Kiddy Cruiserfix Pro Hawaii

Brabbels vergeleek de pijzen van Kiddy Cruiserfix Pro Hawaii en vond 2 prijzen. De prijzen van alle producten worden dagelijks geupdate.

Kiddy

Waar te koop ?

Winkel Prijs
BabyPark € 189.95
babypark.nl € 209.95

Verlanglijst

toevoegen

Korting ?

kortingscode zoeken

Kiddy Cruiserfix Pro Hawaii

Kiddy Cruiserfix Pro Hawaii"Deze Cruiserfix biedt de beste pasvorm voor jouw kindje". De Kiddy Cruiserfix Pro groeit volledig in de hoogte en breedte met je kind mee. Zo zal je kind op elk moment comfortabel en op de correcte wijze zitten. Door middel van het ingebouwde Isofix-systeem, (één van 's werelds veiligste bevestigingssytemen) zal je kind optimaal beschermd zijn tegen een impact.Veiligheidsvoorzieningen:Kiddy Shock AbsorberVanaf leeftijdsgroep 2 worden kinderen in huin autostoel vastgemaakt met de 3-punts autogordel. Dit systeem is echter ontworpen voor volwassenen. De Kiddy Shock Absorber (KSA), absorbeert de remenergie op de 3-punts veiligheidsgordel en beschermt uw kind tegen een impact. Perfect FitDe Kiddy Cruiserfix Pro past zich aan aan het lichaam van uw kind. De afmetingen in de hoogte en in breedte groeien met uw kind mee. Op deze manier bieden de strakke kantelementen een nog betere bescherming. Dat is veilig voor elke groeifase van uw kind!High Tech MateriaalEen stoel met een nog betere Side Impact Protection! Het hoofd en schouders zijn bij kinderen extra kwetsbaar omdat het hoofd nog relatief zwaar is in vergelijking met de rest van het lichaam. Het gebruik van het high-performance materiaal noemen we Honey Comb V2. Dit materiaal is geïntegreerd in de hoofd- en schouderbescherming.Comfort:3 Stage Leg ExtensionDe Kiddy Cruiserfix wordt gekenmerkt door zijn lange levensduur. De stoel groeit namelijk met je kind mee. De verstelbare voetensteun zorgt ervoor dat uw kind veilig en comfortabel kan zitten.Breathable ThermotexNiets is vervelender dan te zitten in een auto op een kleverige, zweterige bekleding. Om dit tegen te gaan is de Cruiserfix voorzien van een Thermotex bekleding. Deze bekleding stimuleert de luchtcirculatie en zorgt voor een comfortabele zitting.Eigenschappen:- Gewicht: 7 kg; - Bekleding wasbaar op 30º C.Afmetingen (breedte x hoogte x diepte):47 x 68 x 40 cm.

Type:
Merk: Kiddy

 

Prijsverloop van de 'Kiddy Cruiserfix Pro Hawaii'

Prijsalarm

Brabbels kan voor jou bijhouden waneer de Kiddy Cruiserfix Pro Hawaii onder een bepaalde prijs komt.

Email Prijs KortingsMailing *

*) Brabbels kan jou wekelijks kortingscodes en aanbiedingen versturen van interessante artikelen !

 

Persoonlijke ervaringen met Kiddy Cruiserfix Pro Hawaii

Helaas, nog geen persoonlijke ervaringen gevonden voor Kiddy Cruiserfix Pro Hawaii

 

Vertel wat jij van Kiddy Cruiserfix Pro Hawaii vind

Jouw naam:
 

Misschien zocht je ook

Traphekje Lascal Kiddy Guard Avant Balustradekit White Traphekje Lascal  Kiddy Guard Avant Balustradekit White
Rotho Kiddy-Wash Rotho Kiddy-Wash
Kiddy Cruiserfix Pro Black Kiddy Cruiserfix Pro Black
Kiddy Cruiser Pro Henna Kiddy Cruiser Pro Henna
Kiddyboo Antilekbeker 'Ik Hou Van Mama' Lime Kiddyboo Antilekbeker 'Ik Hou Van Mama' Lime
Kiddy Cruiser Pro Niagara Kiddy Cruiser Pro Niagara
Kiddiboo Kiddyboo 360 graden anti knoeibeker roze Kiddiboo Kiddyboo 360 graden anti knoeibeker roze
Autostoeltje "kiddy guardian pro" zwart Autostoeltje
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan