Kiddy Cruiser Pro Sharky

Brabbels vergeleek de pijzen van Kiddy Cruiser Pro Sharky en vond 2 prijzen. De prijzen van alle producten worden dagelijks geupdate.

Kiddy

Waar te koop ?

Winkel Prijs
babypark.nl € 189.95
BabyPark € 189.95

Verlanglijst

toevoegen

Korting ?

kortingscode zoeken

Kiddy Cruiser Pro Sharky

Kiddy Cruiser ProKinderen worden vanzelf groot. Autostoel Kiddy Cruiser Pro biedt veiligheid in de groeifase van uw kind. De Kiddy Cruiser Pro groeit met eenvoudigweg uw kind mee en biedt optimale bescherming en comfort tot de leeftijd van ongeveer 12 jaar.Veiligheidsvoorzieningen:Improved Side Impact ProtectionHet hoofd en de schouders bij kinderen zijn bijzonder kwetsbaar omdat het hoofd is nog steeds relatief zwaar is in vergelijking met de rest van het lichaam. De high-performance materialen noemen we Honey Comb V2. Dit materiaal is geïntegreerd in de hoofd- en schouderbescherming. De schouderbeschermers zijn specifiek gevormd om de beste bescherming te bieden in het geval van een crash..Kiddy Shock AbsorberVoor de eerste keer heeft een kinderautostoel bewezen dat de 'kreukelzone'-technologie van de auto-industrie aan alle eisen voldoet. De KSA - de kiddy schokdemper zit aan weerszijden van de zitting en is rood van kleur. Tijdens een impact zal er kracht van de inslag ontstaan, waardoor de gordel strak gaat staan. Deze kracht wordt overgebracht naar de KSA en letterlijk gespen de speciale kreukelzones het naar binnen. Geen enkele andere fabrikant biedt deze vorm van absorbatie, deze fantastische autostoel beschikt als enige over deze nieuwe functie die is gepatenteerd door Kiddy.ComfortBreathable ThermotexNiets is vervelender dan te zitten in een auto op een kleverige, zweterige bekleding. Om dit tegen te gaan is de Cruiser Pro voorzien van een Thermotex bekleding. Deze bekleding stimuleert de luchtcirculatie en zorgt voor een comfortabele zitting.Stage Leg ExtensionDe Kiddy Cruiser Pro wordt gekenmerkt door zijn lange levensduur, want de stoel groeit met je kind mee. De verstelbare voetensteun zorgt ervoor dat uw kind veilig en comfortabel kan zitten.Optional Reclining PositionOm de reis nog meer ontspannen te maken en om het doen van een dutje nog meer aan te moedigen, kunt u de Kiddy Cruiser Pro in slechts een eenvoudige stap verstellen in de ligstand.Deze ligstand is geschikt voor kinderen tot 18kg.Eigenschappen:- Bekleding wasbaar op 30º C.

Type:
Merk: Kiddy

 

Prijsverloop van de 'Kiddy Cruiser Pro Sharky'

Prijsalarm

Brabbels kan voor jou bijhouden waneer de Kiddy Cruiser Pro Sharky onder een bepaalde prijs komt.

Email Prijs KortingsMailing *

*) Brabbels kan jou wekelijks kortingscodes en aanbiedingen versturen van interessante artikelen !

 

Persoonlijke ervaringen met Kiddy Cruiser Pro Sharky

Helaas, nog geen persoonlijke ervaringen gevonden voor Kiddy Cruiser Pro Sharky

 

Vertel wat jij van Kiddy Cruiser Pro Sharky vind

Jouw naam:
 

Misschien zocht je ook

Autostoeltje "kiddy guardian pro" grijs/zwart Autostoeltje
Kiddy Guardianfix Pro 2 Hawaii Kiddy Guardianfix Pro 2 Hawaii
Mykko KiddyBoo 360 gr. Antiknoeibeker Groen Mykko KiddyBoo 360 gr. Antiknoeibeker Groen
Kiddy Guardian Pro 2 Racing Black Kiddy Guardian Pro 2 Racing Black
Kiddy Cruiser Pro Star Kiddy Cruiser Pro Star
Kiddy Cruiserfix Pro Hawaii Kiddy Cruiserfix Pro Hawaii
Kiddy Guardianfix Pro 2 Denim Kiddy Guardianfix Pro 2 Denim
Autostoeltje Kiddy Relax Pro Autostoeltje Kiddy Relax Pro
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan