Quinny Zapp Xtra Graphic Purple

Brabbels vergeleek de pijzen van Quinny Zapp Xtra Graphic Purple en vond 2 prijzen. De prijzen van alle producten worden dagelijks geupdate.

Quinny

Waar te koop ?

Winkel Prijs
babypark.nl € 229.00
BabyPark € 229.00

Verlanglijst

toevoegen

Korting ?

kortingscode zoeken

Quinny Zapp Xtra Graphic Purple

Quinny Zapp XtraDe Zapp Xtra biedt biedt net even wat meer als een gewone buggy. Voorzien van een lichtgewicht frame, zonnekap, adapterset, boodschappenmand en een comfortabele zitting kun je op reis wanneer je maar wilt. Het zitje is volledig aan te passen zoals je kind dat graag heeft. Zodra je kind moe wordt stel je de Zapp Xtra gewoon even in op de slaapstand en kan je kleine van een heerlijke rust genieten.ComfortabelDe ergonomische zitting biedt optimaal comfort. Het zitje is volledig aan te passen zoals je kleine het graag wilt. Als het tijd is om te gaan slapen kan de zitting in een  slaapstand worden gezet en als het van je af- of naar je toe wilt kijken, is dit binnen enkele seconen geregeld.GebruiksvriendelijkEen eenvoudig systeem kenmerkt de Zapp Xtra. Bij alle functies is goed nagedacht hoe ze zo snel en eenvoudig mogelijk uitgevoerd kunnen worden. Zo vouw je de wagen binnen enkele seconden op tot een compact pakketje en is de zitting zeer handig te verstellen. Ook voor de ouder is de Zapp Xtra gebruiksvriendelijk. Ergnomische handgrepen, een zwenkwiel, en de juiste duwhoogte zorgen er samen voor dat het besturen van de Zapp Xtra een koud kunstje is.VeiligDe Zapp Xtra is een veilige buggy om mee te nemen op reis. Een 5-punts harnas, brake system en een stabiele wegligging zorgen ervoor dat je kind zich veilig in de buggy kan vertoeven. De Zapp Xtra is goedgekeurd volgens de Europese veiligheidsnormen.Eigenschappen- Geschikt voor kinderen van 0 (i.c.m. Baby-zitverkleiner) tot 4 jaar.- Zitting is verstelbaar in een slaapstand- Zitting kan naar je toe of van je af gericht worden- Verstelbaar in 3 voorwaarts gerichte en 2 achterwaarts gerichte standen- Ergonomische handgrepen- 5-punts harnas- Boodschappenmand- Adapters voor Maxi-cosi baby-autostoeltje- Regenhoes- Parasolclip- Eenvoudig en compact in te klappen- Licht gewicht frame- Verstelbare zonnekap- Gordelpads- Ergonomische zitting- Zwenkwiel voor optimaal stuurcomfort- Brake system- Verwijderbare bekleding- Wielen makkelijk af te halen- Goedgekeurd volgens Europese veiligheidsnormering EN 1888Quinny Zapp SeatMet de Quinny Zapp Seat is het mogelijk de Zapp Xtra om te bouwen naar de Zapp Basic buggy. Waarom zou je dit doen?- Nog compacter op te vouwen- Past als Basic buggy in reistas (Xtra buggy niet)Let op! De Zapp Seat wordt niet standaard meegeleverd, deze is optioneel te bestellen.

Type:
Merk: Quinny

 

Prijsverloop van de 'Quinny Zapp Xtra Graphic Purple'

Prijsalarm

Brabbels kan voor jou bijhouden waneer de Quinny Zapp Xtra Graphic Purple onder een bepaalde prijs komt.

Email Prijs KortingsMailing *

*) Brabbels kan jou wekelijks kortingscodes en aanbiedingen versturen van interessante artikelen !

 

Persoonlijke ervaringen met Quinny Zapp Xtra Graphic Purple

Helaas, nog geen persoonlijke ervaringen gevonden voor Quinny Zapp Xtra Graphic Purple

 

Vertel wat jij van Quinny Zapp Xtra Graphic Purple vind

Jouw naam:
 

Misschien zocht je ook

Quinny Buzz Voetenzak | Rock Moss (2010) Quinny Buzz Voetenzak | Rock Moss (2010)
Quinny Zapp Xtra Grey Crackle Quinny Zapp Xtra Grey Crackle
Quinny Zapp Rocking Black Quinny Zapp Rocking Black
Quinny Buzz 3 | Natural Mavis (2011) Quinny Buzz 3 | Natural Mavis (2011)
Quinny Moodd 4 Blue Reliance 2012 Quinny Moodd 4 Blue Reliance 2012
Quinny Speedi Pack | Fast Brown (2012) Quinny Speedi Pack | Fast Brown (2012)
Quinny Moodd 3 Brown Fierce 2013 Quinny Moodd 3 Brown Fierce 2013
Quinny Zapp Xtra Blue Charm Quinny Zapp Xtra Blue Charm
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan