Babykamer Chateau Wit

Brabbels vergeleek de pijzen van Babykamer Chateau Wit en vond 2 prijzen. De prijzen van alle producten worden dagelijks geupdate.

Babypark Exclusief

Waar te koop ?

Winkel Prijs
babypark.nl € 1,249.00
BabyPark € 1,249.00

Verlanglijst

toevoegen

Korting ?

kortingscode zoeken

Babykamer Chateau Wit

Deze setprijs bevat de volgende items: * Kommode * Ledikant 60 x 120 cm. * Linnenkast met 2 deuren * Wandrek Technische details: * Kleur: Wit * Houtsoort: MDF gecombineerd met grenenhout Kinderkamer Chateau is gehouden in een eenvoudige landhuisstijl. De tijdloze elegantie staat garant voor een lange gebruiksduur. Kinderkamer Chateau vindt hierdoor beslist nog vele jaren een plaatsje in uw woning. De kast of de commode kan bijvoorbeeld later in de hal of woonkamer worden gezet. Een bijzonder voordeel van dit programma is dat het schap boven de commode later als afzonderlijk meubelstuk kan worden gebruikt. De uitstekende, maar toch betaalbare kwaliteit kenmerkt zich door de onderhoudsvriendelijke, gelakte oppervlakken. Deze zijn nagenoeg ongevoelig voor krassen. Het gebruik van MDF gecombineerd met vurenhout maakt meubelserie Chateau robuust en duurzaam. Bijzondere aandacht verdient de commode met haar doordachte indeling van laden van verschillende afmetingen. Dit is zeer praktisch, omdat de inhoud hierdoor gemakkelijk en snel van boven af bereikbaar is. Ook de kast is logisch ingedeeld met twee grote deuren en twee doorlopende, grote laden. Door de witte kleur is kamer Chateau neutraal en tijdloos elegant. Afmetingen (bxdxh): * Kommode 111 x 58 x 91 cm. * Ledikant 60 x 120 cm. (binnenmaat) * Linnenkast 190 x 110 x 58 cm.* Wandrek 111 cm. breedLet op!Voor de baby/tienerkamer Chateau raden wij u sterk aan om deze te laten leveren en monteren door onze ervaren monteurs i.v.m. complexiteit van het meubel. Mocht u ondanks ons advies toch kiezen voor zelfmontage, dan is het risico op onjuiste montage of het veroorzaken van beschadigingen tijdens montage, voor eigen risico.

Type:
Merk: Babypark Exclusief

 

Prijsverloop van de 'Babykamer Chateau Wit'

Prijsalarm

Brabbels kan voor jou bijhouden waneer de Babykamer Chateau Wit onder een bepaalde prijs komt.

Email Prijs KortingsMailing *

*) Brabbels kan jou wekelijks kortingscodes en aanbiedingen versturen van interessante artikelen !

 

Persoonlijke ervaringen met Babykamer Chateau Wit

Helaas, nog geen persoonlijke ervaringen gevonden voor Babykamer Chateau Wit

 

Vertel wat jij van Babykamer Chateau Wit vind

Jouw naam:
 

Misschien zocht je ook

Pinolino Babykamer Finja Pinolino Babykamer Finja
Showroommodel !! Babykamer Happy Baby Madrid Showroommodel !! Babykamer Happy Baby Madrid
Babykamer Oslo Luxe Grijs Babykamer Oslo Luxe Grijs
Bopita Babykamer Genova Bopita Babykamer Genova
Coming Kids babykamer Beach wit Coming Kids babykamer Beach wit
Babykamer Lugano Babykamer Lugano
Babykamer Alaska Wit Hoogglans Babykamer Alaska Wit Hoogglans
Babykamer Montana Wit Babykamer Montana Wit
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan