Combi-kinderwagen "Roadmaster" Design 2012, mokka

Brabbels vergeleek de pijzen van Combi-kinderwagen "Roadmaster" Design 2012, mokka en vond 1 prijs. De prijzen van alle producten worden dagelijks geupdate.

SAFETY 1ST

Waar te koop ?

Winkel Prijs
babywalz.nl € 319.00

Verlanglijst

toevoegen

Korting ?

kortingscode zoeken

Combi-kinderwagen "Roadmaster" Design 2012, mokka

Combi-kinderwagen "Roadmaster" van Safety 1st. De kinderwagen van Safety 1st voldoet aan alle eisen die moderne ouders stellen. Voor kinderen vanaf de geboorte tot 4 jaar. Geschikt voor alle soorten terreinen, op de travelsystemen van Safety 1st kunt u te allen tijde vertrouwen. Dankzij de combinatie van babystoeltje en kinderwagen profiteren ouders van optimale flexibiliteit en comfort. En de wagen groeit met uw kindje mee! Voor pasgeborenen kan het babystoeltje Safety 1st Mimas of Maxi-Cosi in een handomdraai met de meegeleverde adapter op het frame worden gemonteerd. Snel even boodschappen doen of nog een kleine wandeling maken, met het Safety 1st travelsysteem bent u uiterst flexibel. Als uw kindje groter wordt en kan zitten, stapt u over op de wandelwagenzitting die tot de kleuterleeftijd goede diensten bewijst. De veelzijdige Safety 1st Roadmaster is ideaal voor ouders die met één kinderwagen zowel even snel boodschappen willen kunnen doen als op zondag heerlijk in het bos wandelen. De kinderwagenbak fungeert tevens als reiswieg onderweg, is makkelijk in de auto mee te nemen en snel op het onderstel vastgezet. Met de wandelwagenzitting kan uw kindje rechtop zitten om meer contact met de omgeving te hebben. De zitting is verstelbaar zodat uw kindje zich tevens in de ruststand kan ontspannen. Kenmerken van de combi-kinderwagen "Roadmaster" in de hoogte verstelbare duwstang (91-108 cm) in 4 standen verstelbare zonnekap rugleuning in 3 standen verstelbaar vijfpunts bretelgordelsysteem met veiligheidssluiting zacht gewatteerde zitting wandelwagenzitting kan in en tegen de rijrichting in worden geplaatst makkelijk te openen en afneembare veiligheidsbeugel incl. degelijke en ruime reiswieg grote boodschappenmand zwenk- en vastzetbare voorwielen met vering 2 grote achterwielen met luchtbanden één rem voor beide achterwielen licht aluminium frame compact inklapbaar, aan de zijkanten vergrendelbaar, afneembare achterwielen ideaal travelsysteem in combinatie met alle Maxi-Cosi babyautostoeltjes (apart bestellen a.u.b.) incl. adapter voor de babyautostoeltjes Maxi-Cosi en Safety 1st Mimas incl. regenhoes voldoet aan EU-norm EN 1888 dessin: mokka Materiaal bekleding: 100% polyester Afmeting ingeklapt (lxbxh): 60 x 49 x 24 cm ligoppervlak reiswieg (lxb): 82 x 32 cm Gewicht 16 kg Leeftijd geschikt vanaf 6 maanden, max. belastbaar tot 15 kg, in combinatie met de reiswieg te gebruiken vanaf de geboorte

Type:
Merk: SAFETY 1ST

 

Prijsverloop van de 'Combi-kinderwagen "Roadmaster" Design 2012, mokka'

Prijsalarm

Brabbels kan voor jou bijhouden waneer de Combi-kinderwagen "Roadmaster" Design 2012, mokka onder een bepaalde prijs komt.

Email Prijs KortingsMailing *

*) Brabbels kan jou wekelijks kortingscodes en aanbiedingen versturen van interessante artikelen !

 

Persoonlijke ervaringen met Combi-kinderwagen "Roadmaster" Design 2012, mokka

Helaas, nog geen persoonlijke ervaringen gevonden voor Combi-kinderwagen "Roadmaster" Design 2012, mokka

 

Vertel wat jij van Combi-kinderwagen "Roadmaster" Design 2012, mokka vind

Jouw naam:
 

Misschien zocht je ook

Combi-kinderwagen "Pii" Combi-kinderwagen
Combi-kinderwagen "Be You" Fashion turquoise Combi-kinderwagen
Combi-kinderwagen "Be You" beige/bruin Combi-kinderwagen
Combi-kinderwagen "Cobra" incl. zitting en draagtas Design 2012 white-black Combi-kinderwagen
Combi-kinderwagen "Seed Pli Mg" blauw Combi-kinderwagen
Combi-kinderwagen "Primo Shop´n Drive" Design 2012, zwart Combi-kinderwagen
Combi-kinderwagen "Condor" - All in One Set Combi-kinderwagen
Combi-kinderwagen "Be You" wit leer Combi-kinderwagen
Shoppen in entertainment
Media
Feest
Kleding
Kleding
Meubels
Meubels
Speelgoed
Speelgoed
Shoppen in entertainment
Voeding
Shoppen in entertainment
Veiligheid
Vervoer
Shoppen baby verzorging
Verzorging