Cybex Solution X2-Fix Natural

Brabbels vergeleek de pijzen van Cybex Solution X2-Fix Natural en vond 2 prijzen. De prijzen van alle producten worden dagelijks geupdate.

Cybex

Waar te koop ?

Winkel Prijs
babypark.nl € 214.95
BabyPark € 214.95

Verlanglijst

toevoegen

Korting ?

kortingscode zoeken

Cybex Solution X2-Fix Natural

Cybex Solution X2-FixMet innovatieve veiligheidsvoorzieningen heeft de Solution X2-Fix alleen hoge cijfers ontvangen in de meest gerenommeerde Europese veiligheids en consumenten tests. Het belangrijkste element in de veiligheid van de Solution serie is de CYBEX gepatenteerde, verstelbare hoofdsteun. De zeer slim ontworpen verstelbare hoofdsteun voorkomt dat het hoofd  naar voren valt, zelfs tijdens de slaap. De oplossing X2-fix beschikt ook over extra bescherming aan zijkanten die vergelijkbaar zijn met een zijdelingse airbag - Het absorbeert de energie van een botsing, samen met het ISOFIX-Connect systeem zorgt het voor versterking, stabiliteit en veiligheid van de zitting.LINEAR SIDE IMPACT PROTECTIONIn het verder verbeterde L.S.P. Systeem (Linear.Side-impact.Protection) van de Solution X2-Fix worden de krachten van een zijdelingse aanrijding systematisch opgenomen in een lineaire reeks van reacties. De beschermende kussens aan de zijkant dienen als hoofdbeschermers. Tegelijkertijd wordt de kinetische energie van het lichaam, dat wordt veroorzaakt door de impact; geabsorbeerd in een zeer vroeg stadium en het hoofd is actief geleid in een veilige positie.COMFORT EN GEBRUIKSGEMAKDe Solution X2-Fix is eenvoudig in de auto te bevestigen met de standaard drie-punts gordel. Je kindje geniet van voldoende bewegingsvrijheid maar wordt tegelijkertijd ook optimaal beschermd. De zitting is vervaardigd uit zacht, gewatteerd materiaal zodat een lange reis geen enkel probleem oplevert. Handige gordelgeleiders zorgen ervoor dat de gordel op de juiste plaats aansluit op het lichaam, dit is comfortabeler en veiliger. Rugleuning is in hoogte verstelbaar zodat de Solution X2-Fix volledig met je kind kan meegroeien.ISOFIX CONNECTHet ISOFIX-Connect-systeem biedt een meer veiligheid en een grotere stabiliteit in beide groepen. De zitting van de connectors kunt u eenvoudig vastklikken aan de ISOFIX punten. De connectoren kunnen worden weg geklapt, waardoor de stoel ook geschikt is voor auto’s die niet zijn uitgerust met ISOFIX.FEATURES- Bevestiging met ISOFIX of 3-punts autogordel- Vervaardigd uit schok absorberende materialen- Ligstand functie- Hoofdsteun in drie standen verstelbaar- Side Impact Protection- Rugsteun in 11 hoogte standen verstelbaar- Seat insert voor optimale hoogte verstelling- Ademende stof- Uitwasbare bekleding (30 graden)SPECIFICATIESGewicht: 7 kgAfmetingen (lengte x breedte x hoogte)45 x 55 x 66 cm.

Type:
Merk: Cybex

 

Prijsverloop van de 'Cybex Solution X2-Fix Natural'

Prijsalarm

Brabbels kan voor jou bijhouden waneer de Cybex Solution X2-Fix Natural onder een bepaalde prijs komt.

Email Prijs KortingsMailing *

*) Brabbels kan jou wekelijks kortingscodes en aanbiedingen versturen van interessante artikelen !

 

Persoonlijke ervaringen met Cybex Solution X2-Fix Natural

Helaas, nog geen persoonlijke ervaringen gevonden voor Cybex Solution X2-Fix Natural

 

Vertel wat jij van Cybex Solution X2-Fix Natural vind

Jouw naam:
 

Misschien zocht je ook

Cybex Sirona Grafitti Green Cybex Sirona Grafitti Green
Cybex Onyx City Light Multicolour Cybex Onyx City Light Multicolour
Cybex Pallas 2-Fix Heavenly Blue Cybex Pallas 2-Fix Heavenly Blue
Cybex Sirona Rocky Mountain Cybex Sirona Rocky Mountain
Cybex Solution X2-Fix Rocky Mountain Cybex Solution X2-Fix Rocky Mountain
Cybex Twinyx Heavenly Blue Cybex Twinyx Heavenly Blue
Cybex Aton Voetenzak Brown Sugar Cybex Aton Voetenzak Brown Sugar
Cybex Juno-Fix Poppy Red Cybex Juno-Fix Poppy Red
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan