Autostoel Cybex Solution X Moonlight Navy II / III

Brabbels vergeleek de pijzen van Autostoel Cybex Solution X Moonlight Navy II / III en vond 2 prijzen. De prijzen van alle producten worden dagelijks geupdate.

Cybex

Waar te koop ?

Winkel Prijs
babypark.nl € 149.95
BabyPark € 149.95

Verlanglijst

toevoegen

Korting ?

kortingscode zoeken

Autostoel Cybex Solution X Moonlight Navy II / III

Cybex Solution XWeer komt het Duitse merk Cybex op de markt met een zeer mooie en veilige autostoel; namelijk de Cybex Solution XDe Cybex Solution X is geschikt voor kinderen vanaf 15-36 Kg. (3-12jaar).Deze autostoel is net zoals zijn voorganger de Cybex Aton gericht op optimale veiligheid, comfort en gebruiksgemak.Uit de ANWB test bleek dat deze stoel de status scoorde: GOED en bij Autobild zelfs de status ZEER GOED.De hoofdsteun is in maar liefst 11 verschillende standen naar boven te verstellen en 3 standen naar achteren.Het vastzetten van deze stoel is zeer eenvoudig, dit kan haast niet fout gaan!ComfortDe Cybex Solution X is ook zeer comfortabel, dit komt mede door de gewatteerde binnenvoering, afgewerkt met eenstrakke en modieuze hoes.De rugsteun is te verstellen door de lade in een schuine positie te zetten, zodat de zitting altijd parallel loopt.VeiligheidDe ANWB keurt de veiligheidstatus van deze autostoel:GOEDGeïntegreerde schouderbeschermers groeien zowel in de lengte als in de breedte met uw kind mee, de zonesrond de heupen, bekken en de gevoelige schouders blijven zo optimaal beschermd.Doordat de hoofdsteun in verschillende posities te verstellen is, waarborgt dit een perfecte bescherming voor het hoofd.Kunstof gordelhouders zorgen ervoor dat de gordels op de plek blijven zitten,en voorkomen slijtage van de stof.Doormiddel van het LSP System is het bieden van optimale veiligheid mogelijk tijdens zijwaardse botsingen.Specificaties- 24 maanden garantie- Gewatteerde zitting voor optimale comfort- Verstelbaar in zit en ligstand- In 11 hoogtes verstelbaar- Verstelbare hoofd en schouderbeschermers- Te plaatsen met het 3-punts autogordelsysteem met de rijrichting mee- LSP System (Linear Side-impact Protection) voor optimale veiligheid tijdens een zijwaardse aanrijding.- Kunststof gordelhouders- Uitwasbare hoes op 30 graden celcius- Gewicht: 5,7 kg- Afmetingen: Breedte: 47 cm, Hoogte: 66 cm (maximaal 82 cm) 

Type:
Merk: Cybex

 

Prijsverloop van de 'Autostoel Cybex Solution X Moonlight Navy II / III'

Prijsalarm

Brabbels kan voor jou bijhouden waneer de Autostoel Cybex Solution X Moonlight Navy II / III onder een bepaalde prijs komt.

Email Prijs KortingsMailing *

*) Brabbels kan jou wekelijks kortingscodes en aanbiedingen versturen van interessante artikelen !

 

Persoonlijke ervaringen met Autostoel Cybex Solution X Moonlight Navy II / III

Helaas, nog geen persoonlijke ervaringen gevonden voor Autostoel Cybex Solution X Moonlight Navy II / III

 

Vertel wat jij van Autostoel Cybex Solution X Moonlight Navy II / III vind

Jouw naam:
 

Misschien zocht je ook

Nania Autostoel First Driver SP Cars 9-18 kg Nania Autostoel First Driver SP Cars 9-18 kg
Autostoeltje Recaro Young Profi Plus Pink Autostoeltje Recaro  Young Profi Plus Pink
Silverfox handschoen voor het autostoeltje, 2-pack Silverfox handschoen voor het autostoeltje, 2-pack
Stokke® Autostoel iZiGo™ Besafe Brown Stokke® Autostoel iZiGo™ Besafe Brown
Autostoeltje "AIR" Sahara Autostoeltje
Autostoeltje Storchenmuhle Ipai Seatfix Pirate Autostoeltje Storchenmuhle  Ipai Seatfix Pirate
Mutsy Adapter Autostoel Traveller Mutsy Adapter Autostoel Traveller
Autostoeltje Römer Duo Plus Greta 2012 Autostoeltje Römer Duo Plus Greta 2012
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan