Britax Draagzak Navy

Brabbels vergeleek de pijzen van Britax Draagzak Navy en vond 2 prijzen. De prijzen van alle producten worden dagelijks geupdate.

Römer

Waar te koop ?

Winkel Prijs
BabyPark € 67.97
babypark.nl € 79.96

Verlanglijst

toevoegen

Korting ?

kortingscode zoeken

Britax Draagzak Navy

Britax Draagzak NavyDe DRAAGZAK beschikt over het nieuwe CarryLong-systeem; de gevoerde schouderbanden en heupband verspreiden het gewicht gelijkmatig over schouders, rug en heupen. Het eenvoudig te verstellen gordelsysteem is met één hand aan te passen is. Door het eenvoudige ontwerp makkelijk over het hoofd om te doen. U moet uw baby de eerste maanden met zijn gezicht naar u toe dragen, zodat u dicht bij elkaar bent. Als uw kind zelf bewust om zich heen kan kijken mag het naar buiten gericht in de draagzak zitten. Wij hebben een verstelbare hoofdsteun toegevoegd voor de ondersteuning van het hoofd en de nek, gevoerde beenopeningen, beenlussen voor extra veiligheid van kinderen tussen 3,5 en 5 kg, en een uitneembare zitverkleiner voor kinderen tussen 3,5 en 6 kg, wat zorgt voor een natuurlijkere zitpositie, zodat uw baby zo hoog en dichtbij zit dat u het kunt kussen.De zitverbreder wordt geleverd met een slabbetje en een babybeschermer.Voorzien van het Oeko-Tex® Standard 100 keurmerk!Functies* CarryLong-systeem – een gevoerde heupband en schouderbanden die het gewicht van uw kind gelijkmatig verdelen over uw schouders, rug en heupen voor      langdurig draagcomfort.* Verstelbare hoofdsteun voor verbeterde steun van hoofd en nek.* Uitneembaar verkleiner voor pasgeborenen zorgt voor een natuurlijke en comfortabele zitpositie.Features* CarryLong-systeem – een gevoerde heupband en schouderbanden die het gewicht van uw kind gelijkmatig verdelen over uw schouders, rug en heupen voor langdurig draagcomfort.* Verstelbare hoofdsteun voor verbeterde steun van hoofd en nek.* Uitneembaar verkleiner voor pasgeborenen zorgt voor een natuurlijke en comfortabele zitpositie.* Naar voren en achteren gericht betekent dat uw kind u kan zien of kan zien waar u naar toe gaat.* Gevoerde beenopeningen voor maximaal comfort.* Verstelbare beenlussen verbeteren de ondersteuning en veiligheid van kleinere baby’s.* 100% katoenen in de machine te wassen slab.* Door het eenvoudige ontwerp kan de draagzak eenvoudig zonder hulp over het hoofd om en weer af worden gedaan.* Eenvoudig te verstellen gordelsysteem is met één hand aan te passen.

Type:
Merk: Römer

 

Prijsverloop van de 'Britax Draagzak Navy'

Prijsalarm

Brabbels kan voor jou bijhouden waneer de Britax Draagzak Navy onder een bepaalde prijs komt.

Email Prijs KortingsMailing *

*) Brabbels kan jou wekelijks kortingscodes en aanbiedingen versturen van interessante artikelen !

 

Persoonlijke ervaringen met Britax Draagzak Navy

Helaas, nog geen persoonlijke ervaringen gevonden voor Britax Draagzak Navy

 

Vertel wat jij van Britax Draagzak Navy vind

Jouw naam:
 

Misschien zocht je ook

Britax Draagzak Organic Britax Draagzak Organic
Britax Draagzak Black Britax Draagzak Black
Britax Draagzak Navy Britax Draagzak Navy
Shoppen in entertainment
Media
Feest
Kleding
Kleding
Meubels
Meubels
Speelgoed
Speelgoed
Shoppen in entertainment
Voeding
Shoppen in entertainment
Veiligheid
Vervoer
Shoppen baby verzorging
Verzorging
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan