Puky Driewieler Ceety Baby

Brabbels vergeleek de pijzen van Puky Driewieler Ceety Baby en vond 1 prijs. De prijzen van alle producten worden dagelijks geupdate.

Puky

Waar te koop ?

Winkel Prijs
sinqel.com/ € 199.99

Verlanglijst

toevoegen

Korting ?

kortingscode zoeken

Puky Driewieler Ceety Baby

Zie hier het topmodel onder de driewielers! Alles op het gebied van comfort en speelplezier vind je terug in deze luxe driewieler van Puky.

Jonge ouders willen graag mobiel blijven met hun kinderen. Om dat mogelijk te maken heeft Puky de Ceety baby CAT S6 ontworpen. Een veilig voertuig voor kinderen met een maximale mobiliteit voor alledaagse situaties. Twee rijstanden De Ceety baby biedt volop rijplezier voor ouder en kind. In de 'City-stand' is het handig voor een snelle rit in de stad. Met een paar eenvoudige aanpassingen is de driewieler geschikt om te winkelen in stijl. In de andere (speel)stand kunnen kinderen zich uitleven en de buitenwereld al trappend ontdekken. Zo maken moeder n kind een aangename rit. Groeit mee met je kindje De Puky Ceety is bijzonder flexibel naarmate je kindje groeit. De stoel is makkelijk verstelbaar en heeft een voetenplankje. Dit biedt al op jonge leetijd steun voor de voetjes.Wanneer je kindje zelf wil gaan trappen is het voetenplankje gemakkelijk los te koppelen. Zo is de driewieler een prima investering voor meerdere jaren rijplezier.



Handige stuurvergrendeling De Puky Ceety is voorzien van een stuurvergrendeling waardoor met n knop het wiel vastgezet kan worden. Dit voorkomt dat je kindje alle kanten op kan sturen als jij de driewieler voortduwt. Zo neem ije letterlijk het stuur in handen en bepaal je zelf de richting Voor de veiligheid van het kind kan het stuur niet volledig om zijn as draaien. Het stuur kan ongeveer 30 graden naar links of rechts sturen Banden die rijden alsof je zweeft De wielen van de Cat S6 Ceety zijn van de hoogste kwaliteit. De luchtloze banden zijn haast ondoordringbaar voor scherpe voorwerpen en rollen geruisloos over de straat. Het zachte materiaal is gemaakt van veilige kind- en milieuvriendelijke materialen. Het sportieve uiterlijk en de fraaie velgen mogen ook zeker gezien worden. Lekkere stoel met rugleuning De meeste driewielers hebben een harde plastic zitting. Maar niet de Puky Ceety baby. De ergonomische rugleuning in de 'stadstand' geeft je kindje een hoog zitcomfort. Het materiaal is zacht, ademt en is naar het lichaam gevormd. De stoffering wordt nauwelijks vuil en is indien nodig goed schoon te maken. De rugleuning is niet alleen inklapbaar maar ook afneembaar. Veiligheidsriem De riem heeft een 5-puntsgordelstysteem met een verstelbare lengte. De riemen kun je dus zo strak instellen als je wilt en zorgen ervoor dat je kindje niet uit de zitting kan vallen. Toch hebben ze genoeg ruimte om armen en benen vrij te laten bewegen. Met n druk op de knop maak je de gordels los. Je kindje kan proberen om het zelf los te krijgen, maar dankzij de veilige sluiting zal dat niet lukken. Daarvoor hebben ze toch echt de hulp van mama of papa nodig. Wanneer je kindje wat groter is geworden, dan kun je de veiligheidsriem omzetten naar een 3-puntsgordel.

Handige verstelbare duwstang De opvouwbare duwstang met veiligheidsvergrendeling is in hoogte verstelbaar en heeft een zacht handvat voor optimale grip. Lopen en duwen met deze 'buggy' gaat zonder enige moeite en kost nauwelijks krachtinspanning. Wil je helemaal geen duwstang? Dan kun je deze gemakkelijk losmaken. Luxe draagtas De 'Citybag' is een solide schoudertas gemaakt van duurzame en sterke materialen. Je kunt de tas zelf dragen met de bijgeleverde draagriem of je kunt deze aan de stang bevestigen. De tas biedt ruimte voor allerlei praktische dingen zoals luiers of een koektrommel. Aan de binnenkant heeft de tas een apart compartiment met rits voor je belangrijke spullen. Extra opbergtas De 'carrier bag' maakt de Ceety driewieler prima geschikt voor alledaags gebruik. Je kunt hierin gemakkelijk je boodschappen opbergen waarmee de ruimte onder het stoeltje optimaal wordt benut. Gepatenteerde voetensteun Geen bungelende beentjes meer. Het voetenplankje geeft ondersteuning aan de voeten van je kindje als jullie een stevig eindje gaan stappen. Uitermate mobiel Wil je de driewieler in de auto meenemen? Dat is zo gedaan! Trek aan de rode haak onder het stoeltje en de gehele driewieler klapt in. De duwstang is inklapbaar en de stoel is bij de rugleuning opvouwbaar. Speelmodus In de speelstand haal je gemakkelijk de rugleuning en duwstang eraf. In de laadbak achterop kunnen kids volop zand, speelgoed of andere voorwerpen kwijt. Het sportieve kuipstoeltje zit comfortabel en biedt een makkelijke instap. Het gat achterin de leuning functioneert als een eenvoudig draagpunt voor ouders. Specificaties De driewieler heeft een afmeting van 77 x 48 cm en is geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar tot 4 jaar. De trapfiets weegt circa 9 kg en wordt geleverd in een stevige kartonnen verpakking. Multifunctionaliteit op een rij
zachte comfort banden
multifunctionele duwstang
handige draagtas
automatische vrijloop
handrem
verwijderbare voetensteun
bagagedragermand met transporttas
verstelbare zitting met 5-puntsgordel
zachte comfortable kinderstoel
stuurbegrenzing
veiligheidsriem
stootvaste poedercoating (voorkomt lakschade) Montage Puky denkt over alles na! Een Nederlandse handleiding wordt bijgeleverd, maar voor het gemak kun je ook de montagevideos bekijken. Het fietsje is in 60 minuten in elkaar te zetten.

Type:
Merk: Puky

 

Prijsverloop van de 'Puky Driewieler Ceety Baby'

Prijsalarm

Brabbels kan voor jou bijhouden waneer de Puky Driewieler Ceety Baby onder een bepaalde prijs komt.

Email Prijs KortingsMailing *

*) Brabbels kan jou wekelijks kortingscodes en aanbiedingen versturen van interessante artikelen !

 

Persoonlijke ervaringen met Puky Driewieler Ceety Baby

Helaas, nog geen persoonlijke ervaringen gevonden voor Puky Driewieler Ceety Baby

 

Vertel wat jij van Puky Driewieler Ceety Baby vind

Jouw naam:
 

Misschien zocht je ook

Puky Step Starter roze Puky Step Starter roze
Puky Pukylino Loopfiets rood Puky Pukylino Loopfiets rood
Loopfiets Puky Medium Kiwi Loopfiets Puky Medium Kiwi
Puky stuurtas paars-rose [lt 2] Puky stuurtas paars-rose [lt 2]
Puky LRM loopfiets medium rood Puky LRM loopfiets medium rood
Wutsch - My first Puky lichtblauw Wutsch - My first Puky lichtblauw
PUKY R07L step groen met luchtbanden PUKY R07L step groen met luchtbanden
Puky driewieler Lovely Pink [CAT 1 S] Puky driewieler Lovely Pink [CAT 1 S]
Shoppen in entertainment
Media
Feest
Kleding
Kleding
Meubels
Meubels
Speelgoed
Speelgoed
Shoppen in entertainment
Voeding
Shoppen in entertainment
Veiligheid
Vervoer
Shoppen baby verzorging
Verzorging
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan