Vtech Storio Blauw

Brabbels vergeleek de pijzen van Vtech Storio Blauw en vond 1 prijs. De prijzen van alle producten worden dagelijks geupdate.

Vtech Storio

Waar te koop ?

Winkel Prijs
sinqel.com/ € 64.99

Verlanglijst

toevoegen

Korting ?

kortingscode zoeken

Vtech Storio Blauw

Lezen komt tot leven met de educatieve Storio tablet van Vtech. De Storio is een slimme e-reader voor kinderen en leert ieder kind van 3 tot 8 jaar letters, woorden, begrijpend lezen en schrijven. Gebruik de toetsen en gekleurde symbolen of hanteer het aanraakscherm om de leerzame en vrolijke spelletjes te spelen.

Er is n spelletje Sam in de stad bijgeleverd. Vtech Storio bevat wel 10 verschillende activiteiten. 10 speelfuncties in 1! 1 - Geanimeerde verhalen: verhalen worden voorgelezen aan het kind, begeleid door illustraties, animaties en geluidseffecten. 2- Woorden leren: de woorden uit het verhaal worden afzonderlijk uitgesproken wanneer ze worden aangeraakt op het scherm 3- Educatieve spelletjes: elke game bevat leerzame spelletjes om begrijpend lezen te bevorderen. 4- Woordenboek: bepaalde woorden uit het verhaal worden uitgelegd en gellustreerd. 5- Leren schrijven: leer cijfers, hoofdletters en kleine letters of volledige woorden schrijven met behulp van de ingesloten pen. 6- Kleurboek: een activiteit om tekeningen in te kleuren. 7- Fotoalbum: bewaar en bekijk je eigen fotos in het fotoalbum. (De Storio bevat geen camera) 8- Tekenstudio: maak zelf tekeningen en bewerk afbeeldingen met de pen. 9- Muziekspeler: gebruik de ingebouwde speaker om je favoriete muziek te beluisteren. 10- Videospeler: speel je eigen videos af in MJPEG.

Uitbreidbaar Plug de bijgeleverde USB kabel in je PC en bezoek de website Explor@Park om nieuwe verhalen en icoontjes te verkrijgen. Download nog meer verhalen online en zet ze op een SD kaart (niet inbegrepen). Kijk op: www.vtechnl.com/download. Educatieve games Naast al de ingebouwde spelonderdelen kun je tal van nieuwe Storio gebruiken. Vtech heeft een uitgebreide collectie aan educatieve spellen voor de Storio waarmee kinderen veel interactieve verhalen kunnen ontdekken met hun favoriete helden. Elke game bevat een gellustreerd verhaal dat het kind kan lezen en beluisteren. Het spel bevat leerzame uitdagingen om het begrijpend lezen te oefenen en de taalkennis te verbeteren. De volgende spellen met verschillende leeftijden zijn apart verkrijgbaar:
Winnie the Pooh (3-6 jr)
Dora (3-6 jr)
De pinguins van Madagascar (4-6 jr)
Disney Princess (4-7 jr)
Disney Tinkerbell (5-8 jr)
Disney Micky Mouse Clubhouse (5-8 jr)
Disney Cars 2 (5-8 jr)
Disney Toy Story 3 (4-7 jr)

Innovatie voor kids Vtech Storio heeft de modernste e-book technologie bereikbaar gemaakt voor kinderen. Een echte innovatie! Vanuit het hoofdmenu van de Storio zijn meerdere educatieve activiteiten en multimedia functies beschikbaar. Leer cijfers, letters en woorden herkennen n schrijven. Maak zelf tekeningen en bekijk en bewerk fotos. Luister naar je favoriete muziek (MP3) en bekijk filmpjes (MPEG). Slim woordenboek Een woordenboek met interactieve vragen leert kinderen de betekenis van bepaalde woorden uit ieder verhaal beter begrijpen. Klik op het woordje en het kindje krijgt uitleg plus het woord wordt door de Storio uitgesproken. Robuust en bestendig Kinderen gaan soms ietsje te ruw met hun spulletjes om. Gelukkig heeft Vtech hieraan gedacht. De Storio kan tegen een stootje en het touch screen wordt beschermd dankzij de inklapbare klep. De stylus pen kun je netjes opbergen in de daarvoor bestemde uitsparing. Technische specificaties
Kleuren lcd touch screen (8 x 4,5 cm)
Volumeknop
Contrastknop
Alfabetische toetsen
Handige bladerknoppen
Kleur knoppen en aan/uit knop
MPEG video
MP3 muziek
Geluidspeaker
Cartridge spellen (5 x 3 cm)
Inklapbaar voor bescherming
Werkt op 4 AA kwaliteit penlight batterijen
7,5V adapter van Vtech bruikbaar (niet ingesloten)
Koptelefoonaansluiting
SD/SDHC kaart tot 32 GB bruikbaar (niet ingesloten)

Inhoud
Vtech Storio
Storio Spelletje Sam in de stad
Styluspen voor touchscreen
USB kabel
Nederlandse handleiding

De Storio van Vtech is ht educatieve multimedia-systeem voor kids. Verkrijgbaar in het blauw en speciaal voor meisjes in het roze!

Type:
Merk: Vtech Storio

 

Prijsverloop van de 'Vtech Storio Blauw'

Prijsalarm

Brabbels kan voor jou bijhouden waneer de Vtech Storio Blauw onder een bepaalde prijs komt.

Email Prijs KortingsMailing *

*) Brabbels kan jou wekelijks kortingscodes en aanbiedingen versturen van interessante artikelen !

 

Persoonlijke ervaringen met Vtech Storio Blauw

Helaas, nog geen persoonlijke ervaringen gevonden voor Vtech Storio Blauw

 

Vertel wat jij van Vtech Storio Blauw vind

Jouw naam:
 

Misschien zocht je ook

Vtech Vsmile Motion game Dora Vtech Vsmile Motion game Dora
VTech MobiGo roze met Hello Kitty game VTech MobiGo roze met Hello Kitty game
Vtech Storio book - Madagascar 3 Vtech Storio book - Madagascar 3
Vtech Mobigo Game Ben 10 Vtech Mobigo Game Ben 10
Vtech Draaitol Zeevriendjes Vtech Draaitol Zeevriendjes
Vtech KidiSecrets 2012 Qwerty Vtech KidiSecrets 2012 Qwerty
32623 Vtech Dora Avonturen Laptop 32623 Vtech Dora Avonturen Laptop
VTech Cars Bliksem McQueen PDA VTech Cars Bliksem McQueen PDA
Shoppen in entertainment
Media
Feest
Kleding
Kleding
Meubels
Meubels
Speelgoed
Speelgoed
Shoppen in entertainment
Voeding
Shoppen in entertainment
Veiligheid
Vervoer
Shoppen baby verzorging
Verzorging
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan