Babyzen Yoyo Pink

Brabbels vergeleek de pijzen van Babyzen Yoyo Pink en vond 2 prijzen. De prijzen van alle producten worden dagelijks geupdate.

Babyzen

Waar te koop ?

Winkel Prijs
babypark.nl € 0.00
BabyPark € 369.90

Verlanglijst

toevoegen

Korting ?

kortingscode zoeken

Babyzen Yoyo Pink

Babyzen YoyoDe Babyzen Yoyo is een lichtgewicht buggy met een slank design. De buggy is gemakkelijk in en uit te vouwen in minder dan één seconde. En wel tot een pakketje dat zodanig compact is, dat je deze mee kunt nemen als handbagage in het vliegtuig. Het opvouwsysteem is geniaal. De Yoyo spring letterlijk uit elkaar wanneer je deze laat vallen en klapt in als je deze omhoog trekt. Vandaar ook de naam Yoyo. En dat alles kan met één hand gedaan worden. Je kunt de Yoyo dus gerust in- en uitklappen met een kind in de arm. De Babyzen Yoyo is ook nog eens heel gemakkelijk met één hand te besturen. Dat is heel praktisch als je met de andere hand bijvoorbeeld even iemand wilt opbellen. Op oneffen terrein past de Yoyo zich aan dankzij het verende frame. Het zitje kan in ligstand gezet worden, zodat je kind onderweg kan slapen. Eigenschappen:- Handige draagbeugel- Gemakkelijk met één hand te besturen - Zitje is verstelbaar in meerdere posities (waaronder slaapstand)- Gewicht: 5,5 kg- Maximaal draagvermogen: 15 kg- De achterwielen zijn voorzien van een centraal remsysteem.- Beschikt over een handige mand - Kan op oneffen terrein rijden zonder dat de voorwielen blokkeren- De armleuningen kunnen dienen als handvaten voor het dragen van je kind in de kinderwagen - Is voorzien van een zachte aandrijving van de voorwielen om schokken op te vangen en eenvoudig te verplaatsen. - Ingeklapt: 52 x 44 x 18 cm (l x b x h)- Uitgeklapt: 86 x 44 x 106 cm (l x b x h)

Type:
Merk: Babyzen

 

Prijsverloop van de 'Babyzen Yoyo Pink'

Prijsalarm

Brabbels kan voor jou bijhouden waneer de Babyzen Yoyo Pink onder een bepaalde prijs komt.

Email Prijs KortingsMailing *

*) Brabbels kan jou wekelijks kortingscodes en aanbiedingen versturen van interessante artikelen !

 

Persoonlijke ervaringen met Babyzen Yoyo Pink

Helaas, nog geen persoonlijke ervaringen gevonden voor Babyzen Yoyo Pink

 

Vertel wat jij van Babyzen Yoyo Pink vind

Jouw naam:
 

Misschien zocht je ook

Kinderwagen Recaro BabyZen White Frame Brown/Seaf Kinderwagen Recaro  BabyZen White Frame Brown/Seaf
Kinderwagen Recaro BabyZen White Frame Blue / Black Kinderwagen Recaro  BabyZen White Frame Blue / Black
Kinderwagen Recaro BabyZen Black Frame Pink / Grey Kinderwagen Recaro  BabyZen Black Frame Pink / Grey
Recaro BabyZen Voetenzak Pink Recaro BabyZen Voetenzak Pink
Recaro BabyZen Voetenzak Silver Recaro BabyZen Voetenzak Silver
Recaro BabyZen Voetenzak Blue Recaro BabyZen Voetenzak Blue
Babyzen Yoyo Parasol Grey Babyzen Yoyo Parasol Grey
Recaro BabyZen Parasol Recaro BabyZen Parasol
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan