Bad Shantala Lime

Brabbels vergeleek de pijzen van Bad Shantala Lime en vond 2 prijzen. De prijzen van alle producten worden dagelijks geupdate.

Happy Baby

Waar te koop ?

Winkel Prijs
BabyPark € 14.81
babypark.nl € 16.45

Verlanglijst

toevoegen

Korting ?

kortingscode zoeken

Bad Shantala Lime

Bad Shantala In dit kleine bad voor baby’s van 0 tot 6 maand kan het kind op een ongedwongen en vertrouwde manier baden (zoals in mama’s buik). Omdat het niet veel plaats inneemt en zuinig is qua waterverbruik, kan de Shantala ergens hogerop geplaatst worden, zonder extra belasting voor de rug van de persoon die het badje geeft! Dankzij de minutieus bestudeerde vormgeving zit de baby slechts tot de schouders in het water en blijft het water langer op temperatuur. Voordelen Shantala Voor de Baby:- In de Shantala zijn de pasgeborenen zachtjes geplaats, zoals ze gewend waren in hun moeders schoot. - Zij kunnen de positie kiezen, welke hun het best bevalt, en zijn niet gedwongen om plat te liggen, hetgeen zij wel zijn in een gewoon badje. - Baby's zijn niet bang om onder water te gaan. Hun kleine voetjes vinden altijd een gerustellende steun over de totale bodem van de Shantala. - Er is geen enkel risico, dat de baby kou zal vatten tijdens het baden in de Shantala, aangezien zij volledig omgeven zijn met lekker warm water. Voor de ouders:- De Shantala voorkomt pijnlijke rugklachten als u de baby in bad doet. - In een Shantala blijft het water veel langer op de ideale temperatuur. - Geeft u een beter oog-contact met de baby. - Voorziet in een geriefelijke steun voor de armen tijdens het baden van de baby. - Bespaart water en energie. laat zich gemakkelijk vullen en leegmaken. - Is gemakkelijk te dragen en te verplaatsen als het vol water is. - Voorkomt dat de baby onder water glijdt. - Geeft u een betere greep op de baby. - Is stabiel en zal niet omkantelen. - Vraagt weinig ruimte om in de baby of badkamer te worden weggezet. - Indien niet langer in gebruikt, kan de Shantala Baby Bath nog altijd gebruikt worden als bijv. emmer voor je kindje om mee buiten te spelen.

Type:
Merk: Happy Baby

 

Prijsverloop van de 'Bad Shantala Lime'

Prijsalarm

Brabbels kan voor jou bijhouden waneer de Bad Shantala Lime onder een bepaalde prijs komt.

Email Prijs KortingsMailing *

*) Brabbels kan jou wekelijks kortingscodes en aanbiedingen versturen van interessante artikelen !

 

Persoonlijke ervaringen met Bad Shantala Lime

Helaas, nog geen persoonlijke ervaringen gevonden voor Bad Shantala Lime

 

Vertel wat jij van Bad Shantala Lime vind

Jouw naam:
 

Misschien zocht je ook

Fisher Price Little People bad speelset Fisher Price Little People bad speelset
Bud badeend rose duck Bud badeend rose duck
romantische badhandoek poppies 60 x 110cm romantische badhandoek poppies 60 x 110cm
zacht KoeKa kussen in badstof zacht KoeKa kussen in badstof
Bad octopus 102x102x110 Bad octopus 102x102x110
Bebe-Jou Bad Antraciet Bebe-Jou Bad Antraciet
weldadig wilde rozen crèmebad weldadig wilde rozen crèmebad
Badcape Bébé-jou Met capuchon Pompon Badcape Bébé-jou Met capuchon Pompon
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan