Rox DVD - Vol. 3

Brabbels vergeleek de pijzen van Rox DVD - Vol. 3 en vond 1 prijs. De prijzen van alle producten worden dagelijks geupdate.

Rox

Waar te koop ?

Winkel Prijs
sinqel.com/ € 9.99

Verlanglijst

toevoegen

Korting ?

kortingscode zoeken

Rox DVD - Vol. 3

Rick, Olivia en Xavier: drie jonge helden met speciale talenten en een nog veel specialere auto: de biologische superwagen ROX. In het grootste geheim worden ze door de kolonel ingeschakeld om misdaden op te losen. Falen is geen optie!

De dvd vol. 3 bevat 3 verhalen:

Gevangenis En van de gevaarlijke broers Raes is ontsnapt uit de gevangenis. Alles wijst erop dat de ontsnapte gevangene zal terugkeren om zijn broer te bevrijden. Team Rox gaat undercover in de gevangenis om de plannen van de gebroeders Raes te achterhalen. Zullen zij al hun angsten kunnen overwinnen om deze opdracht tot een goed einde brengen?

Containers Uit de containers van de haven verdwijnen de laatste tijd allerlei waardevolle dingen: een lading TVs, een lading designmeubelen en nu zelfs het skelet van een dinosaurus. Team Rox moet van de kolonel zo snel mogelijk de diefstallen stoppen en de dieven inrekenen.

Cyborg Uit de gebouwen van de geheime dienst wordt een extreem geheim project gestolen: een cyborg, een soort van robot. Team Rox moet deze perfecte machine terugvinden voor hij wordt ingezet voor slechte doeleinden. Wat begint als een zoektocht ontaardt in een indrukwekkend gevecht tussen de cyborg en superauto Rox. Wie zal de strijd winnen?

Type:
Merk: Rox

 

Prijsverloop van de 'Rox DVD - Vol. 3'

Prijsalarm

Brabbels kan voor jou bijhouden waneer de Rox DVD - Vol. 3 onder een bepaalde prijs komt.

Email Prijs KortingsMailing *

*) Brabbels kan jou wekelijks kortingscodes en aanbiedingen versturen van interessante artikelen !

 

Persoonlijke ervaringen met Rox DVD - Vol. 3

Helaas, nog geen persoonlijke ervaringen gevonden voor Rox DVD - Vol. 3

 

Vertel wat jij van Rox DVD - Vol. 3 vind

Jouw naam:
 

Misschien zocht je ook

Roxy boardshort Roxy boardshort
Proxeed Plus Proxeed Plus
Rox DVD - Vol. 2 Rox DVD - Vol. 2
Rox Koekendoos Rox Koekendoos
DVD Rox 2 DVD Rox 2
Roxy jumpshort Roxy jumpshort
Roxy ski broek Roxy ski broek
Roxy short Roxy short
Shoppen in entertainment
Media
Feest
Kleding
Kleding
Meubels
Meubels
Speelgoed
Speelgoed
Shoppen in entertainment
Voeding
Shoppen in entertainment
Veiligheid
Vervoer
Shoppen baby verzorging
Verzorging
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan