Mutsy Urban Rider Next Cargo Grey

Brabbels vergeleek de pijzen van Mutsy Urban Rider Next Cargo Grey en vond 2 prijzen. De prijzen van alle producten worden dagelijks geupdate.

Mutsy

Waar te koop ?

Winkel Prijs
babypark.nl € 0.00
BabyPark € 639.00

Verlanglijst

toevoegen

Korting ?

kortingscode zoeken

Mutsy Urban Rider Next Cargo Grey

Mutsy Urban Rider NextDe Urban Rider van Mutsy heeft een stoere, solide uitstraling en biedt unieke flexibiliteit voor het vervoeren van uw kind. De reiswieg, het wandelwagenzitje en andere componenten zoals een autostoeltje, funzitje of duozitje kunnen eenvoudig op het Urban Rider Frame geplaatst worden.BesturenDe Urban Rider beschikt over een zwenkend frame en rijdt uitermate comfortabel dankzij de brede luchtbanden. Door het zwenksysteem kunt u op een soepele en aangename wijze manoeuvreren. De los verkrijgbare zwenkwielset biedt u optimale wendbaarheid in de stad wanneer het u uitkomt.InvouwenDe Urban Rider is snel en eenvoudig in te vouwen door de veiligheidsgreep omhoog te bewegen en vervolgens de duwgreep neerwaarts te bewegen. Dit unieke systeem laat u toe het frame in te vouwen terwijl het zitje bevestigd blijft op het frame. In ingevouwen positie kunt u de kinderwagen compact opbergen in rechtopstaande positie. KleurenElke Rider-serie omvat een reiswieg, zitje en autostoel. Tevens zijn er voor elke kleur bijpassende accessoires verkrijgbaar, zoals verzorgingstas, voetenzak, boothcover, zonnekap, parasol. De Rider-collectie omvat 16 verschillende kleuren. ModellenHet Mutsy Urban Rider frame is verkrijgbaar in 2 varianten: het standaard frame met foam handgreep en de “Next” uitvoering met lederen handgreep.Technische informatiegewicht zonder wielen: 7 kg.gewicht: 11.5 kg.ingevouwen frame zonder wielen: 98 x 52 x 21.5 cm.ingevouwen frame: 104 x 63 x 30 cm.uitgevouwen frame: 79 x 62 x 110.5 cm.Wat wordt er geleverd?De Mutsy Urban Rider bestaat uit frame, zitgedeelte, reiswieg, zonnekap en een boodschappenmand.

Type:
Merk: Mutsy

 

Prijsverloop van de 'Mutsy Urban Rider Next Cargo Grey'

Prijsalarm

Brabbels kan voor jou bijhouden waneer de Mutsy Urban Rider Next Cargo Grey onder een bepaalde prijs komt.

Email Prijs KortingsMailing *

*) Brabbels kan jou wekelijks kortingscodes en aanbiedingen versturen van interessante artikelen !

 

Persoonlijke ervaringen met Mutsy Urban Rider Next Cargo Grey

Helaas, nog geen persoonlijke ervaringen gevonden voor Mutsy Urban Rider Next Cargo Grey

 

Vertel wat jij van Mutsy Urban Rider Next Cargo Grey vind

Jouw naam:
 

Misschien zocht je ook

Mutsy 4Rider Lightweigt Next Team Cobble Stone Mutsy 4Rider Lightweigt Next Team Cobble Stone
Mutsy Step Up Board voor Rider Mutsy Step Up Board voor Rider
Mutsy Verzorgingstas Team Eco Mutsy Verzorgingstas Team Eco
Mutsy Evo Silver / White Mutsy Evo Silver / White
Mutsy Verzorgingstas Team Mist Mutsy Verzorgingstas Team Mist
Mutsy 4Rider Single Spoke Next Team Beige Package Deal Mutsy 4Rider Single Spoke Next Team Beige Package Deal
Mutsy 4Rider Single Spoke Standaard Cargo New Black Mutsy 4Rider Single Spoke Standaard Cargo New Black
Mutsy Rider Zwenkwielset Mutsy Rider Zwenkwielset
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan