouw naam:
 

Misschien zocht je ook

BabyBjorn Slab voor Draagzak (2 stuks) Blue BabyBjorn Slab voor Draagzak (2 stuks) Blue
BabyBjorn Original Buikdrager Blauw BabyBjorn Original Buikdrager Blauw
BabyBjorn Pienter Potje Rose BabyBjorn Pienter Potje Rose
Draagzak BabyBjörn Air Zwart Draagzak BabyBjörn Air Zwart
BabyBjorn Carrier Active Zwart / Zwart BabyBjorn Carrier Active Zwart / Zwart
BabyBjorn Pienter Potje Hagelwit BabyBjorn Pienter Potje Hagelwit
BabyBjorn Cape voor Buikdrager City Grey BabyBjorn Cape voor Buikdrager City Grey
BabyBjorn Slab voor Draagzak (2 stuks) Pink BabyBjorn Slab voor Draagzak (2 stuks) Pink
Shoppen in entertainment
Media
Feest
Kleding
Kleding
Meubels
Meubels
Speelgoed
Speelgoed
Shoppen in entertainment
Voeding
Shoppen in entertainment
Veiligheid
Vervoer
Shoppen baby verzorging
Verzorging
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan