Buggy "Zapp Xtra" Blue Scratch

Brabbels vergeleek de pijzen van Buggy "Zapp Xtra" Blue Scratch en vond 1 prijs. De prijzen van alle producten worden dagelijks geupdate.

QUINNY

Waar te koop ?

Winkel Prijs
babywalz.nl € 199.00

Verlanglijst

toevoegen

Korting ?

kortingscode zoeken

Buggy "Zapp Xtra" Blue Scratch

Buggy "Zapp Xtra" van Quinny. Om het even, hoe uw plannen voor de dag eruit zien, de Quinny Zapp Xtra biedt u de vrijheid, om uw kindje te allen tijde comfortabel mee te nemen. Het zitje kan zowel in, als ook tegen de rijrichting in worden aangebracht, zodat uw kindje naar u toe gericht zit of de rest van de wereld kan ontdekken. De Quinny Zapp Xtra beschikt bovendien over een comfortabele ligstand voor een dutje tussendoor. Zo kunt u te allen tijde comfortabel op pad gaan! Buggy met kap met "Shop-and-Drive"-systeem Te allen tijde mobiel zijn met kind! De geniale combinatie van autostoeltje en wandelwagen heeft drie grote voordelen: 1. Het autostoeltje kan in een handomdraai op de wandelwagen gemonteerd worden! 2. Ook het allerlichtste autostoeltje heeft samen met baby toch een redelijk gewicht. Dus maar liever op het frame van de buggy monteren, dan blijft u tijdens het shoppen in een goed humeur! 3. Lang te gebruiken - vanaf babyleeftijd tot aan het einde van de kinderwagentijd! De feiten: ergonomische duwgrepen traploos verstelbare, maar nu nog grotere zonnekap verstelbare 5-punts-veiligheidsgordel met drie verstelmogelijkheden, gordel- en schouderkussentjes extreem groot zitje en hoge rugleuning zitje kan zowel in als tegen de rijrichting in worden aangebracht zitje in rijrichting 3-voudig verstelbaar, tegen de rijrichting in 2-voudig verstelbaar voetensteun uitklapbaar, hierdoor nog meer comfort ruime boodschappenmand rem voor- en achterwielen met vering 360° draaibaar dubbel zwenkwiel voor, kan ook worden vastgezet kogelgelagerde, volrubber wielen stevig en lichtgewicht aluminium frame extreem wendbaar voldoet aan de EU-norm EN 1888, BS 7409 inklapmechanisme met memory-functie ideaal travelsysteem in combinatie met alle Maxi-Cosi autostoeltjes dankzij de meegeleverde adapter (autostoeltje apart bestellen a.u.b.) incl. adapter, zonnekap, regenhoes en boodschappenmand dessin: Blue Scratch Materiaal bekleding: 100% polyester wassen op 30°C Afmetingen ingeklapt (lxbxh): 95 x 42 x 10 cm zitje (lxb): 35 x 20 cm rugleuning (lxb): 35 x 52 cm Gewicht 9 kg Leeftijd in combinatie met het Maxi-Cosi autostoeltje vanaf de geboorte tot max. 15 kg Baby-autostoeltje apart bestellen a.u.b.!

Type:
Merk: QUINNY

 

Prijsverloop van de 'Buggy "Zapp Xtra" Blue Scratch'

Prijsalarm

Brabbels kan voor jou bijhouden waneer de Buggy "Zapp Xtra" Blue Scratch onder een bepaalde prijs komt.

Email Prijs KortingsMailing *

*) Brabbels kan jou wekelijks kortingscodes en aanbiedingen versturen van interessante artikelen !

 

Persoonlijke ervaringen met Buggy "Zapp Xtra" Blue Scratch

Helaas, nog geen persoonlijke ervaringen gevonden voor Buggy "Zapp Xtra" Blue Scratch

 

Vertel wat jij van Buggy "Zapp Xtra" Blue Scratch vind

Jouw naam:
 

Misschien zocht je ook

Maclaren Buggy Triumph Black Maclaren Buggy Triumph Black
Regenscherm Buggy Universeel Regenscherm Buggy Universeel
Mountain Buggy Joey Boodschappentas Duo / Duet Mountain Buggy Joey Boodschappentas Duo / Duet
Buggy Koelstra Simba Twin T3 Oranje Buggy Koelstra Simba Twin T3 Oranje
Maclaren Buggy Techno XLR Black / Champagne Maclaren Buggy Techno XLR Black / Champagne
Titanium baby Base 5 Standen Buggy Zwart/rood Titanium baby Base 5 Standen Buggy Zwart/rood
Jippie's My Buggy Buddy Lock Jippie's My Buggy Buddy Lock
Topmark Buggy Toppi Zwart Topmark Buggy Toppi Zwart
Shoppen in entertainment
Media
Feest
Kleding
Kleding
Meubels
Meubels
Speelgoed
Speelgoed
Shoppen in entertainment
Voeding
Shoppen in entertainment
Veiligheid
Vervoer
Shoppen baby verzorging
Verzorging
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan