Dooky Winter Creme

Brabbels vergeleek de pijzen van Dooky Winter Creme en vond 3 prijzen. De prijzen van alle producten worden dagelijks geupdate.

Dooky

Waar te koop ?

Winkel Prijs
babypark.nl € 19.95
BabyPark € 19.95
Baby-slofje.nl € 19.95

Verlanglijst

toevoegen

Korting ?

kortingscode zoeken

Dooky Winter Creme

Dooky Winter CremeDe Dooky is de ideale manier om kindjes te beschermen tijdens sombere winterdagen. Met de Dooky creëer je gemakkelijk een warme, veilige, beschermde en  vertrouwde omgeving voor kinderen en hebben ze geen last van kou, regen, gure wind, winterzon, lichte sneeuw en andere weersomstandigheden. De Winter Dooky is universeel en gemakkelijk binnen enkele seconden aan een autostoeltje groep 0+, de kinderwagen en zelfs aan de buggy te bevestigen! Door middel van klittenband kun je de Winter Dooky eenvoudig naar elke gewenste hoogte oprollen, en zo de ideale oplossing voor alle winterse omstandigheden bieden.Als je kindje slaapt, of je wilt uiterste bescherming tegen harde wind, rol je hem helemaal naar beneden. Met de koordjes aan de onderkant kun je de Dooky extra goed vastmaken. De Winter Dooky is gemaakt van 100% Micro Fleece en eenvoudig met de hand te reinigen.Door het unieke en geregistreerde ontwerp is de Dooky gemakkelijk in hoogte verstelbaar. Haal het zonlicht uit de ogen van je kindje door de Dooky simpelweg op te rollen. Door de geïntegreerde klittenband strips blijft deze direct zitten. Met de koordjes aan de onderkant kun je de Dooky vastmaken indien het hard waait, zodat de dooky goed blijft zitten en een ideale bescherming biedt tegen harde wind!De Dooky is eenvoudig in hoogte te verstellen. Rol de Dooky omhoog om de zon uit de ogen van uw kindje te houden. Uw kindje kan op deze manier nog wel lekker om zich heen kijken en de wereld ontdekken, zonder dat het gehinderd wordt door de schadelijke UV stralen van de zon.Door de meegeleverde flexibele ringen van de Dooky is het geschikt voor alle bekende merken reiswiegjes, autostoeltjes groep 0+ (Maxi-Cosi), kinderwagens en zelfs buggy's.

Type:
Merk: Dooky

 

Prijsverloop van de 'Dooky Winter Creme'

Prijsalarm

Brabbels kan voor jou bijhouden waneer de Dooky Winter Creme onder een bepaalde prijs komt.

Email Prijs KortingsMailing *

*) Brabbels kan jou wekelijks kortingscodes en aanbiedingen versturen van interessante artikelen !

 

Persoonlijke ervaringen met Dooky Winter Creme

Helaas, nog geen persoonlijke ervaringen gevonden voor Dooky Winter Creme

 

Vertel wat jij van Dooky Winter Creme vind

Jouw naam:
 

Misschien zocht je ook

The original Dooky (zonnekap) Winter The original Dooky (zonnekap) Winter
Dooky Pink Dooky Pink
Dooky Winter Zwart Dooky Winter Zwart
Dooky rain Dooky rain
Dooky Black Dooky Black
Dooky Creme Dooky Creme
Dooky Winter Creme Dooky Winter Creme
Dooky Grey Dooky Grey
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan