Kidsriver Azara Sand

Brabbels vergeleek de pijzen van Kidsriver Azara Sand en vond 2 prijzen. De prijzen van alle producten worden dagelijks geupdate.

Kidsriver

Waar te koop ?

Winkel Prijs
babypark.nl € 99.00
BabyPark € 99.00

Verlanglijst

toevoegen

Korting ?

kortingscode zoeken

Kidsriver Azara Sand

Kidsriver AzaraDe Azara is de ideale autostoel om kinderen van 9-25 kg in te vervoeren. Voorzien van een comfortabel hoofdkussen en een ergonomische zachte zitting zal geen enkele reis te lang duren. De Azara biedt optimale bescherming aan je kind en is goedgekeurd volgends de Europese veiligheidsnormering ECE R44/04. ComfortabelDe ergonomische zitting is speciaal op maat van je kind gemaakt en sluit perfect aan bij het hele lichaam. De Azara beschikt over zachte bekleding en geïntegreerde gordelpads voor nog meer comfort. Is je kind moe? geen probleem, de Azara zet je eenvoudig in de slaapstand en je kleine is zo in dromenland.GebruiksvriendelijkDe Azara is eenvoudig in de auto te monteren doormiddel van de drie-punts autogordel. Achter de stoel bevindt zich een pal welke te verwijderen is zodat de autostoel naar voren klapt. Op deze manier heb je veel vrijheid met je handen om de autogordel tussen de stoel door te bevestigen. De slaapstand is met een hendel onder de autostoel te verstellen in slechts één click. Gordels zijn te strakker te maken door aan het tuigje te trekken of de button in te drukken om ze losser te maken.VeiligDe beste materialen en bescherming zijn gebruikt voor de Kidsriver Azara autostoel. De autostoel beschikt over een 5-punts veiligheidsgordel, side protection, gordelgeleiders, ergonomische zitting, brede gordels en een nek kussen. Al deze functies zorgen er samen voor dat jij je kind naar welke locatie dan ook veilig kan vervoeren.Specificaties- Geschikt voor kinderen van 9-25 kg. (9mnd. - 6 jaar)- Zachte bekleding- Hoofdsteun- Ergonomische zitting- Gordelgeleiders- Brede gordelpads- Instelbare slaapstand- Verwijderbare pal voor meer ruimte om de gordels te bevestigen- Verstelbare gordels- Hoogwaardig materiaal- Verwijderbare en wasbare bekleding- Goedgekeurd volgens de laatste Europese veiligheidseisen ECE R44/04Afmetingen (b x d x h)45 x 55 x 75 cm.

Type:
Merk: Kidsriver

 

Prijsverloop van de 'Kidsriver Azara Sand'

Prijsalarm

Brabbels kan voor jou bijhouden waneer de Kidsriver Azara Sand onder een bepaalde prijs komt.

Email Prijs KortingsMailing *

*) Brabbels kan jou wekelijks kortingscodes en aanbiedingen versturen van interessante artikelen !

 

Persoonlijke ervaringen met Kidsriver Azara Sand

Helaas, nog geen persoonlijke ervaringen gevonden voor Kidsriver Azara Sand

 

Vertel wat jij van Kidsriver Azara Sand vind

Jouw naam:
 

Misschien zocht je ook

Kidsriver Kinderfauteuil Medaillon Stripe Kidsriver Kinderfauteuil Medaillon Stripe
Kidsriver Loopstoel Lily Play Blue Kidsriver Loopstoel Lily Play Blue
Kidsriver Badstandaard Wit Groot Kidsriver Badstandaard Wit Groot
Kidsriver Box Kubus II Honing Met Lade Kidsriver Box Kubus II Honing Met Lade
Kidsriver Box La Premiére Wit Incl. Manden Kidsriver Box La Premiére Wit Incl. Manden
KidsRiver Bon Apo 360° Rood / Beige KidsRiver Bon Apo 360° Rood / Beige
Kidsriver Tandem Qtro Silver Kidsriver Tandem Qtro Silver
Kidsriver Voetenzak Red Kidsriver Voetenzak Red
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan