Recaro Young Profi Plus Grey

Brabbels vergeleek de pijzen van Recaro Young Profi Plus Grey en vond 2 prijzen. De prijzen van alle producten worden dagelijks geupdate.

Recaro

Waar te koop ?

Winkel Prijs
babypark.nl € 149.00
BabyPark € 179.95

Verlanglijst

toevoegen

Korting ?

kortingscode zoeken

Recaro Young Profi Plus Grey

De Recaro Young Profi Plus is een groep 0/0+ autostoel. Deze is geschikt voor kinderen tot ca. 15 maanden (tot 13 kg).Net als zijn grote broer, de kinderstoel RECARO Profi, zorgt de meegroeiende en stabiele babyschaal RECARO Young Profi Plus, ondanks zijn lichte gewicht- voor maximale veiligheid van uw kind in de auto. De comfortabele bekleding, ergonomisch vormgegeven schuimdelen en handgreep en de handige schommelfunctie zorgen voor plezier bij groot en klein. Bevestiging vindt plaats met behulp van het Isofix systeem of door middel van de aanwezige driepuntsgordel.Comfort en veiligheid: - Lichte en extreem stabiele kunststof schaal - Dubbele zijdelingse bescherming. - Voorzien van extra aan de schaal te bevestigen -en te verwijderen- verkleiningsset voor optimale bescherming van het hoofd bij een zijdelingse aanrijding. - Verstelbare gordels. - Extra hoge zijkanten voor optimale bescherming. Reiscomfort: - Comfortabele bekleding – ook bij lange afstanden. - Bekleding volledig afneembaar en tot 30 graden wasbaar in de wasmachine. Wereldprimeur: - Meegroeiende rugschaal, optimaal aan te passen bij de groei van uw kind.Ergonomisch: - Hoogwaardig ergonomisch vormgegeven schuim voor een aangename zit.- Ergonomische handgreep. Bevestiging: - Eenvoudig vast klikken op het Isofixsysteem of vast te zetten met de driepuntsgordel van uw auto.Praktisch:- Eenvoudig te plaatsen op de winkelwagen bij de dagelijkse boodschappen.- Geïntegreerde schommelfunctie. - Afneembaar zonnescherm.

Type:
Merk: Recaro

 

Prijsverloop van de 'Recaro Young Profi Plus Grey'

Prijsalarm

Brabbels kan voor jou bijhouden waneer de Recaro Young Profi Plus Grey onder een bepaalde prijs komt.

Email Prijs KortingsMailing *

*) Brabbels kan jou wekelijks kortingscodes en aanbiedingen versturen van interessante artikelen !

 

Persoonlijke ervaringen met Recaro Young Profi Plus Grey

Helaas, nog geen persoonlijke ervaringen gevonden voor Recaro Young Profi Plus Grey

 

Vertel wat jij van Recaro Young Profi Plus Grey vind

Jouw naam:
 

Misschien zocht je ook

Recaro BabyZen Black Frame Red / Silver Recaro BabyZen Black Frame Red / Silver
Recaro Start Nekrol Zwart Recaro Start Nekrol Zwart
Recaro Monza Nova Seatfix Grey Recaro Monza Nova Seatfix Grey
Recaro Young Profi Plus Extra Bekledingset Black Recaro Young Profi Plus Extra Bekledingset Black
Recaro Young Expert Violet Recaro Young Expert Violet
Recaro Monza Nova Grey Recaro Monza Nova Grey
Autostoeltje Recaro Milano Black Asphalt Grey Autostoeltje Recaro  Milano Black Asphalt Grey
Recaro BabyZen Voetenzak Blue Recaro BabyZen Voetenzak Blue
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan