Stokke® Xplory® V3 Compleet Bruin

Brabbels vergeleek de pijzen van Stokke® Xplory® V3 Compleet Bruin en vond 2 prijzen. De prijzen van alle producten worden dagelijks geupdate.

Stokke

Waar te koop ?

Winkel Prijs
babyhuyswebshop.nl € 949.00
babyhuyswebshop.nl € 989.00

Verlanglijst

toevoegen

Korting ?

kortingscode zoeken

Stokke® Xplory® V3 Compleet Bruin

Stokke® Xplory® V3 Compleet



Explore together. Grow together.



Je wilt je kind altijd zo dicht mogelijk bij je hebben, ongeacht waar je naar toe gaat.Het ontwerp van de Stokke® Xplory® wandelwagen biedt ouders en kinderen de gelegenheid om voortdurend contact met elkaar te houden, ook tijdens een

wandeling door het drukke stadsverkeer. Stokke® is ervan overtuigd dat lichamelijk contact de emotionele banden versterkt, en dat oogcontact een gevoel van veiligheid geeft en de band tussen ouder en kind verstevigt. Daarom is de zithoogte van onze wandelwagen instelbaar, zodat je kindje zo dicht mogelijk bij jou kan zijn en jullie samen op een veilige manier en al communicerend de wereld kunnen ontdekken. Geen enkele andere wandelwagen brengt ouder en kind zo dicht bij elkaar als de Stokke® Xplory®.



Hogerop dichterbij elkaar

Hoe zou jij het vinden als je de hele dag laag bij de grond moest doorbrengen en naar andermans voeten moest turen? Volwassenen vergeten vaak dat kinderen de wereld niet altijd vanuit ons verheven perspectief bekijken. Maar al te vaak worden ze op kniehoogte door de stad gereden, zonder contact met ons of de wereld om hen heen. Dankzij de unieke hoogte-instelling van de Stokke® Xplory® kun je je kind op veilige wijze op jouw hoogte brengen en op die manier jullie onderlinge band versterken, het samenspel bevorderen en beter oogcontact houden -terwijl jullie samen de wereld ontdekken.



De enige wandelwagen die je nodig hebt


Stokke® vindt dat jij en je kindje veilig, snel en in stijl op pad moeten kunnen. De Stokke® Xplory® wandelwagen biedt een complete transportoplossing die zich aanpast aan de veranderende behoeftes van je opgroeiende kind - innovatief en slim, praktisch in gebruik en eenvoudig te manoeuvreren. Hij is opgebouwd rond een robuuste middenstang, die stevigheid en veiligheid biedt en die snel opklappen en opbergen mogelijk maakt. Dankzij de reiswieg voor de pasgeboren baby en het verstelbare stoeltje voor als je kindje iets groter is, is de Stokke® Xplory® de enige wandelwagen die je nodig zult hebben.



Zit perfect van top tot teen

De Stokke® Xplory® zit je kindje als gegoten, van top tot teen. Elke vierkante centimeter is ontworpen om je kindje volop van de wereld te laten genieten, terwijl de wandelwagen je kindje daarbij zachtjes vasthoudt. Of het nu het duidelijke voordeel van het verhoogde zitje is of de verstelbare voetsteun: de Stokke® Xplory® biedt volop veiligheid en bewegingsvrijheid – hoe groot of klein je kindje ook is – en zorgt daarmee voor comfortabel en beschermd vervoer.



Cocon met uitzicht


Wat is fijner dan naar de wereld kijken vanuit een veilige, comfortabele en knusse wandelwagen? Met de innovatieve uitklapbare klep van de splinternieuwe Stokke® Xplory® kap kun je een warme, veilige omgeving creëren waarin je baby zich kan terugtrekken en toch ook met de buitenwereld kan meedoen. Door de verstelbare kap op het juiste moment in te klappen, geef je je baby een nog beter en duidelijker zicht op zijn omgeving. Zie het maar als een cocon waarin je baby kan kijken, luisteren, leren en spelen.



Prinsheerlijk op eenzame hoogte


Het zitje van de Stokke® Xplory® kan in bijna oneindig veel verschillende standen worden gezet, zodat het altijd aansluit op de veranderende behoeften van kinderen. Voor elke lengte en voorkeurshouding van je kindje is er een comfortabele en veilige zitstand, voor elke leeftijd en in elke situatie. Of je baby zich slaperig of ontspannen voelt, of juist actief is, druk bezig en klaar om de wereld te ontdekken: je kunt de stand van het zitje van de Stokke® Xplory® wandelwagen heel eenvoudig aanpasen. Makkelijk, toch?



Beste basis voor kleine billetjes


Het speciaal ontworpen diepe zitje van de Stokke® Xplory® wandelwagen is compleet gestoffeerd. Hierdoor voelt het zacht en comfortabel aan voor de billetjes van je kind – geen koude, harde oppervlakken – en staat het garant voor het meeste relaxte en veiligste ritje dat je het maar kunt voorstellen.



Verstelbare zitdiepte

Zullen we je een geheim vertellen? Kinderen groeien. En snel ook. Van kleine beweeglijke baby’s in actieve, alerte kleine mensjes. Daarom is de Stokke® Xplory® uitgerust met een uitneembare babyinzet voor het zitje, zodat ook de kleinste kinderen in de wandelwagen passen.De verminderde zitdiepte die hierdoor ontstaat zorgt voor een perfecte zithouding voor de kortste beentjes en zorgt voor een rechte rughouding als je baby rust of slaapt. Dit helpt tegen stress en staat garant voor gezonde groei. En dan, als je kindje groter en zwaarder wordt, kun je de babyinzet eruit halen, zodat de zitdiepte weer in overeenstemming is met de lengte van de beentjes van je kind. Typisch geval van ‘one size fits all’. Zo zitten kinderen veilig en beschermd tot de tijd daar is om op eigen benen

de wereld in te trekken.



Verstelbare voetsteun


Met je voeten omhoog (en omlaag):

Heb je wel eens op een muurtje of een te hoge stoel met je benen zitten bungelen, langer dan een paar minuten? Dat is even leuk, maar na een tijdje wordt het vermoeiend en wil je een steuntje voor je voeten. De slimme verstelbare voetsteun van de Stokke® Xplory® wandelwagen voorkomt dat benen gaan bungelen,

hoe lang je kindje ook is. Dit is niet alleen erg comfortabel, een voetsteun op de juiste hoogte draagt ook bij aan een gezonde ontwikkeling van botten, gewrichten en spieren. Bovendien kan een kindje dat beide benen stevig op de voetsteun heeft staan makkelijker het bovenlichaam bewegen. Hierdoor kan het eenvoudig in elke houding gaan zitten die het maar wil. Ga maar na: de meest comfortabele zithouding is altijd de volgende, dus het is fijn als je makkelijk en ongehinderd van houding kunt verwisselen.



Eenvoudig te verstellen voetsteun

Eén twee hop! De eenvoudig vast te klikken voetsteun van de Stokke® Xplory® wandelwagen heeft drie standen waardoor deze altijd de juiste hoogte heeft, ook als je kindje groeit. Hiermee is het geen wandelwagen waar je kindje in moet groeien, maar eentje die met je baby meegroeit.



Wat is inbegrepen?

Bij deze Stokke® Xplory® V3 compleet krijg je:

- Buitenbekleding

- Gewatteerde Binnenbekleding

- Babyinzet

- Kap met klep

- Boodschappentas

- Regenkap

- Muggennet

- Reiswieg + bekleding

- Windscherm voor reiswieg

- Regenscherm voor reiswieg

- Matras voor reiswieg

Type:
Merk: Stokke

 

Prijsverloop van de 'Stokke® Xplory® V3 Compleet Bruin'

Prijsalarm

Brabbels kan voor jou bijhouden waneer de Stokke® Xplory® V3 Compleet Bruin onder een bepaalde prijs komt.

Email Prijs KortingsMailing *

*) Brabbels kan jou wekelijks kortingscodes en aanbiedingen versturen van interessante artikelen !

 

Persoonlijke ervaringen met Stokke® Xplory® V3 Compleet Bruin

Helaas, nog geen persoonlijke ervaringen gevonden voor Stokke® Xplory® V3 Compleet Bruin

 

Vertel wat jij van Stokke® Xplory® V3 Compleet Bruin vind

Jouw naam:
 

Misschien zocht je ook

Stokke® Xplory® Slaapzak Dons Donker Blauw Stokke® Xplory® Slaapzak Dons Donker Blauw
Stokke® Tripp Trapp® Stoelkussen Fresh Stripes Stokke® Tripp Trapp® Stoelkussen Fresh Stripes
Stokke® Xplory® V3 Parasol Light Green Stokke® Xplory®  V3 Parasol Light Green
Stokke® Xplory® V3 Voetenzak Dark Navy Stokke® Xplory® V3 Voetenzak Dark Navy
Stokke® Autostoel iZiGo™ Besafe Red Stokke® Autostoel iZiGo™ Besafe Red
Stokke® Badcape Silhouette Blue Stokke® Badcape Silhouette Blue
Stokke® Deken Gebreid Klassiek Roze Stokke® Deken Gebreid Klassiek Roze
Stokke® Tripp Trapp® Stoelkussen Silhouette Pink Stokke® Tripp Trapp® Stoelkussen Silhouette Pink
Shoppen in entertainment
Media
Feest
Kleding
Kleding
Meubels
Meubels
Speelgoed
Speelgoed
Shoppen in entertainment
Voeding
Shoppen in entertainment
Veiligheid
Vervoer
Shoppen baby verzorging
Verzorging
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan