Recaro Start Grey / Petrol

Brabbels vergeleek de pijzen van Recaro Start Grey / Petrol en vond 2 prijzen. De prijzen van alle producten worden dagelijks geupdate.

Recaro

Waar te koop ?

Winkel Prijs
babypark.nl € 249.00
BabyPark € 299.00

Verlanglijst

toevoegen

Korting ?

kortingscode zoeken

Recaro Start Grey / Petrol

De Recaro Start is een groep 2/3 autostoel. Deze is geschikt voor kinderen van 3-12 jaar (15-36 kg). De RECARO Start biedt kinderen in de groep 2/3 veiligheid en comfort als ware het een echte autostoel. Als enige ter wereld biedt RECARO een kinderstoel met geïntegreerde luidsprekers aan. Niet zomaar een gimmick, maar een echte veiligheidsaccessoire. Aangetrokken door de muziek of het verhaal, zal het kind het hoofd tussen de hoofdsteunen houden om het te horen. Een prettige bijkomstigheid is dat het u niet afleidt. Geschikt voor walkman, CD speler of MP3 speler (niet meegeleverd). De Recaro Start wordt bevestigd met behulp van de driepuntsgordel. Veiligheid: - Grote zijwangen voor optimale bescherming, maar ook voor steun in de bochten. - Aluminium frame, getest en goedgekeurd onder de zwaarste omstandigheden. Met ingebouwde “kreukelzone”. - Verstelbare en fixeerbare bevestiging met behulp van de driepuntsgordel. - Speciaal gevormde zitting ter voorkoming van het onderuitglijden. Reiscomfort: - Comfortabele bekleding – ook bij lange afstanden. - Bekleding volledig afneembaar en tot 30 graden wasbaar in de wasmachine. - Slaapstand - Simpel in te klappen, dus ruimtebesparend. Meegroeistoeltje: - In 11 standen verstelbare hoogte van de rugleuning. - In 3 standen verstelbare schoudersteun. - In 6 standen verstelbare lengte van de zitting Ergonomisch: - Hoogwaardig ergonomisch vormgegeven schuim voor een aangename zit. - Open constructie voor een aangenaam zitklimaat. Voorzien van veermatten in rug en zitting. Uniek: - Het RECARO soundsystem, geïntegreerde luidsprekers in de hoofdsteun. 

Type:
Merk: Recaro

 

Prijsverloop van de 'Recaro Start Grey / Petrol'

Prijsalarm

Brabbels kan voor jou bijhouden waneer de Recaro Start Grey / Petrol onder een bepaalde prijs komt.

Email Prijs KortingsMailing *

*) Brabbels kan jou wekelijks kortingscodes en aanbiedingen versturen van interessante artikelen !

 

Persoonlijke ervaringen met Recaro Start Grey / Petrol

Helaas, nog geen persoonlijke ervaringen gevonden voor Recaro Start Grey / Petrol

 

Vertel wat jij van Recaro Start Grey / Petrol vind

Jouw naam:
 

Misschien zocht je ook

Recaro Milano Shadow Recaro Milano Shadow
Autostoeltje Recaro Young Profi Plus Pink Autostoeltje Recaro  Young Profi Plus Pink
Recaro Young Expert Plus Pink Recaro Young Expert Plus Pink
Recaro Start Grey / Pepper Recaro Start Grey / Pepper
Autostoeltje Recaro Young Expert Plus Grey Autostoeltje Recaro  Young Expert Plus Grey
Recaro Young Profi Plus Pink Recaro Young Profi Plus Pink
Autostoeltje Recaro Young Profi Plus Saphir Autostoeltje Recaro  Young Profi Plus Saphir
Recaro Young Profi Plus Voetenzak Grijs Recaro Young Profi Plus Voetenzak Grijs
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan