Stokke Xplory Rood, incl. Reiswieg

Brabbels vergeleek de pijzen van Stokke Xplory Rood, incl. Reiswieg en vond 1 prijs. De prijzen van alle producten worden dagelijks geupdate.

Stokke

Waar te koop ?

Winkel Prijs
geboortewinkel.nl € 920.00

Verlanglijst

toevoegen

Korting ?

kortingscode zoeken

Stokke Xplory Rood, incl. Reiswieg

Stokke Xplory kinderwagen, inclusief de Stokke Xplory reiswieg.


De Stokke® Xplory® zit je kindje als gegoten, van top tot teen. Elke vierkante centimeter is ontworpen om je kindje volop van de wereld te laten genieten, terwijl de wandelwagen je kindje daarbij zachtjes vasthoudt. Of het nu het duidelijke voordeel van het verhoogde zitje is of de verstelbare voetsteun: de Stokke® Xplory® biedt volop veiligheid en bewegingsvrijheid - hoe groot of klein je kindje ook is - en zorgt daarmee voor comfortabel en beschermd vervoer.


De Stokke Xplory bestaat uit:

- Frame met zitgedeelte

- Kap met afritsbare klep

- Bekleding, baby inzet, afdekzeil voor achterkant, 5-punts veiligheidsgordel, beugel voor zitje

- Muggennet, regenhoes en boodschappentas


De Stokke® Xplory® Reiswieg bestaat uit:

- Reiswieg

- Bekleding, matras

- Afdekzeil, regenhoes


STERKE MIDDENSTAAF

Zorgt er voor dat de hoogte te verstellen is en biedt twee zit richtingen. Tilt je kindje de hoogte in om dichter bij jou te zijn en een veiliger gevoel te bieden, evenals de mogelijkheid om het naar voren gericht te plaatsen en te genieten van het uitzicht.


GEMAKKELIJK TE VERWIJDEREN STOFFEN.

Je kunt het textiel en de stoffen van Stokke Xplory gemakkelijk zelf verwijderen en uitwassen. Dat houdt je Stokke® Xplory® schoon en zuiver en biedt de mogelijkheid om het kleurpatroon van Stokke® Xplory® te wijzigen, te moderniseren of te veranderen.


VERHOOGDE ZITTING

Stokke® Xplory® is de enige kinder- of wandelwagen die je kindje de hoogte in tilt om dichter bij jou te zijn. Het gevoel van verbondenheid. Het dicht bij je kindje zijn stelt je in staat om contact en interactie te hebben op een manier die lagere kinder- en wandelwagens moeilijk kunnen evenaren, waardoor het gevoel van zekerheid, comfort en tevredenheid van je kindje wordt versterkt.


ROTERENDE VOORWIELEN

De voorwielen van de Stokky® Xplory® roteren gemakkelijk. Kleinere roterende voorwielen zorgen ervoor dat de Stokky® Xplory® bijzonder gemakkelijk te besturen is op drukke en nauwe plaatsen, zoals hoofdstraten en winkels.


GEEN REMSTAAF OF ACHTERWIELSTAAF

Verschaft voldoende ruimte tussen de achterwielen van de Stokke® Xplory® kinderwagen. Stelt je in staat natuurlijk en comfortabel achter je kinderwagen te lopen


GROTE ACHTERWIELEN

Stokke® Xplory® is uitgerust met grotere voorwaarts gerichte achterwielen. Stelt je in staat je Stokke® Xplory® gemakkelijk te duwen en te besturen.


GEKOPPELDE VOETREM

De rem vergrendel en parkeert beide achterwielen. Parkeert je Stokke® Xplory® en houdt je wandelwagen precies waar je hem wil hebben.


SPECIALE DUURZAME BANDEN

De Stokke® Xplory® is uitgerust met duurzame banden uit zachte rubber met heel kleine lucht capsules. Vermindert schokken en wrijving tijdens het besturen van je Stokke® Xplory® en het vervoeren van je kind, in tegenstelling tot andere wandelwagens die vaak luchtbaden hebben, die lek of door slijtage leeglopen.


KRACHT EN STABILITEIT

Stokke® Xplory® wordt gebouwd op aluminium profielen en diverse soorten polymeer plastic die volgens dezelfde normen en kwaliteiten worden vervaardigd als in de productie van voertuig- en vliegtuigmotoren. De Stokke® Xplory® is stevig en sterk, wat de veiligheid van je kind garandeert.


ONDERLING VERWISSELBARE REISWIEG EN ZITTING.

Multifunctioneel frame dat je kan gebruiken om de reiswieg of de zitting vast of los te maken. Hierdoor kan je je Stokke® Xplory® voor je kind gebruiken vanaf de geboorte, over de baby jaren totdat hij een peuter is geworden.


ERGONOMISCH DESIGN Verspreidt het zwaartepunt naar de vier wielen. Houdt de Stokke® Xplory® veilig, stabiel, en bijzonder uitgebalanceerd zowel tijdens het wandelen als stilstaand.


VERSTELBAAR STUUR

Het stuur van de Stokke® Xplory® kinderwagen met meerdere posities heeft zowel een verstelbare hoogte als hoek. De flexibele hoogte en de hoek van het stuur kunnen worden aangepast aan je lengte, zodat je ontspannen, zonder rugpijn, achter de wagen loopt.


LICHTWEGEND FRAME

Biedt een betere vervoerbaarheid en vereenvoudigt het besturen. Stelt je in staat je Stokke® Xplory® dicht te vouwen, op te tillen en te vervoeren zonder de behoefte aan aanvullende hulp en steun.


UNIEK TWEEWIELSYSTEEM

Inklapbare achterwielen. Dankzij het tweewielsysteem van Xplory® neem je gemakkelijk het openbaar vervoer en loop je de trap op en af zonder hierbij hulp te moeten inroepen. Je bent dus veel vrijer om te gaan en staan waar je wilt.


GEMAKKELIJK PLOOISYSTEEM

Je kan Stokke® Xplory® gemakkelijk wegbergen in zowat alle kleine, middenklasse- en gezinswagen. Hierdoor kan je je Stokke® Xplory® kinderwagen overal mee naartoe nemen.


VERBORGEN TECHNISCHE OPLOSSING

De meeste technische oplossingen voor het open- en dichtplooien van Stokke® Xplory® zitten verborgen in het frame. Maakt het makkelijker om je kinderwagen schoon te houden, waardoor deze minder onderhoud nodig heeft en het risico op geknelde vingers tot een minimum wordt herleid.


STOKKE XPLORY RIDER

De Rider is eenvoudig te bevestigen aan het onderstel van de Stokke® Xplory®, zodat beide kinderen vervoerd kunnen worden. Let op: de Stokke® Xplory® Rider past niet op een Stokke® Xplory® met een serienummer lager dan 113464. Het serienummer kunt u vinden onder de Xplory® tussen de voorwielen. De Xplory® Rider is los verkrijgbaar.


INGEBOUWDE DRAAGGREPEN.

Om je kinderwagen veilig op te tillen en te dragen. Je kan de kinderwagen zonder verdere hulp of ondersteuning gemakkelijk met een hand optillen en dragen.



Type:
Merk: Stokke

 

Prijsverloop van de 'Stokke Xplory Rood, incl. Reiswieg'

Prijsalarm

Brabbels kan voor jou bijhouden waneer de Stokke Xplory Rood, incl. Reiswieg onder een bepaalde prijs komt.

Email Prijs KortingsMailing *

*) Brabbels kan jou wekelijks kortingscodes en aanbiedingen versturen van interessante artikelen !

 

Persoonlijke ervaringen met Stokke Xplory Rood, incl. Reiswieg

Helaas, nog geen persoonlijke ervaringen gevonden voor Stokke Xplory Rood, incl. Reiswieg

 

Vertel wat jij van Stokke Xplory Rood, incl. Reiswieg vind

Jouw naam:
 

Misschien zocht je ook

Stokke® Sleepi Mini Bovenlaken 100x100 cm Classic White Stokke® Sleepi Mini Bovenlaken 100x100 cm Classic White
Stokke® Xplory® V3 Voetenzak Light Green Stokke® Xplory®  V3 Voetenzak Light Green
Stokke® Sleepi™ Hoeslaken Beige Stokke® Sleepi™ Hoeslaken Beige
Stokke® Keep™ Naturel Stokke® Keep™ Naturel
Klamboe Stokke Sleepi Beige Klamboe Stokke  Sleepi Beige
Stokke® Tripp Trapp® Babyset Purple Stokke® Tripp Trapp® Babyset Purple
Stokke Xplory Reiswieg Navy Stokke Xplory Reiswieg Navy
Hoeslaken Stokke Sleepi Beige Hoeslaken Stokke  Sleepi Beige
Shoppen in entertainment
Media
Feest
Kleding
Kleding
Meubels
Meubels
Speelgoed
Speelgoed
Shoppen in entertainment
Voeding
Shoppen in entertainment
Veiligheid
Vervoer
Shoppen baby verzorging
Verzorging
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan