Recaro Isofix Base

Brabbels vergeleek de pijzen van Recaro Isofix Base en vond 2 prijzen. De prijzen van alle producten worden dagelijks geupdate.

Recaro

Waar te koop ?

Winkel Prijs
BabyPark € 119.95
babypark.nl € 119.95

Verlanglijst

toevoegen

Korting ?

kortingscode zoeken

Recaro Isofix Base

ECE groep: 0+ en 1Geschikt voor Recaro Young Profi en Young Expert Plus'U gaat voor zeker met het RECARO Isofix systeem' Het Isofix systeem van Recaro is geschikt voor De Recaro Young Profi en de Recaro Young Expert Plus. Isofix is een internationaal genormeerd bevestigingssysteem voor kinderstoeltjes in de groepen 0+ en 1, die een eigen gordelsysteem hebben. In nieuw gebouwde auto’s zijn speciale Isofix verankeringspunten aanwezig, die met de carrosserie van de wagen zijn verbonden. Het Isofix zekerheidssysteem van RECARO is hierop afgestemd en laat zich snel en goed bevestigen op de achterbank van de auto. Het systeem biedt dan een verstelbare en zekere verankering waarop u de RECARO Young Profi (tot ca 15 maanden) en de RECARO Young Expert plus (tot ca 4,5 jaar) kunt plaatsen middels een simpele klik. Tevens is een zogenaamd “reboard system” leverbaar. Met deze apart aan te schaffen adapter kunt u de RECARO Young Expert tegengesteld aan de rijrichting monteren.Ongecompliceerd: - Bevestigingspunten voor zowel de RECARO Young Profi als de RECARO Young Expert Plus;- Makkelijk aan te brengen in bijna alle auto’s met Isofix voorziening. Veiligheid: - Absoluut veilige verankering aan de auto;- In lengte verstelbaar, dus altijd passend;- ”Groen licht” zodat u kunt zien of het stoeltje juist bevestigd is.Voordelen van Isofix: - Eenvoudige plaatsing van de stoel in de auto;- Optimale beveiliging door directe verankering met de carrosserie van de auto, onafhankelijk van het gordelsysteem;- Eénmalige aanschaf voor twee verschillende modellen;- De stoelen kunnen ook middels de driepuntsgordel worden bevestigd.

Type:
Merk: Recaro

 

Prijsverloop van de 'Recaro Isofix Base'

Prijsalarm

Brabbels kan voor jou bijhouden waneer de Recaro Isofix Base onder een bepaalde prijs komt.

Email Prijs KortingsMailing *

*) Brabbels kan jou wekelijks kortingscodes en aanbiedingen versturen van interessante artikelen !

 

Persoonlijke ervaringen met Recaro Isofix Base

Helaas, nog geen persoonlijke ervaringen gevonden voor Recaro Isofix Base

 

Vertel wat jij van Recaro Isofix Base vind

Jouw naam:
 

Misschien zocht je ook

Recaro Monza Nova Seatfix Grey Recaro Monza Nova Seatfix Grey
Recaro Young Profi Plus Grey / Petrol Recaro Young Profi Plus Grey / Petrol
Recaro BabyZen Adapters Maxi-Cosi Pebble En Cabriofix Recaro BabyZen Adapters Maxi-Cosi Pebble En Cabriofix
Recaro BabyZen Black Frame Reiswieg Brown / Seafog Recaro BabyZen Black Frame Reiswieg Brown / Seafog
Recaro Young Expert Plus Grey / Pepper Recaro Young Expert Plus Grey / Pepper
Recaro Young Profi Plus Saphir Recaro Young Profi Plus Saphir
Recaro Young Expert Violet Recaro Young Expert Violet
Recaro Young Sport Shadow Recaro Young Sport Shadow
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan