Stokke Tripp Trapp Anniversary Edition

Brabbels vergeleek de pijzen van Stokke Tripp Trapp Anniversary Edition en vond 1 prijs. De prijzen van alle producten worden dagelijks geupdate.

Stokke

Waar te koop ?

Winkel Prijs
babyhuyswebshop.nl € 159.00

Verlanglijst

toevoegen

Korting ?

kortingscode zoeken

Stokke Tripp Trapp Anniversary Edition

De ultieme Stokke® Tripp Trapp™ kinderstoel viert dit jaar haar 40e verjaardag. De speciale Anniversary Edition is daarom een echte gadget. Van deze kinderstoel wordt slechts een beperkte oplage geproduceerd.



Gecultiveerd Europees beukenhout

Dankzij het gecultiveerde Europese beukenhout waarvan de stoel is gemaakt, is de kwaliteit uitstekend. De afwerking is perfect en zeer slijtvast. Europees beukenhout is buitengewoon veelzijdig. Door de hardheid van het beukenhout gaat de Tripp Trapp® generaties lang mee.



Aandacht voor detail.

De opvallende, eigentijdse mat chromen onderdelen geven de stoel een zachtere uitstraling en combineren mooi met de fijne structuur van het hout. De geoliede afwerking van het hout is de traditionele manier om de natuurlijke schoonheid van het hout te accentueren. Dus als je het hout met zorg behandelt en regelmatig oliet, krijg je daar een meubelstuk voor terug dat met de jaren mooier wordt.



Voorzien van de handtekening van de ontwerper

De Tripp Trapp® verjaardagseditie heeft een originele handtekening van Peter Opsvik, de ontwerper, deze is ingegraveerd in de stoel.



Wat doe je als je niet met je voeten bij de vloer kunt en daardoor niet van zithouding kunt veranderen? Je kunt de stoel niet lager maken, want dan kun je niet meer met je ellebogen op tafel leunen. Dus waarom zou je de vloer niet hoger maken, zodat je er wel met je voeten bij kunt? Dat is precies wat de Tripp Trapp® doet. Dankzij de stabiele voetsteun worden de voeten van het kind ondersteund en kan het comfortabel en veilig op de juiste hoogte zitten, met de ellebogen op tafelhoogte. Dan is er nog het probleem dat het bovenlichaam niet wordt ondersteund omdat de rugleuning te ver naar achteren zit. Door de unieke diepte-instelling van de Tripp Trapp® stoel wordt dat probleem opgelost. Dus hoe groot of klein je kindje ook is, zijn voetjes en rug worden altijd perfect ondersteund. De stoel groeit niet alleen mee met je kind, maar hij kan ook aangepast worden aan het lichaam van je kind voor een comfortabele en natuurlijke zithouding.

Type:
Merk: Stokke

 

Prijsverloop van de 'Stokke Tripp Trapp Anniversary Edition'

Prijsalarm

Brabbels kan voor jou bijhouden waneer de Stokke Tripp Trapp Anniversary Edition onder een bepaalde prijs komt.

Email Prijs KortingsMailing *

*) Brabbels kan jou wekelijks kortingscodes en aanbiedingen versturen van interessante artikelen !

 

Persoonlijke ervaringen met Stokke Tripp Trapp Anniversary Edition

Helaas, nog geen persoonlijke ervaringen gevonden voor Stokke Tripp Trapp Anniversary Edition

 

Vertel wat jij van Stokke Tripp Trapp Anniversary Edition vind

Jouw naam:
 

Misschien zocht je ook

Stokke® Parasol Purple Stokke® Parasol Purple
Stokke® Xplory® Beige Stokke® Xplory® Beige
Stokke Tripp Trapp Babyset Naturel Stokke Tripp Trapp Babyset Naturel
Stokke Tripp Trapp Kussen Art/streep Stokke Tripp Trapp Kussen Art/streep
Stokke Sleepi Hoeslaken Klassiek Roze Stokke Sleepi Hoeslaken Klassiek Roze
Stokke® Schapenvacht Stokke® Schapenvacht
Stokke® MyCarrier™ Brown Stokke® MyCarrier™ Brown
Stokke® Dresser™ Natural Stokke® Dresser™ Natural
Shoppen in entertainment
Media
Feest
Kleding
Kleding
Meubels
Meubels
Speelgoed
Speelgoed
Shoppen in entertainment
Voeding
Shoppen in entertainment
Veiligheid
Vervoer
Shoppen baby verzorging
Verzorging
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan