Kidsriver Viaggio Isofix Antracite - Autostoel

Brabbels vergeleek de pijzen van Kidsriver Viaggio Isofix Antracite - Autostoel en vond 1 prijs. De prijzen van alle producten worden dagelijks geupdate.

Kidsriver

Waar te koop ?

Winkel Prijs
babypark.nl € 199.00

Verlanglijst

toevoegen

Korting ?

kortingscode zoeken

Kidsriver Viaggio Isofix Antracite - Autostoel

Kidsriver ViaggioDeze innovatieve autostoel van Kidsriver biedt zowel ouders als kinderen ongekende omgelijkheden. Diverse veilige features zoals Isofix en Side protection kenmerken de Viaggio. Het autostoeltje is geschikt voor kinderen van 9-18 kg. Voor extra comfort kan in de beginperiode gebruikt gemaakt worden van de meegeleverde zitverkleiner.VeiligheidDe Viaggio is één van de veiligste Kidsriver autostoeltjes. Dit omdat het autostoeltje beschikt over Side protection en Isofix connectors waarbij Isofix intallatie in de auto mogelijk wordt. Daarnaast kan het autostoeltje ook bevestigd worden met de drie-punts autogordel. Vergrendelhaken zorgen er dan voor dat de gordels strak op de plaats blijven zitten. Je kind zit in het autostoeltje vast in de 5-punts veiligheidsgordel, deze gordels zijn voorzien van kussentjes, wat comfortabel aanvoelt.ComfortDe ergonomische, zachte zitting zorgt ervoor dat je kleine deugniet zich urenlang kan vertoeven in het autostoeltje. De hoofdsteun en zitverkleiner bieden extra comfort. De zitverkleiner kan zodra je kind groter wordt uit het autostoeltje verwijderd worden. Zo gaat de Viaggio wel mee tot je kind 4 jaar oud is.GebruiksgemakWat is er nu handiger dan een autostoeltje in slechts enkele seconden in je auto installeren? De Viaggo is een dergelijk autostoeltje die in een paar seconden volledig veilig is geinstalleerd. Het isofix systeem biedt ongekende mogelijkheden en maakt de kans op een foutieve installatie wel erg klein. Daarnaast is de bekleding volledig van het stoeltje te verwijderen en uit te wassen.Eigenschappen- Geschikt voor kinderen van 9-18 kg (1-4jaar)- 5-punts veiligheidsgordel- Hoofdsteun- Side Protection- Isofix- Ook met auto-gordels te bevestigen- Gordelgeleiders- Gordelvergrendeling- Gordels eenvoudig in hoogte en lengte te verstellen- Ergonomische zitting- Instelbare slaapstand (4 standen)- Top Tether- Schouderkussens- Uitwasbare bekleding- Goedgekeurd volgens de laatste Europese veiligheidseisen ECE R44/04SpecificatiesGewicht: 10,4 kgAfmetingen: 45 x 55 x 65 cm (bxdxh)

Type:
Merk: Kidsriver

 

Prijsverloop van de 'Kidsriver Viaggio Isofix Antracite - Autostoel'

Prijsalarm

Brabbels kan voor jou bijhouden waneer de Kidsriver Viaggio Isofix Antracite - Autostoel onder een bepaalde prijs komt.

Email Prijs KortingsMailing *

*) Brabbels kan jou wekelijks kortingscodes en aanbiedingen versturen van interessante artikelen !

 

Persoonlijke ervaringen met Kidsriver Viaggio Isofix Antracite - Autostoel

Helaas, nog geen persoonlijke ervaringen gevonden voor Kidsriver Viaggio Isofix Antracite - Autostoel

 

Vertel wat jij van Kidsriver Viaggio Isofix Antracite - Autostoel vind

Jouw naam:
 

Misschien zocht je ook

Kidsriver Traphekje Safety Door/Gate White RS002 Kidsriver Traphekje Safety Door/Gate White RS002
Kidsriver Campingbedje Marine Kidsriver Campingbedje Marine
Kidsriver Autostoel Voetenzak Zwart Kidsriver Autostoel Voetenzak Zwart
Kidsriver Peuterbed Moonlight Metaal Zwart Kidsriver Peuterbed Moonlight Metaal Zwart
Kidsriver Azara Red Kidsriver Azara Red
Kidsriver Voetenzak Red Kidsriver Voetenzak Red
Kidsriver Daisy Voetenzak Silver Kidsriver Daisy Voetenzak Silver
Kidsriver Yarra Black - Autostoel Kidsriver Yarra Black - Autostoel
Shoppen in entertainment
Media
Feest
Kleding
Kleding
Meubels
Meubels
Speelgoed
Speelgoed
Shoppen in entertainment
Voeding
Shoppen in entertainment
Veiligheid
Vervoer
Shoppen baby verzorging
Verzorging
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan