Kindeke Klein hangwieg

Brabbels vergeleek de pijzen van Kindeke Klein hangwieg en vond 1 prijs. De prijzen van alle producten worden dagelijks geupdate.

Kindekeklein

Waar te koop ?

Winkel Prijs
ikenik.nl € 201.95

Verlanglijst

toevoegen

Korting ?

kortingscode zoeken

Kindeke Klein hangwieg

De hangwiegen van Kindeke Klein hebben allen "natuurlijk" en "heerlijk slapen" als uitgangspunt. Omdat schommelen en veren in de wiegen gecombineerd wordt vallen baby's snel, gerustgesteld in slaap. Ook 's nachts kunnen de kleine bewegingen van uw kindje de wieg al doen meewiebelen waardoor een baby zo weer in dromenland is. De wiegen zijn gemaakt van 100% biologisch katoen, ongelakt hout en jute. De wiegen kunnen opgehangen worden aan het plafond of bijvoorbeeld buiten aan een boom maar staan ook prachtig aan de driepoot standaard van essenhout of de berkenhouten hangtak. Zodra uw kindje zich op gaat trekken of zelf gaat draaien en zich oprichten of meer als 9 kg weegt wordt het tijd op zoek te gaan naar een nieuw bedje.  De hangwieg is 80 cm lang, 45 cm breed en 30 cm diep en wordt geleverd incl 8 cm hoog polyether matras met afritsbare tijk van biologisch katoen. Het matrasje is op maat gemaakt en past dus perfect in de wieg. De geperforeerde bodemplaat zorgt voor voldoende steun en ventilatie. Het wiegbakje kan op 40 graden gewassen worden en gestreken als katoen. LET OP: Doordat het vervoer van de Kindeke Klein producten extern gecoordineerd wordt zijn de verhoogde verzendkosten verrekend in de prijs en is de levertijd ca. 1,5 week.

Type:
Merk: Kindekeklein

 

Prijsverloop van de 'Kindeke Klein hangwieg'

Prijsalarm

Brabbels kan voor jou bijhouden waneer de Kindeke Klein hangwieg onder een bepaalde prijs komt.

Email Prijs KortingsMailing *

*) Brabbels kan jou wekelijks kortingscodes en aanbiedingen versturen van interessante artikelen !

 

Persoonlijke ervaringen met Kindeke Klein hangwieg

Helaas, nog geen persoonlijke ervaringen gevonden voor Kindeke Klein hangwieg

 

Vertel wat jij van Kindeke Klein hangwieg vind

Jouw naam:
 

Misschien zocht je ook

Kindeke Klein hangwieg Kindeke Klein hangwieg
Kindeke Klein hang-sta wieg voor tweeling. Kindeke Klein hang-sta wieg voor tweeling.
Kindeke Klein hang-sta wieg Kindeke Klein hang-sta wieg
Shoppen in entertainment
Media
Feest
Kleding
Kleding
Meubels
Meubels
Speelgoed
Speelgoed
Shoppen in entertainment
Voeding
Shoppen in entertainment
Veiligheid
Vervoer
Shoppen baby verzorging
Verzorging
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan