Kiddy Guardianfix Pro 2 Rumba

Brabbels vergeleek de pijzen van Kiddy Guardianfix Pro 2 Rumba en vond 1 prijs. De prijzen van alle producten worden dagelijks geupdate.

Kiddy

Waar te koop ?

Winkel Prijs
babypark.nl € 299.95

Verlanglijst

toevoegen

Korting ?

kortingscode zoeken

Kiddy Guardianfix Pro 2 Rumba

Kiddy Guardianfix Pro 2De Guardianfix Pro 2 van Kiddy combineert alle voordelen van de Guardian autostoel. De Guardianfix Pro 2 groeit mee met uw kind en zorgt voor de perfecte pasvorm op elk moment.Kiddy Shock AbsorberVoor de eerste keer heeft een kinder autostoel bewezen dat de 'kreukelzone'-technologie van de auto-industrie aan alle eisen voldoet. De KSA - de Kiddy schokdemper zit aan weerszijden van de zitting en is rood van kleur. Tijdens een impact zal er kracht van de inslag ontstaan waardoor de gordel strak gaat staan. Deze kracht wordt overgebracht naar de KSA en letterlijk gespen de speciale kreukelzones het naar binnen. Geen enkele andere fabrikant biedt deze vorm van absorptie, deze fantastische autostoel beschikt als enige over deze nieuwe functie die is gepatenteerd door Kiddy.Improved Side Impact ProtectionHet hoofd en de schouders bij kinderen zijn bijzonder kwetsbaar, omdat het hoofd nog steeds relatief zwaar is in vergelijking met de rest van het lichaam. De high-performance materialen noemen we Honey Comb V2 Dit materiaal is geïntegreerd in de hoofd- en schouderbescherming. De schouderbeschermers zijn specifiek gevormd om de beste bescherming te bieden in het geval van een crash.Improved Kiddy Impact ShieldHet originele Kiddy Impact Shield is keer op keer het meest veilige en duurzame systeem. Telkens komt dit systeem als hoogst uit de resultaten. Dit systeem is dan ook veiliger als een 5-punts gordelsysteem.De Kiddy Guardianfix Pro 2, voorzien van de nieuwste versie van dit systeem verkleint de kans op ernstig nekletsel doordat de kracht van de effecten ervan kunnen worden verspreid door middel van een breder aanspreekpunt over de buik.Eigenschappen- Veilige side-impact protection- Verbeterde geïntegreerde diagonale veiligheidsgordel;- Hoge prestaties absorptiemateriaal;- Kiddy Impact Shield;- Kiddy k-fix-connectors;- Kiddy Shock Absorber;- Uitschuifbare beensteun;- Goedgekeurd voor gebruik in vliegtuigen;- Groep I/II/III - 9 maanden - 12 jaar (9-36kg);- Gewicht ca.8,5 kg.Afmetingen (breedte x hoogte x diepte):46 x 68 x 40 cm.

Type:
Merk: Kiddy

 

Prijsverloop van de 'Kiddy Guardianfix Pro 2 Rumba'

Prijsalarm

Brabbels kan voor jou bijhouden waneer de Kiddy Guardianfix Pro 2 Rumba onder een bepaalde prijs komt.

Email Prijs KortingsMailing *

*) Brabbels kan jou wekelijks kortingscodes en aanbiedingen versturen van interessante artikelen !

 

Persoonlijke ervaringen met Kiddy Guardianfix Pro 2 Rumba

Helaas, nog geen persoonlijke ervaringen gevonden voor Kiddy Guardianfix Pro 2 Rumba

 

Vertel wat jij van Kiddy Guardianfix Pro 2 Rumba vind

Jouw naam:
 

Misschien zocht je ook

Kiddy Guardianfix Pro Hawaii Kiddy Guardianfix Pro Hawaii
Kiddy Guardianfix Pro Denim Kiddy Guardianfix Pro Denim
Mykko KiddyBoo 360 gr. Antiknoeibeker Blauw Mykko KiddyBoo 360 gr. Antiknoeibeker Blauw
Kiddyboo Antilekbeker 'Ik Hou Van Papa' Fuchsia Kiddyboo Antilekbeker 'Ik Hou Van Papa' Fuchsia
Kiddy Guardian Pro 2 Phantom Kiddy Guardian Pro 2 Phantom
Kiddy Comfort Pro Zwart / Rood Kiddy Comfort Pro Zwart / Rood
Kiddy Cruiserfix Pro Black Kiddy Cruiserfix Pro Black
Kiddy Cruiser Pro Sharky Kiddy Cruiser Pro Sharky
Shoppen in entertainment
Media
Feest
Kleding
Kleding
Meubels
Meubels
Speelgoed
Speelgoed
Shoppen in entertainment
Voeding
Shoppen in entertainment
Veiligheid
Vervoer
Shoppen baby verzorging
Verzorging
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan