Mima Kobi Flair Black

Brabbels vergeleek de pijzen van Mima Kobi Flair Black en vond 4 prijzen. De prijzen van alle producten worden dagelijks geupdate.

Mima

Waar te koop ?

Winkel Prijs
babypark.nl € 0.00
babypark.nl € 0.00
BabyPark € 1,050.00
babypark.nl € 1,050.00

Verlanglijst

toevoegen

Korting ?

kortingscode zoeken

Mima Kobi Flair Black

Mima KobiDe Mima Kobi is een echte designwagen die met je kind meegroeit. Kenmerkend is het schelpvormige zitje van leerachtig, slijtvast kunststof. Het strakke, modieuze ontwerp past helemaal bij moderne ouders die stijlvol in het leven willen staan. Vanwege het smaakvolle en slimme design van de Kobi, won Mima eind 2009 de Baby Innovation Award. Deze prijs wordt jaarlijks uitgereikt voor de meest innovatieve babyproducten die recent de markt hebben veroverd. GebruiksvriendelijkDe wijze waarop de Kobi steeds weer aan te passen is aan de verschillende fases van een kind, is uniek. Door het unieke, gepatenteerde “carrycot inside” systeem, kan het zitje in een handomdraai veranderd worden in reiswieg. Hiervoor hoeft het zitgedeelte alleen maar losgeritst te worden. Wil je de wagen even laten staan in een kleine ruimte, dan kun je het zitje gewoon even omklappen. Het maakt de wagen een stuk compacter, terwijl deze wel zelfstandig blijft staan. ComfortabelEen ander pluspunt zijn de foam banden. Deze kunnen niet lek gaan, terwijl ze net zo lekker rijden als luchtbanden. Verder biedt de Kobi een hoog comfort voor het rijden in de stad. De wagen rijdt heel soepel stoepje af en bochtje om, mede dankzij de geveerde wielen. VeiligDe kinderwagen is van goede kwaliteit en voldoet helemaal aan de Europese regelgeving. Met de Kobi ben je op en top voorbereid op een lange wandeling met je kind. Gebruik als duowagenMocht je de kinderwagen als duowagen willen gebruiken, dan kun je een extra zitje aanschaffen. Je kunt kiezen uit een tweelingzitje dat je ook kunt verstellen tot reiswieg, of een zitje dat je alleen maar als zitje kunt gebruiken. De zitjes dienen boven elkaar geplaatst te worden, waardoor de wagen lekker compact blijft. Eigenschappen:- Geschikt vanaf geboorte tot 17 kg- Zitje is verstelbaar in 2 richtingen, naar de moeder toe of naar de wijde wereld.- Twee posities van hoogte voor het zitje en/of de reiswieg.- De zitting is verstelbaar in 3 posities.- Gemakkelijk en compact op te vouwen.- De reistas is op te bergen in het bagagemandje.- Wordt geleverd inclusief: frame, zitting, reiswieg, zonnekap, regenhoes en verzorgingstas- Foam banden- wielen met veringGewicht chassis: 11kg.Gewicht chassis inclusief reiswieg: 13,5kg.Gewicht chassis inclusief zitje: 15,2kg.Afmetingen (LxBxH): 103x63x109cm.Afmetingen ingeklapt met wielen (LxBxH): 100x63x47cm.Afmetingen ingeklapt zonder wielen (LxBxH): 100x63x34cm.

Type:
Merk: Mima

 

Prijsverloop van de 'Mima Kobi Flair Black'

Prijsalarm

Brabbels kan voor jou bijhouden waneer de Mima Kobi Flair Black onder een bepaalde prijs komt.

Email Prijs KortingsMailing *

*) Brabbels kan jou wekelijks kortingscodes en aanbiedingen versturen van interessante artikelen !

 

Persoonlijke ervaringen met Mima Kobi Flair Black

Helaas, nog geen persoonlijke ervaringen gevonden voor Mima Kobi Flair Black

 

Vertel wat jij van Mima Kobi Flair Black vind

Jouw naam:
 

Misschien zocht je ook

Kap Voor 2e Zitje Mima Kobi Antraciet Kap Voor 2e Zitje Mima Kobi Antraciet
Mima Kobi Compleet Wit - Cobalt Blauw Mima Kobi Compleet Wit - Cobalt Blauw
Björn Borg laarzen Mima mid Zwart BJO47 Björn Borg laarzen Mima mid Zwart BJO47
Mima Parasol Xari / Kobi Steen-Grijs Mima Parasol Xari / Kobi Steen-Grijs
Mima Xari Dark Grey / Ash Brown Mima Xari Dark Grey / Ash Brown
Mima Xari Flair Camel - Black Mima Xari Flair Camel - Black
Mima Kobi Compleet Antraciet - Cobalt Blauw Mima Kobi Compleet Antraciet - Cobalt Blauw
Mima Mosquitonet Mima Mosquitonet
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan