Behang Monkey Business

Brabbels vergeleek de pijzen van Behang Monkey Business en vond 2 prijzen. De prijzen van alle producten worden dagelijks geupdate.

Eijffinger

Waar te koop ?

Winkel Prijs
ikenik.nl € 299.00
ikenik.nl € 299.00

Verlanglijst

toevoegen

Korting ?

kortingscode zoeken

Behang Monkey Business

Super leuk behang met een enorm grote aap. Dit behang is goed te gebruiken om een safarikamer te maken voor uw kind. Het zal de kamer helemaal compleet maken. Deze aap is leverbaar in twee verschillende kleuren, bruine aap met gele achtergrond en met beige achtergrond. Bestaat uit 7 banen met een totale afmeting van 280 cm x 325,5 cm (HxB). Het behang wordt geleverd inclusief behanglijm. Met Smartpaper kan iedereen behangen! Ontwikkelingen staan niet stil. Ook niet op behanggebied. Smartpaper is de nieuwste ontwikkeling op het gebied van behang. Door het toepassen van een non-woven vlies als materiaal in plaats van papier, is het behang niet alleen veel sterker geworden, maar is vooral het behangen ook veel eenvoudiger geworden. Stap 1 Lijm met roller op de wand aanbrengen. Voordeel: geen plaktafel nodig, het behang hoeft niet in te weken, geen tijdverlies! Tip: Breng telkens een overlap van ca. 15-20 cm meer lijm aan dan de baanbreedte van het Smartpaper. Zo voorkom je dat de lijmroller de reeds aangebrachte banen raakt. Stap 2 Smartpaper direct op de wand aanbrengen. Voordeel: schoon werken en eenvoudig te corrigeren en glad te strijken. Tip: rol de op lengte gesneden baan Smartpaper op met de te verlijmen achterzijde naar buiten. Zo kan de baan eenvoudig en nauwkeurig worden afgerold in de lijmlaag op de wand. Voor het gladstrijken en aandrukken van de naden gebruik je de behangspatel en naadroller. Stap 3 Smartpaper op maat afsnijden, klaar! Voordeel: droog smartpaper is veel gemakkelijker en nauwkeuriger op maat te snijden dan ingeweekt papier. Tip: het op maat snijden aan plafond en plint doe je het beste met behulp van een behangliniaal en cutter met afbreekmesjes. Stap 4 Zelfs jaren later eenvoudig droog te verwijderen. Voordeel: op de juiste wijze verlijmd is Smartpaper droog en eenvoudig met de hand los te trekken van de wand. De ondergrond blijft droog en onbeschadigd, zodat gemakkelijk, snel en schoon een nieuw Smartpaper kan worden aangebracht.

Type:
Merk: Eijffinger

 

Prijsverloop van de 'Behang Monkey Business'

Prijsalarm

Brabbels kan voor jou bijhouden waneer de Behang Monkey Business onder een bepaalde prijs komt.

Email Prijs KortingsMailing *

*) Brabbels kan jou wekelijks kortingscodes en aanbiedingen versturen van interessante artikelen !

 

Persoonlijke ervaringen met Behang Monkey Business

Helaas, nog geen persoonlijke ervaringen gevonden voor Behang Monkey Business

 

Vertel wat jij van Behang Monkey Business vind

Jouw naam:
 

Misschien zocht je ook

*Eiffinger PIP studio behang zachtroze met roze roosjes *Eiffinger PIP studio behang zachtroze met roze roosjes
Behang Noordwand Sweet Collection licht oranje Behang Noordwand Sweet Collection licht oranje
Behang Starry Night Behang Starry Night
Room Seven behang Stars blauw Room Seven behang Stars blauw
Behang Teddy Behang Teddy
*Eijffinger PIP studio behang blauw met roze roosjes *Eijffinger PIP studio behang blauw met roze roosjes
grappig behang papier 'multicheck' grappig behang papier 'multicheck'
Behang Angelina Ballerina Behang Angelina Ballerina
Shoppen in entertainment
Media
Feest
Kleding
Kleding
Meubels
Meubels
Speelgoed
Speelgoed
Shoppen in entertainment
Voeding
Shoppen in entertainment
Veiligheid
Vervoer
Shoppen baby verzorging
Verzorging
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan