Piepschuim Letter Y

Brabbels vergeleek de pijzen van Piepschuim Letter Y en vond 2 prijzen. De prijzen van alle producten worden dagelijks geupdate.

Babypark Exclusief

Waar te koop ?

Winkel Prijs
babypark.nl € 2.50
BabyPark € 2.50

Verlanglijst

toevoegen

Korting ?

kortingscode zoeken

Piepschuim Letter Y

Moderne en stijlvolle piepschuim letters in het lettertype Arial Black. EPS piepschuim letters zijn lichtgewicht letters. Deze letters zijn 22 cm hoog en hebben een dikte van 5 cm. De piepschuim letters worden computergestuurd uitgesneden en wit onbehandeld geleverd. Bestel je eigen tekst of naam  voor aan de muur van de babykamer een geef je creativiteit de ruimte! Er zijn talloze decoratie mogelijkheden met deze letters. Ze zijn eenvoudig te schilderen in iedere gewenste kleur, beplak ze met leuk behang of met stof of versier ze leuk met glitters. Verven van de letters:De piepschuimletters kun je met alle verf op waterbasis verven, zoals acrylverf, latex of muurverf. Gebruik geen spuitbus of verf waar oplosmiddelen in verwerkt zijn. Deze kunnen de letters beschadigen. Het beste is om het piepschuim voor te strijken met een kwast zodat de verf goed in de gaatjes van het piepschuim komt en vervolgens de verf uit te strijken met een rolletje. Voor een mooi resultaat moet u de letters 2x schilderen.Bevestigen van de letters:De letters zijn eenvoudig aan de muur te bevestigen door middel van lijm / montagekit dat geschikt is voor piepschuim of met dubbelzijdig tape.Ophangen van de letters:De letters zijn ook leuk om voor het raam te hangen. Knoop nylondraad om een schroef en draai deze voorzichtig in de letter. Hang de letter vervolgens op. Let op! Piepschuim is geen kinderspeelgoed, maar dient uitsluitend als decoratie gebruikt te worden.

Type:
Merk: Babypark Exclusief

 

Prijsverloop van de 'Piepschuim Letter Y'

Prijsalarm

Brabbels kan voor jou bijhouden waneer de Piepschuim Letter Y onder een bepaalde prijs komt.

Email Prijs KortingsMailing *

*) Brabbels kan jou wekelijks kortingscodes en aanbiedingen versturen van interessante artikelen !

 

Persoonlijke ervaringen met Piepschuim Letter Y

Helaas, nog geen persoonlijke ervaringen gevonden voor Piepschuim Letter Y

 

Vertel wat jij van Piepschuim Letter Y vind

Jouw naam:
 

Misschien zocht je ook

Piepschuim Letter M Piepschuim Letter M
Decoratie Babypark Exclusief Piepschuim Letter Z Wit Decoratie Babypark Exclusief Piepschuim Letter Z Wit
Piepschuim Letter X Piepschuim Letter X
Piepschuim Letter Z Piepschuim Letter Z
Piepschuim Letter G Piepschuim Letter G
Piepschuim Letter D Piepschuim Letter D
Piepschuim Letter V Piepschuim Letter V
Piepschuim Letter Q Piepschuim Letter Q
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan