Belly Bandit KK

Brabbels vergeleek de pijzen van Belly Bandit KK en vond 2 prijzen. De prijzen van alle producten worden dagelijks geupdate.

Positielingerie.nl

Waar te koop ?

Winkel Prijs
positielingerie.nl € 79.95
positielingerie.nl € 79.95

Verlanglijst

toevoegen

Korting ?

kortingscode zoeken

Belly Bandit KK

Wil je ook snel van je zwangerschapsbuikje af? Dan is hier de oplossing! Deze luxe band is van zachte kwaliteit en ontworpen door Kourtney Kardashian. Je kunt de band ook na een keizersnede dragen! Zorg dat de band de keizersnede volledig bedekt, wanneer er irritatie ontstaat moet je de band afnemen. Je moeder en grootmoeder kennen de voordelen van het inbinden van de buik. Nu jij nog! De band zorgt ervoor dat je buik binnen 6 tot 8 weken na de bevalling weer platter wordt. Het is ook nuttig om de band te dragen als de bevalling al een paar maanden of jaren geleden is. De band maant tot rechtop lopen en zo de buikspieren te gebruiken. Het gebruiken van de juiste maat is essentieel voor optimaal werking van de band. Meet van je navel rondom en u heeft de juiste maat! Tip: De 8e maand is de beste maand om de juiste maat te meten. Meet simpelweg de omvang van je buik en kies de Belly Bandit maat. Tip: Meet je net voor de geboorte de omvang van je buik trek hier dan 8-12 cm vanaf. Tip: Net na de geboorte kan je de huidige maat nemen.XS = 71-83cm ( tot maat 34 )S = 84-95cm ( van 36 tot maat 38 )M = 96-111cm ( van 40 tot maat 44 )L = 112-126cm ( van 46 tot maat 50 )XL = 127-145cm ( van 52 tot maat 58 )

Type:
Merk: Positielingerie.nl

 

Prijsverloop van de 'Belly Bandit KK'

Prijsalarm

Brabbels kan voor jou bijhouden waneer de Belly Bandit KK onder een bepaalde prijs komt.

Email Prijs KortingsMailing *

*) Brabbels kan jou wekelijks kortingscodes en aanbiedingen versturen van interessante artikelen !

 

Persoonlijke ervaringen met Belly Bandit KK

Helaas, nog geen persoonlijke ervaringen gevonden voor Belly Bandit KK

 

Vertel wat jij van Belly Bandit KK vind

Jouw naam:
 

Misschien zocht je ook

Belly Bandit Original wit Belly Bandit Original wit
Bellybutton positiejurk Bellybutton positiejurk
Belly bandit Superbra Belly bandit Superbra
Bellybutton kruippakje Bellybutton kruippakje
Belly Bandit KK Belly Bandit KK
Belly bandit C-panty Incision Care Tummycut Belly bandit C-panty Incision Care Tummycut
Bellybutton babybroek Bellybutton babybroek
Kidzz cast My first belly print Kidzz cast My first belly print
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan