Autostoel Cybex Solution X-fix Shadow Black II / III

Brabbels vergeleek de pijzen van Autostoel Cybex Solution X-fix Shadow Black II / III en vond 2 prijzen. De prijzen van alle producten worden dagelijks geupdate.

Cybex

Waar te koop ?

Winkel Prijs
babypark.nl € 199.95
BabyPark € 199.95

Verlanglijst

toevoegen

Korting ?

kortingscode zoeken

Autostoel Cybex Solution X-fix Shadow Black II / III

De Cybex Solution X-fix is een zeer comfortabele autotoel door de gewatteerde binnenvoering en de strakke en modieuze afgewerkte hoes. Daarnaast is de rugsteun is te verstellen door de lade in een schuine positie te zetten. Daardoor loopt de zitting altijd parallel.De ANWB keurde de veiligheidstatus van deze autostoel als 'zeer goed'!Geïntegreerde schouderbeschermers groeien zowel in de lengte als in de breedte met uw kind mee. De zones rond de heupen, het bekken en de gevoelige schouders blijven zo optimaal beschermd.Doordat de hoofdsteun in verschillende posities te verstellen is, waarborgt dit een perfecte bescherming voor het hoofd.Kunstof gordelhouders zorgen ervoor dat de gordels op hun plaats blijven zitten en voorkomen slijtage van de stof.Door middel van het LSP System is het bieden van optimale veiligheid mogelijk tijdens zijwaardse botsingen.Isofix houdt in dat de stoel zeer makkelijk en op de veiligste manier vast te zetten is in de auto. Doordat dit systeem vastzit aan de carrosserie van de auto is dit de veiligste manier om uw kind te vervoeren.Eigenschappen:- 24 maanden garantie;- Met behulp van het Isofix Systeem is de stoel zeer makkelijk en veilig vast te zetten;- Gewatteerde zitting voor optimaal comfort;- Verstelbaar in zit- en ligstand;- Verstelbare hoofd- en schouderbeschermers;- Te plaatsen met het 3-punts autogordelsysteem met de rijrichting mee;- LSP System (Linear Side-impact Protection) voor optimale veiligheid tijdens een zijwaardse aanrijding;- Kunststof gordelhouders;- Uitwasbare hoes op 30º C;- Gewicht: 5,4 kg.- Afmetingen (breedte x hoogte):48 x 65 (max. 82) cm.

Type:
Merk: Cybex

 

Prijsverloop van de 'Autostoel Cybex Solution X-fix Shadow Black II / III'

Prijsalarm

Brabbels kan voor jou bijhouden waneer de Autostoel Cybex Solution X-fix Shadow Black II / III onder een bepaalde prijs komt.

Email Prijs KortingsMailing *

*) Brabbels kan jou wekelijks kortingscodes en aanbiedingen versturen van interessante artikelen !

 

Persoonlijke ervaringen met Autostoel Cybex Solution X-fix Shadow Black II / III

Helaas, nog geen persoonlijke ervaringen gevonden voor Autostoel Cybex Solution X-fix Shadow Black II / III

 

Vertel wat jij van Autostoel Cybex Solution X-fix Shadow Black II / III vind

Jouw naam:
 

Misschien zocht je ook

Stokke® Autostoel iZiSleep™ Light Green Stokke® Autostoel iZiSleep™ Light Green
Babyautostoeltje "Pebble" Design 2012 Walnut brown Babyautostoeltje
Autostoeltje Römer Kidfix Sict Black Thunder 2013 Autostoeltje Römer Kidfix Sict Black Thunder 2013
Autostoeltje Storchenmuhle Ipai Seatfix Pirate Autostoeltje Storchenmuhle  Ipai Seatfix Pirate
Autostoeltje Römer King Plus Crown Blue 2013 Autostoeltje Römer King Plus Crown Blue 2013
Opruiming !! Autostoeltje Maxi-Cosi FeroFix Sweet Cerise Opruiming !! Autostoeltje Maxi-Cosi FeroFix Sweet Cerise
Stokke® Autostoel iZiGo™ Besafe Red Stokke® Autostoel iZiGo™ Besafe Red
Autostoel Recaro Young Expert Plus Saphir Autostoel Recaro Young Expert Plus Saphir
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan