Cybex Juno-Fix Heavenly Blue

Brabbels vergeleek de pijzen van Cybex Juno-Fix Heavenly Blue en vond 2 prijzen. De prijzen van alle producten worden dagelijks geupdate.

Cybex

Waar te koop ?

Winkel Prijs
babypark.nl € 249.95
BabyPark € 225.00

Verlanglijst

toevoegen

Korting ?

kortingscode zoeken

Cybex Juno-Fix Heavenly Blue

VOLGENDE GENERATIE IN VEILIGHEIDHet internationale team van CYBEX experts hebben onderzoek gedaan naar oplossingen om meer veiligheid te bereiken voor de naar voren gerichte groep I kinderen. Het resultaat is een Juno-fix. De stoel is voorzien van een nieuw ontwikkelde verstelbare veiligheidkussen, een geoptimaliseerde Linear Side-Impact Protection (LSP System Plus) en het ISOFIX-Connect systeem.VEILIGHEIDSKUSSENIn plaats van een 5-punts gordel systeem is de Juno-fix voorzien van een veiligheids-kussen. De krachten van een aanrijding worden verdeeld over het veiligheid kussen en worden geabsorbeerd door de impact absorberende materialen. Dit systeem lijkt op een opgeblazen airbag en helpt aanzienlijk de krachten te verminderen in het geval van een ongeluk. De gordel kan het kind niet verwonden, terwijl op hetzelfde moment het gevoelige hoofd, hals, borst en inwendige organen zijn beschermd.AANPASBAAR VEILIGHEIDSKUSSEN VOOR MEER VRIJHEID EN COMFORTDe nieuw ontworpen verstelbare veiligheids-kussen zorgt voor het hoogste comfort en past zich perfect aan het lichaam van het kind en bovendien biedt het meer vrijheid van beweging voor het bovenlichaam en geeft een maximale veiligheid in het bijzonder voor de effecten in vergelijking met de conventionele vijf-punts gordel systemen.OPTIMIZED LINEAR SIDE-IMPACT PROTECTION (L.S.P. SYSTEM PLUS)In het verder verbeterde L.S.P. Systeem (Linear.Side-impact.Protection) van de Juno-Fix worden de krachten van een zijdelingse aanrijding systematisch opgenomen in een lineaire reeks van reacties. Het beschermende kussen aan de zijkant dient als hoofdbeschermer. Tegelijkertijd wordt de kinetische energie van het lichaam dat wordt veroorzaakt door de impact, geabsorbeerd in een zeer vroeg stadium, en het hoofd wordt geleid in een veilige positie. ISOFIX CONNECTHet ISOFIX-Connect-systeem biedt een verbeterde veiligheid en een grotere stabiliteit in beide groepen. De zitting van de connectors kunt u eenvoudig vastklikken aan de ISOFIX punten. De connectoren kunnen worden weg geklapt, waardoor de stoel ook geschikt is voor auto’s die niet zijn uitgerust met ISOFIX.EIGENSCHAPPEN* In 8 verschillende standen verstelbare hoofdsteun* Slaapstand functie* Lucht circulatie systeem* Licht van gewicht, eenvoudig om te wisselen in een auto.* Veiligheidskussen* Isofix bevestiging* Autostoel groeit met je kind mee* Hoes is uitwasbaar op 30 graden* Geschikt voor kinderen van 9-18 kg. (9mnd-4 jaar)SPECIFICATIESAfmetingen: 40 x 55 x 61 cm.Gewicht: 6,7 kg.

Type:
Merk: Cybex

 

Prijsverloop van de 'Cybex Juno-Fix Heavenly Blue'

Prijsalarm

Brabbels kan voor jou bijhouden waneer de Cybex Juno-Fix Heavenly Blue onder een bepaalde prijs komt.

Email Prijs KortingsMailing *

*) Brabbels kan jou wekelijks kortingscodes en aanbiedingen versturen van interessante artikelen !

 

Persoonlijke ervaringen met Cybex Juno-Fix Heavenly Blue

Helaas, nog geen persoonlijke ervaringen gevonden voor Cybex Juno-Fix Heavenly Blue

 

Vertel wat jij van Cybex Juno-Fix Heavenly Blue vind

Jouw naam:
 

Misschien zocht je ook

Cybex Juno-Fix Candled Nuts-Brown Cybex Juno-Fix Candled Nuts-Brown
Cybex Pallas 2 Cross Country Cybex Pallas 2 Cross Country
Cybex Aton Pure Black Cybex Aton Pure Black
Cybex Ruby Candy Colours Cybex Ruby Candy Colours
Cybex Sirona Heavenly Blue Cybex Sirona Heavenly Blue
Zomerhoes Cybex Aton Zomerhoes Wit Zomerhoes Cybex Aton Zomerhoes Wit
Cybex Juno-Fix Violet Spring-Pink Cybex Juno-Fix Violet Spring-Pink
Cybex Solution X-Fix Candy Colours Cybex Solution X-Fix Candy Colours
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan