Stokke® Care™ Commode Walnoot

Brabbels vergeleek de pijzen van Stokke® Care™ Commode Walnoot en vond 1 prijs. De prijzen van alle producten worden dagelijks geupdate.

Stokke

Waar te koop ?

Winkel Prijs
babyhuyswebshop.nl € 439.00

Verlanglijst

toevoegen

Korting ?

kortingscode zoeken

Stokke® Care™ Commode Walnoot

Stokke Care Commode



Bij de commode worden de volgende onderdelen standaard meegeleverd:

- Verschoonkussen

- 2 Opbergmanden

- 2 Opbergbakjes

- Handoekenrails



Oneindige configuratiemogelijkheden


Stokke Care groeit met je kind mee. Creëer een optimale omgeving om je baby in zijn eerste levensjaren te verschonen en om te kleden.



Open design

Veel plaats voor je kind en voor jezelf bij het verschonen en omkleden. Stokke Care heeft een open ontwerp zodat je kind er gemakkelijk toegang toe heeft en kan worden uitgebreid met extra accessoires.



Toegankelijk

Stokke Care heeft gemakkelijk te bereiken leggers, vakken en rails. Je houdt je steeds actiever wordende kind beter onder controle terwijl alle nodige spullen voor het verschonen bij de hand zijn. Je moet je kind dus nooit alleen laten of je aandacht laten verslappen.



Gemakkelijk in te stellen


Voor de montage en instelling van Stokke Care heb je alleen een inbussleutel en een gewone schroevendraaier nodig. Kan gemakkelijk in en uit elkaar worden gehaald en wordt gebruikt om de babytafel aan te passen aan de groei van je kind.



Bimetalen rails

Hulp bij het verschonen. Gemakkelijk toegankelijk en gebruiksvriendelijk om handdoeken, gezichtsdoekjes of de Stokke Sleepi-opbergtas aan je babytafel te hangen.



Opbergcontainers in kunststof

Praktische opbergcontainers die aan beide zijden van de Stokke Care-babytafel kunnen worden opgestapeld. Met deze containers hou je allerhande spullen zoals luiers, vochtige doekjes, lotions, talkpoeder, enz. mooi opgeruimd en toch binnen handbereik.



Verstelbare leggers

Alle leggers van Stokke Care zijn in de hoogte verstelbaar. Geeft voldoende voetruimte onder de babytafel om dichter bij je kind te zijn voor meer interactie en communicatie. Bovendien is het beter voor je rug en schouders.



In de hoogte verstelbare tafel

Stokke Care kan op twee verschillende hoogtes worden ingesteld om te voorkomen dat je je moet vooroverbuigen wanneer je met je baby bezig bent. Minder belastend voor je onderrug en schouders bij het verschonen van je baby.



Veiligheid

De Stokke Care-babytafel is conform alle internationale veiligheidsnormen. Op de Stokke Care-babytafel kan je gerust zijn. Je kind is niet alleen goed beschermd, maar ook veilig.



Stevigheid en stabiliteit

Stokke Care is gemaakt van stevig en veerkrachtig beukenhout. Beuk is duurzaam, sterk en elastisch. Ideaal voor de veiligheid van je kind.



Hygiënische, waterafstotende matras


Biedt je kind een droog, veilig en slipvast oppervlak. Duurzaam en vormvast.



Beschermende coating



Beschermt Stokke Care met een kwalitatieve coating. Voor een zacht en resistent oppervlak. De beschermende coating van Stokke Care is krasbestendig, waardoor je babytafel gemakkelijker schoon te maken is en beter kan worden onderhouden.



Individuele kleuren

Stokke Care is verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren. Je kiest de Stokke Care in de kleur die het beste past bij je kinderkamer en het andere meubilair.



Uitgebreid gamma accessoires

Accessoires en uitbreidingsmogelijkheden voor je Stokke Care-babytafel. Extra opbergmogelijkheden voor je babyspulletjes zoals luiers, natte doekjes, talkpoeder, lotions, enz.



Tijdloos ontwerp

Door het esthetisch aangename en tijdloze ontwerp overstijgt Stokke Care de moderne modetrends. Duurzaam



Kleine tafel

Wanneer je baby de babytafel niet langer nodig heeft, kan Stokke Care worden omgebouwd tot een kleine tafel. De tafelvorm en -afmetingen zijn ideaal voor twee kinderen, om spelletjes te spelen, te schilderen of te tekenen.



Praktisch boekenrek

Stokke Care kan ook worden gebruikt als praktisch boekenrek, cd-rek, tv-tafel of een combinatie hiervan. Extra meerwaarde en duurzaam gebruik van je Stokke Care-babytafel lang nadat je kind de babyleeftijd is ontgroeid.



Grotere schoolbank

Aangevuld met het verlengbare werkblad, kan Stokke Care later worden gebruikt als een grotere schoolbank. Een aantrekkelijke stabiele school-, schrijf- en leestafel voor je kind.

Type:
Merk: Stokke

 

Prijsverloop van de 'Stokke® Care™ Commode Walnoot'

Prijsalarm

Brabbels kan voor jou bijhouden waneer de Stokke® Care™ Commode Walnoot onder een bepaalde prijs komt.

Email Prijs KortingsMailing *

*) Brabbels kan jou wekelijks kortingscodes en aanbiedingen versturen van interessante artikelen !

 

Persoonlijke ervaringen met Stokke® Care™ Commode Walnoot

Helaas, nog geen persoonlijke ervaringen gevonden voor Stokke® Care™ Commode Walnoot

 

Vertel wat jij van Stokke® Care™ Commode Walnoot vind

Jouw naam:
 

Misschien zocht je ook

Stokke® Wieg Laken Silhouette Blue Stokke® Wieg Laken Silhouette Blue
Stokke® Tripp Trapp® Babyset Zacht Roze Stokke® Tripp Trapp® Babyset Zacht Roze
Stokke® Xplory® Winterkit White Stokke® Xplory® Winterkit White
Stokke® Xplory® Rider™ Stokke®  Xplory®  Rider™
Stokke® Ledikant Laken Silhouette Blue Stokke® Ledikant Laken Silhouette Blue
Stokke® Xplory® Slaapzak Dons Donker Blauw Stokke® Xplory® Slaapzak Dons Donker Blauw
Stokke® Tripp Trapp® Stoelkussen Tales Green Stokke® Tripp Trapp® Stoelkussen Tales Green
Stokke® Tripp Trapp® Stoelkussen Beige-Strepen Stokke® Tripp Trapp® Stoelkussen Beige-Strepen
Shoppen in entertainment
Media
Feest
Kleding
Kleding
Meubels
Meubels
Speelgoed
Speelgoed
Shoppen in entertainment
Voeding
Shoppen in entertainment
Veiligheid
Vervoer
Shoppen baby verzorging
Verzorging
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan