Cybex Solution X2 Heavenly Blue

Brabbels vergeleek de pijzen van Cybex Solution X2 Heavenly Blue en vond 2 prijzen. De prijzen van alle producten worden dagelijks geupdate.

Cybex

Waar te koop ?

Winkel Prijs
babypark.nl € 179.95
BabyPark € 179.95

Verlanglijst

toevoegen

Korting ?

kortingscode zoeken

Cybex Solution X2 Heavenly Blue

Cybex Solution X2Door het strakke design en uitmuntende kwaliteit komt deze autostoel volledig tot zijn recht. De Solution X is een echte (veilige) oplossing om je kindje in de auto te vervoeren. De Solution X2 is te gebruiken voor kinderen van 3 tot 12 jaar (15 tot 36 kg.). Door de gewatteerde zitting zal je kind de reis zowel prettig als comfortabel ervaren.LINEAR SIDE IMPACT PROTECTIONIn het verder verbeterde L.S.P. Systeem (Linear.Side-impact.Protection) van de Solution X2 worden de krachten van een zijdelingse aanrijding systematisch opgenomen in een lineaire reeks van reacties. De beschermende kussens aan de zijkant dienen als hoofdbeschermers. Tegelijkertijd wordt de kinetische energie van het lichaam, dat wordt veroorzaakt door de impact; geabsorbeerd in een zeer vroeg stadium en het hoofd is actief geleid in een veilige positie.COMFORT EN GEBRUIKSGEMAKDe Solution X2 is eenvoudig in de auto te bevestigen met de standaard drie-punts gordel. Je kindje geniet van voldoende bewegingsvrijheid maar wordt tegelijkertijd ook optimaal beschermd. De zitting is vervaardigd uit zacht, gewatteerd materiaal zodat een lange reis geen enkel probleem oplevert. Handige gordelgeleiders zorgen ervoor dat de gordel op de juiste plaats aansluit op het lichaam, dit is comfortabeler en veiliger. Rugleuning is in hoogte verstelbaar zodat de Solution X2 volledig met je kind kan meegroeien.FEATURES- Bevestiging met 3-punts autogordel- Vervaardigd uit schok absorberende materialen- Ligstand functie- Hoofdsteun in drie standen verstelbaar- Side Impact Protection- Rugsteun in 11 hoogte standen verstelbaar- Seat insert voor optimale hoogte verstelling- Ademende stof- Uitwasbare bekleding (30 graden)SPECIFICATIESGewicht: 5,9 kgAfmetingen (lengte x breedte x hoogte)45 x 55 x 66 cm.

Type:
Merk: Cybex

 

Prijsverloop van de 'Cybex Solution X2 Heavenly Blue'

Prijsalarm

Brabbels kan voor jou bijhouden waneer de Cybex Solution X2 Heavenly Blue onder een bepaalde prijs komt.

Email Prijs KortingsMailing *

*) Brabbels kan jou wekelijks kortingscodes en aanbiedingen versturen van interessante artikelen !

 

Persoonlijke ervaringen met Cybex Solution X2 Heavenly Blue

Helaas, nog geen persoonlijke ervaringen gevonden voor Cybex Solution X2 Heavenly Blue

 

Vertel wat jij van Cybex Solution X2 Heavenly Blue vind

Jouw naam:
 

Misschien zocht je ook

Cybex Juno-Fix LaLa Denim Cybex Juno-Fix LaLa Denim
Cybex 2Go Poppy Red Cybex 2Go Poppy Red
Cybex Callisto Violet Spring Cybex Callisto Violet Spring
Cybex Callisto Candy Colours Pack Cybex Callisto Candy Colours Pack
Zomerhoes Cybex Solution Zomerhoes Wit Zomerhoes Cybex Solution Zomerhoes Wit
Cybex Aton Cross Country Cybex Aton Cross Country
Cybex Pallas 2 Natural Cybex Pallas 2 Natural
Cybex Onyx Chilli Pepper Cybex Onyx Chilli Pepper
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan