Romer Baby-Safe Plus SHR II Smart Zebra

Brabbels vergeleek de pijzen van Romer Baby-Safe Plus SHR II Smart Zebra en vond 2 prijzen. De prijzen van alle producten worden dagelijks geupdate.

Römer

Waar te koop ?

Winkel Prijs
babypark.nl € 210.00
BabyPark € 210.00

Verlanglijst

toevoegen

Korting ?

kortingscode zoeken

Romer Baby-Safe Plus SHR II Smart Zebra

De BABY-SAFE plus SHR II beschikt over alle veiligheids- en comfortmogelijkheden die de BABY-SAFE plus SHR II te bieden heeft. Daarnaast kunt u via integrale adapters het stoeltje eenvoudig bevestigen op een BRITAX-wandelwagen met het CLICK & GO®-systeem, en met de innovatieve eenhandsbediening (SHR) kunt u het stoeltje eenvoudig met slechts één hand van de wagen halen. Door de zachte voering op de draagbeugel kunt u het stoeltje comfortabel aan uw arm meenemen. Net als de BABY-SAFE plus II biedt dit autostoeltje de ideale bescherming voor uw baby in de auto als u hem gebruikt in combinatie met de BABY-SAFE Belted Base of BABY-SAFE ISOFIX Base.Functies:- D-SIP®-technologievoor superieure Side Impact Protection;- Eenhandsbedieningvoor loshalen van reissystemen.Eigenschappen:- D-SIP®-technologie voor superieure Side Impact Protection;- Eenhandsbediening voor loshalen van reissystemen;- Geschikt voor BRITAX-wandelwagens met de functie CLICK & GO®;- Goedgekeurd voor vliegtuigen – door TUV gecertificeerd voor gebruik in vliegtuigen;- 5-punts-veiligheidsgordel te verstellen in één vloeiende beweging;- Integraal verstelsysteem zodat de baby in een plattere positie kan liggen;- Diepe, zacht gevoerde zijwanden voor veiligheid en comfort van de baby;- Geschikt voor BRITAX-wandelwagens met de functie CLICK & GO®;- Geïntegreerde adapters voor bevestigen op de meeste wandelwagens van BRITAX met het CLICK & GO®- systeem;- Zachte voering op de draagbeugel voor comfortabel dragen;- Zonnedakje/windscherm met 50+ UV-bescherming;- In drie standen verstelbare draagbeugel eenvoudig met één hand te verstellen;- Zacht gevoerde en wasbare afneembare hoes;- Vergrendelbare schommelfunctie;- Comfortabele schouderkussentjes;- Installatie met de driepuntsgordel van de auto;- Installatie met BABY-SAFE Belted Base of BABY-SAFE ISOFIX Base;- In hoogte verstelbare hoofdsteun en gordel met eenvoudige bediening aan de voorkant.

Type:
Merk: Römer

 

Prijsverloop van de 'Romer Baby-Safe Plus SHR II Smart Zebra'

Prijsalarm

Brabbels kan voor jou bijhouden waneer de Romer Baby-Safe Plus SHR II Smart Zebra onder een bepaalde prijs komt.

Email Prijs KortingsMailing *

*) Brabbels kan jou wekelijks kortingscodes en aanbiedingen versturen van interessante artikelen !

 

Persoonlijke ervaringen met Romer Baby-Safe Plus SHR II Smart Zebra

Helaas, nog geen persoonlijke ervaringen gevonden voor Romer Baby-Safe Plus SHR II Smart Zebra

 

Vertel wat jij van Romer Baby-Safe Plus SHR II Smart Zebra vind

Jouw naam:
 

Misschien zocht je ook

Autostoeltje Römer KidFix Leon 2012 Autostoeltje Römer KidFix Leon 2012
Autostoeltje Römer Duo Plus Billy 2012 Autostoeltje Römer Duo Plus Billy 2012
Autostoeltje Römer Kid 2012 Max Autostoeltje Römer  Kid 2012 Max
Autostoeltje Römer King Plus Lisa 2012 Autostoeltje Römer King Plus Lisa 2012
Romer Safefix Plus 2013 Taupe Grey Romer Safefix Plus 2013 Taupe Grey
Romer Duo Plus 2013 Chilli Pepper Romer Duo Plus 2013 Chilli Pepper
Autostoeltje Römer Kidfix Cool Berry 2013 Autostoeltje Römer Kidfix Cool Berry 2013
Autostoeltje Römer KidFix Kim 2012 Autostoeltje Römer KidFix Kim 2012
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan